Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2011, 10:48
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 maja 2011, 10:56
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2011, 10:59
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2011, 11:06
Bo go stać. Jak chce, to potrafi. Tylko chce mu się na pięć meczów w sezonie, wszystkie o pietruszkę - z Tottenhamem, Cagliari, pewnie jutro też się pokaże z dobrej strony.Clarence żyje w przeświadczeniu, że wciąż stać go na grę na najwyższym poziomie.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 maja 2011, 11:08
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2011, 11:14
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 21 maja 2011, 12:25
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2011, 12:30
Od paru tygodni on jest obcokrajowcem z największą liczbą występów w historii Milanu. Oglądałem nagrania z fety i muszę powiedzieć, że kibiców rozumiem - czym innym jest wygwizdywanie go od dłuższego czasu (tyle że za Leonardo był akurat bezpodstawnie krytykowany, co tu nieraz punktowałem) po słabych meczach, a czym innym jest nagrodzenie go oklaskami po zdobyciu scudetto czy strzeleniu bramki.teraz go oklaskuja, akurat jego, seederf wygladal swego czasu juz niemal jak wrog nr1 na san siro.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 21 maja 2011, 12:51
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2011, 12:59
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 21 maja 2011, 13:01
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 maja 2011, 13:37
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2011, 14:07
Ktoś taki na 100% przyjdzie. I to zawodnik wielkiej klasy, a nie jakiś Lazzari. Ten rozgrywający to ma być prezent od Berlusconiego i raczej będzie to ktoś bliższy Ganso i Fabregasowi, niż Poliemu i Lazzariemu. Wtedy Diego mógłby być dobrym pomysłem. Może nie świetnym, ale... Milan lubi kupować graczy na zakręcie. Robinho miał być klapą, a w moim mniemaniu wniósł do mistrzostwa więcej od Pato, to czemu nie Diego, którego szczerze mówiąc dotychczas ceniłem wyżej pod względem efektywności od jego rodaka?Diego to niezły zawodnik, ale jeśli nie będziecie mieli zajebistego cofniętego rozgrywającego to nie ma sensu w niego inwestować.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 maja 2011, 14:17
to nie będziecie grali 3 walecznych mięśniaków za plecami trequartisty?Ktoś taki na 100% przyjdzie
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2011, 14:20
Kwadwo jest faworytem Allegriemu i stawiam duże szanse na ten transfer. Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jak rozwinie się sprawa z prawami do meczów.Zresztą co wtedy z Kwadwo? Bardzo bym go chętnie zobaczył w Milanie. Po jego kilku pierwszych występach w Udine piałem na jego temat i dalej zdanie podtrzymuje. To cholernie ciekawy, wszechstronny gracz idealnie pasujący na półlewego pomocnika w 4-3-1-2.
Allegri chce grać van Bommelem, b2b(Gattuso jak narazie) i graczem z dużym potencjałem w ofensywie i dotego silnym fizycznie.to nie będziecie grali 3 walecznych mięśniaków za plecami trequartisty?
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio