Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:01
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 17:07
Stwierdzil 20sto letni kibic z Polski?MGiggs pisze:Ja mowie fani a nie 15,16 latkowi letni kibice z Polski.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 17:10
odezwal sie katalonczyk.bez polaczka by sie przeciez nie obeszło![]()
trzeba bylo west ham prosic o zgode na treningi i nie byloby problemu.. w anglii barcelona ma historyczny uklad z liverpoolem i wes t hamem.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:15
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 17:20
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 26 maja 2011, 17:23
Sam pierdzielisz głupoty, jak jestem za Barceloną w finale to ok i co ci do tego? Prawda jest taka, że MU to ostatnia drużyna za którą będę trzymał kciuki. Jeśli masz mnie oceniać po wieku to kończę rozmowę, bo co tu kontynuować, skoro Giggs idzie tokiem myślenia "jesteś młody to i musisz gadać głupoty"15-16 letni ludzi którzy pierdziela głupoty nie sa dla mnie wyznacznikiem
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2011, 17:29
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:32
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 17:37
jesli nie rzoumiesz co napisalem to wyjasnie: w twoim poscie byl cytat z twitera, posrod angielskich wpisow -co zrozumiale - znalazl sie rodzynek: wpis po polsku. smieje sie z nas cala europa, wciskamy sie wszedzie na sile, wlazimy w butach nieproszeni przez nikogo, a podobno na youtubie jezyk polski jest na trzecim miejscu po ang i hiszpanskim.Magnum pisze:odezwal sie katalonczyk.bez polaczka by sie przeciez nie obeszło![]()
.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:39
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 17:41
MGiggs pisze:Wiedze kolejne złote teorie.
Kod: Zaznacz cały
Manchester United został uznany najbardziej znienawidzoną marką na Wyspach Brytyjskich - wynika z ankiety przeprowadzonej przez Online Opinions. W niechlubnym zestawieniu MU wyprzedził m.in. banki i linie lotnicze.
Zdaniem metro.co.uk, nie ma na świecie drużyny, która byłaby tak nienawidzona w swoim kraju. Manchester United otrzymał 26% głosów.miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 17:48
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 17:50
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2011, 17:54
zaden szanujacy sie angol nie zwiazany emocjonalnie z ekipa fergusona nie bedzie dopingowal united. anglia to nie jest polska.
Jesli jakikolwiek angielski kibic Chelsea, Evertonu, Fulham, Sunderlandu czy Watford będzie kibicował nam w finale to znaczy, że się nie szanuje. Być Anglikiem i kibicować MU w finale z Barceloną = brak szacunku dla siebie. Ja chyba też nie mam szacunku dla siebie bo odpisuje na Twoje debilne wypociny.a w sobote 90% angoli niezwiazanych z united i arsenalem i tak bedzie dopingowac barcelonę.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 18:33
Mentor chcial opinie ze srodowisk kibicowskich Arsenalu - pytal o zdanie Ducha i Fieldy'ego. Z tego co wiem Fieldy i Duch to Polacy wiec srodowisko polskich Kanonierow tez mozna reprezentowac.jesli nie rzoumiesz co napisalem to wyjasnie: w twoim poscie byl cytat z twitera, posrod angielskich wpisow -co zrozumiale - znalazl sie rodzynek: wpis po polsku.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio