Nie była słuszna.j1mmy pisze: mam pytaanie czy ta czerwona kartka była słuszna ?
Dziekujemy. Szacunek za to, że w ogóle podjęliście walkę. Ludzie żyja tym!piwus pisze:and "Mały Superpuchar Polski" goes to Legia Warszawa. Gratulacje!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 maja 2011, 13:38
Nie była słuszna.j1mmy pisze: mam pytaanie czy ta czerwona kartka była słuszna ?
Dziekujemy. Szacunek za to, że w ogóle podjęliście walkę. Ludzie żyja tym!piwus pisze:and "Mały Superpuchar Polski" goes to Legia Warszawa. Gratulacje!
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 maja 2011, 21:39
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 maja 2011, 21:49
Legia juz o nic nie walczyemdżej pisze:O puchary walczą także Legia
nie uwzgledniles tutaj w ogole Polonii, ktora ma tyle pkt co Widzew i nie gra juz z druzynami, ktorzy o cos graja a reszta wyrznie sie miedzy sobaemdżej pisze:Blisko pucharów jest Jagiellonia, ale w środę jedzie do walczącej o życie Cracovii. O puchary walczą także Legia (mecze z walczącymi o utrzymanie Arką i Polonią - ciężka sprawa), Lechia (wyjazd na Widzew i mecz z Lubinem), Śląsk (wyjazd na Ruch i mecz z Arką) i Górnik (wyjazd do Kielc i Widzew u siebie). Zapowiadają się pasjonujące dwie ostatnie kolejki. Teoretycznie na puchary szanse mają też Lech i Widzew, ale to już bardzo ciężkie zadanie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 maja 2011, 21:57
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 22 maja 2011, 22:19
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2011, 23:55
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 maja 2011, 0:47
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 maja 2011, 10:46
W tym newsie jest parę rzeczy co mnie cieszy ale większość martwiTrener Górnika stawia veto
Trener Adam Nawałka odejdzie z Górnika Zabrze, jeśli działacze zdecydują się na wyprzedaż najlepszych zawodników. Jeszcze w tym tygodniu prezes Tomasz Młynarczyk chce się spotkać ze szkoleniowcem.
- Chodzi o ocenę gry zespołu, przekazanie oczekiwań transferowych i nazwisk, które miałyby być wpisane na listę transferową - wyjaśnia Młynarczyk.
Na Roosevelta coraz głośniej jednak o tym, że rozmowa może zejść na temat sensu dalszej współpracy. Nawałka, którego kontrakt jest ważny do 30 czerwca 2012 roku, w ciągu 18 miesięcy zbudował ciekawy zespół, który najpierw awansował do ekstraklasy, a teraz jako beniaminek ma szansę na zajęcie wysokiego miejsca w tabeli. Skądinąd wiemy, że w następnych rozgrywkach trener chciałby powalczyć o europejskie puchary. Swoim najbliższym współpracownikom już przekazał, że ma na oku trzech, czterech graczy, którzy - jak miał się wyrazić - „dodaliby pieprzu i jakości grze drużyny". Oczywiście Nawałka nie dopuszcza do siebie myśli, że z Górnika mieliby odejść Robert Jez czy Daniel Sikorski.
Jak się nieoficjalnie dowiedział się "Przegląd Sportowy", opiekun zabrzańskiej drużyny, w przypadku rezygnacji, długo nie byłby bezrobotny. Z informacji wynika, że jego zatrudnienie rozważa chociażby Korona Kielce.
Działacze Górnika zdają sobie sprawę z tego, że Nawałka ma swoje ambicje. Jednak przy obecnym poziomie zadłużenia nie są w stanie utrzymać drużyny w obecnym składzie. Rozwiązanie kontraktów z Damianem Gorawskim i Pawłem Strąkiem to za mało.
źródło: Przegląd Sportowy
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 maja 2011, 19:57
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 maja 2011, 21:13
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 maja 2011, 21:22
No ja tam liczę na wpadke zarówno Jagiellonii jak i Śląska. Różnie jeszcze może być z Polonią na Legii. Aczkolwiek bardziej licze na jakąś niespodzianke ze strony Arki. Remisik byłby mile widziany.ddemon pisze:Zwycięstwo dało by 5 miejsce i liczylibyśmy na 2 wpadkę Jagi czy też tą jedyną Śląska
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 maja 2011, 21:34
Kogo chciałbyś w pucharach? po tym że liczysz na wpadki tych drużyn to Lechia ew. Widzew tak?guru pisze: No ja tam liczę na wpadke zarówno Jagiellonii jak i Śląska. Różnie jeszcze może być z Polonią na Legii. Aczkolwiek bardziej licze na jakąś niespodzianke ze strony Arki. Remisik byłby mile widziany.![]()
Cracovia się na pewno utrzyma. Nieźle dzisiaj pojechali Jage.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 maja 2011, 21:38
No ja licze na wicemistrzostwo Legii. Jeżeli Jaga wygra, a Legia straci punkty to nie będzie ciekawie. do tego jeszcze Śląsk...ddemon pisze: Kogo chciałbyś w pucharach? po tym że liczysz na wpadki tych drużyn to Lechia ew. Widzew tak?
Cracovia się utrzyma jeśli nie to Ruch lub Górnik nie dostanie licencji - nie nadaremno jest taka długa lista drużyn którzy ją nie dostali..Polonia B. może remis wywalczy na Legii na więcej nie liczę
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 maja 2011, 21:46
Zarówno Legia jak i Śląsk grają u siebie z drużynami poza kreśką Polonia B. Arka..Arka osłabiona więc Śląsk raczej powinnien zdobyć 3 pktguru pisze: No ja licze na wicemistrzostwo Legii. Jeżeli Jaga wygra, a Legia straci punkty to nie będzie ciekawie. do tego jeszcze Śląsk...
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 maja 2011, 22:02
Z tym, że jeżeli Cracovia przegra w Bełchatowie, a łatwo nie bedzie, to przy ewentualnym remisie Arki ze Śląskiem, to Gdynianie maja utrzymanie.ddemon pisze:Zarówno Legia jak i Śląsk grają u siebie z drużynami poza kreśką Polonia B. Arka..Arka osłabiona więc Śląsk raczej powinnien zdobyć 3 pkt
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio