Jestem w pracyMarco_Van_Basten polać Ci?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 kwie 2011, 15:18
Jestem w pracyMarco_Van_Basten polać Ci?
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 kwie 2011, 15:26
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 kwie 2011, 15:47
Raczej planuję wejść w handel z kumplem, a będzie się to odbywać na zasadzie inwestycji. Kupujemy np wino z Bordeaux lub Burgundii (obecny rok był dla nich bardzo dobry) po 100 euro za butelkę. W ciągu miesiąca cena wzrasta o 20%, czyli na każdej butelce zarobiliśmy 20 euro. Trzymasz roczniki po 5 lat i sprzedajesz powiedzmy po 700 euro za butelkę. Tylko jest jeden minus - musisz mieć człowieka, który się na tym zajebiście zna. Ja ostatnio poznałem takiego, który jest jednym z najlepszych somelierów w Polsce, a doświadczenie zbierał w UK. Wczoraj wstępnie obgadaliśmy co i jak, lecz z naszych kalkulacji wynika, że potrzeba nam na wejście minimum 150 tysięcy...sbQ pisze:A propo znajomości jeszcze: gdybyś szukał sumiennych ludzi do pracy, to ja zgłaszam zainteresowanie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 kwie 2011, 16:19
zakup x = - 100€bartbuks pisze:Kupujemy np wino z Bordeaux lub Burgundii (obecny rok był dla nich bardzo dobry) po 100 euro za butelkę. W ciągu miesiąca cena wzrasta o 20%, czyli na każdej butelce zarobiliśmy 20 euro.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 kwie 2011, 16:56
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 kwie 2011, 18:59
to komentarz znaleziony pod artykulem... ja sie z tym zgadzamnie wazne co sie studiuje ale z kim? Ze nie wazne dyplomy i certyfikaty ale to z kim na studiach pilismy wodke? MOZE TO NIE PRAWDA???
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 12 kwie 2011, 19:56
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 kwie 2011, 20:49
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 kwie 2011, 20:51
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 12 kwie 2011, 20:53
Aker
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2011, 23:35

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 maja 2011, 23:42
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2011, 23:45
Stwierdził tylko, że przez to iż nie uczęszczałem na wykłady "zaliczenie będę mógł otrzymać za rok" - to musiałem jakoś zareagowaćpiwus pisze:Chyba wykładowca nie cytował Dombrosia, że się zdenerwowałeś?
To jest u mnie niewykonalne. Ostatnio prosiłem 4-5 osób o zagadnienia na jedno zaliczenie i o temat pracy zaliczeniowej to tylko jedna mi dość lakonicznie odpisała. A reszta pełna olewka.piwus pisze:notatki ciężko zdobyć
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2011, 23:53
Odpowiedziałem, że "zgodnie z regulaminem studiów, który podpisałem, wykłady nie są obowiązkowe i będę mógł zaliczyć ten przedmiot w nadchodzącej sesji".sbQ pisze:W takim razie jak znieważyłeś wykładowcę ?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio