Na szczęście fani Barcelony mają finał LM przed sobą. Kwestia transferów jeszcze przez pewien czas nie będzie najważniejszym zagadnieniem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 maja 2011, 0:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 maja 2011, 3:27
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 maja 2011, 10:14
Niemal wszyscy kibice jak jeden mąż odetchnęli z ulgą na wieść o zamiarach Denilsona. Gdzie by nie wejść i poczytać co o tym myślą to wszędzie ostra beka z Brazylijczyka. Jak w tym filmie o dzieciaku z domu dziecka, którego nikt nie trawił, ale którego nikt nie chciał wziąć do siebie. Jak już się znaleźli frajerzy to zakonnice zrobiły wielką imprezęMagnum pisze:Oby tak.

Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 maja 2011, 15:59
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 22 maja 2011, 12:00
.MgM.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 maja 2011, 16:26
Oficjalnie nic nie ma ale podobno właśnie nie jedzie. Carroll też ma nie jechać.A jak wygląda sytuacja z wyjazdem Wilshere'a na Mistrzostwa Europy U21? Bo pojawiły się jakieś plotki, że jednak nie pojedzie.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 maja 2011, 17:53
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 maja 2011, 20:56
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 maja 2011, 21:00
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 maja 2011, 21:08
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 maja 2011, 21:13
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 maja 2011, 13:00
Grunt, że Liverpool ma za sobą bardzo udany i "niefrajerski" sezon.Daaaamian pisze:To był najbardziej frajerski sezon za rządów Wengera.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 23 maja 2011, 13:31
ja bym go raczej nazwał przejściowym, tragicznym i ewentualnie porządkującym pewne sprawy w klubie. Wenger ile lat jest w Arsenalu? 15?Duch pisze:Grunt, że Liverpool ma za sobą bardzo udany i "niefrajerski" sezon.Daaaamian pisze:To był najbardziej frajerski sezon za rządów Wengera.
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2011, 14:12
Arsenal ostatnie trofeum wygrał w 2005, Liverpool w 2006. Arsenal to frajerzy, a Liverpool ma okres przejściowymoja_stopa pisze: ja bym go raczej nazwał przejściowym, tragicznym i ewentualnie porządkującym pewne sprawy w klubie. Wenger ile lat jest w Arsenalu? 15?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 maja 2011, 14:22
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio