Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 maja 2011, 14:25
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 maja 2011, 14:48
Wygodna wymówka. Kibice Arsenalu też mogliby powiedzieć, że Wenger założył sobie swój projekt na 5 lat po przeprowadzce na ES i mamy okres przejściowy, ale to byłaby głupota. Jeśli w kolejnym sezonie byśmy polegli to kibice znowu mogliby powiedzieć, że Wenger wprowadził ostre korekty do swojego planu i na jego wdrożenie potrzeba czasu czyli znowu okres przejściowy. Koniec końców wszystko sprowadza się do tego, że pucharów w gablocie nie przybywa ani nam ani Liverpoolowi od kilku dobrych lat, ale frajerami fajnie się nazywa tylko Arsenal. Pysznie.fieldy pisze:ja bym go raczej nazwał przejściowym, tragicznym i ewentualnie porządkującym pewne sprawy w klubie. Wenger ile lat jest w Arsenalu? 15?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2011, 14:51
genialne, Kanonierzy kilkanaście razy z rzedu grają w LM, choć nie mogą liczyć na poważne wzmocnienia, ale są większymi frajerami niż Liverpool, który kupuje napastnika za 35 mln, drugiego za 25 (Ile Suarez kosztował ?) łącznie strzelają 6 bramek i w żadnych pucharach nie zagra, co więcej długo walczyli o środek tabeli. A to przecież większa firma niż Arsenal. Genialne.Arwin pisze:Bądź co bądź czekają was teraz eliminacje LM
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 maja 2011, 14:55
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 maja 2011, 14:58
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 maja 2011, 15:05
To jest akurat argument dość powszechnie przewijający się w rozmowach kibiców. Sam walczący za dwóch albo nawet trzech Wilshere to w wielu przypadkach było za mało. Można sobie oczywiście mówić, że jakby zdrowy był Vermaelen, jakby zdrowy był Robin itd. Dlatego jestem zwolennikiem Parkera czy Samby. Nie są to nazwiska rzucające na kolana, ale IMO ich wkład w samą grę i postawę Arsenalu na boisku w tych kluczowych momentach byłby absolutnie nie do przecenienia.MGiggs pisze:Od paru lat sie mowi ze w Arsenalu brakuje walczakow,kogos kto zostawi serce i zdrowie na boisku jak kiedys Adams czy Pat.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 maja 2011, 15:14
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 maja 2011, 15:15
macie jakis kompleks na tym punkcie? po wuj strzelać jak się prowadzi?2. zero strzalow nie tylko celnych. zero strzalow wogole.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 maja 2011, 15:19
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 maja 2011, 20:01
Oczywiście, że tak i takich transferów Arsenalu mocniej bym się obawiał niż sprowadzenie kolejnych wielkich talentów.Dlatego jestem zwolennikiem Parkera czy Samby. Nie są to nazwiska rzucające na kolana, ale IMO ich wkład w samą grę i postawę Arsenalu na boisku w tych kluczowych momentach byłby absolutnie nie do przecenienia.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 maja 2011, 20:08
Zdecydowanie. Zamiast się porywać na kolejne talenty z Ligue 1 Wenger ma za stosunkowo niewielką kasę do wyciągnięcia graczy, którzy mogliby pozwolić Arsenalowi wskoczyć na wyższy level nie tylko z powodu umiejętności piłkarskich co z racji jaj na boisku bo tego Kanonierom brakowało.Kamil232 pisze:Oczywiście, że tak i takich transferów Arsenalu mocniej bym się obawiał niż sprowadzenie kolejnych wielkich talentów.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 23 maja 2011, 21:15
a już myślałem, że w temacie angielskiej ligi nie będzie napinaczy. myliłem się. połechtało 19 mistrzostwo? pamiętasz ostatnie?Kamil232 pisze:Oczywiście, że tak i takich transferów Arsenalu mocniej bym się obawiał niż sprowadzenie kolejnych wielkich talentów.Dlatego jestem zwolennikiem Parkera czy Samby. Nie są to nazwiska rzucające na kolana, ale IMO ich wkład w samą grę i postawę Arsenalu na boisku w tych kluczowych momentach byłby absolutnie nie do przecenienia.
W myśleniu fanów Arsenalu nie rozumiem jednego, dlaczego porównujecie się do jakiegoś tam śmiesznego Liverpoolu, który od 20 lat nie zdobył majstra, na przestrzenii ostatnich lat wydał sporo kasy, a i tak drugi sezon z rzedu jest w środku tabelii. Do takich zespołów chcecie równać? Chyba powinniście się porównywać do United czy Chelsea i do nich chcieć doszusować?
Pytanie do was Jakie są ambicje takiego klubu jak Arsenal? Bycie w czwórce i granie w LM? Czy zdobywanie trofeów? Bo dla mnie taki klub jak Arsenal powinien zdobywać trofea a nie zadowalać się minimalistycznymi osiągnięciami?
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 23 maja 2011, 21:16
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 maja 2011, 21:18
No tak, Liverpool jest śmieszny.Kamil pisze:W myśleniu fanów Arsenalu nie rozumiem jednego, dlaczego porównujecie się do jakiegoś tam śmiesznego Liverpoolu, który od 20 lat nie zdobył majstra, na przestrzenii ostatnich lat wydał sporo kasy, a i tak drugi sezon z rzedu jest w środku tabelii.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 maja 2011, 22:54
a już myślałem, że w temacie angielskiej ligi nie będzie napinaczy. myliłem się. połechtało 19 mistrzostwo? pamiętasz ostatnie?
Fakty są takie, że od 20 lat nie macie majstra. Fakty są takie, że i przed Hodgsonem był niejaki Rafa B i jakoś z nim byliście drużyną na miarę tegorocznego Arsenalu, czyli poza jednym wysokiem w sezonie 08/09 zajmowaliście 4 miejsce, raz nawet piątek. Wydając na transfery o wiele wiecej funduszy niż Arsenal. Więc ja jak najbardziej rozumiem fanów Arsenalu, że kiedy kibice LFC im zarzucają słabiznę niech najpierw zajrzą na swoje podwórko.my popełniliśmy błęd zatrudniając Hodgsona i pozwalając mu na 'swoją' wizję drużyny. dopiero powrót Dalglisha i przyjście Clarka dał spokój drużynie i ją uporządkował. fakty przemawiają same za siebie - 3 punkty za Chelsea i MU po objęciu sterów przez Króla. fakt, że dwa ostatnie mecze frajersko przegrane, ale...
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio