Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 maja 2011, 14:38
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 maja 2011, 16:19
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 maja 2011, 16:24
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 maja 2011, 16:35
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 maja 2011, 17:35
To, że Fabregas jest za drogi dla nas powiedział Galliani - ten gość prawdę powie jak się pomyli. Dla niego każdy piłkarz +10 mln jest drogi. To, że nic nie słychać o transferze Cesca do nas ze strony Milanu(oficjeli), Arsenalu czy Fabregasa jeszcze bardziej napawa optymizmem - tak działa Galliani. Milan napewno nie zrobi takiej szopki jak piłkarze Barcy rok temu - Galliani woli działać po cichu i w zgodzie z klubem. Jeżeli Arsenal powie stanowcze nie to Łysy podziękuje i wyjedzie. Natomiast jeżeli będą chętni do podjęcia rozmów to Galliani je podejmie.Nic a nic, jedyne co słyszałem to właśnie tekst, że Fabregas jest za drogi od AC Milanu. Angielskie media o tym doniosły, poza tym cisza. Z reguły akceptuje się u nas, że jeśli Cesc odejdzie, to tylko do Barcy.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 maja 2011, 17:41
Jeśli nie są chętni do podjęcia rozmów, to powstaje pytanie po cholerę od miesięcy jest tam Raiola?Natomiast jeżeli będą chętni do podjęcia rozmów to Galliani je podejmie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 maja 2011, 17:43
Właśnie to mnie zastanawia i wydaje mi się, że właśnie trwają rozmowy. Nie można też wykluczyć Nasriego, któremu kończy się kontrakt.Jeśli nie są chętni do podjęcia rozmów, to powstaje pytanie po cholerę od miesięcy jest tam Raiola?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 maja 2011, 17:46
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 maja 2011, 17:48
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 28 maja 2011, 19:16
Zapomnij (mimo że od jakiegoś czasu nie trawie Fabregasa (KAPITANAWilmore pisze:Czy ze strony Arsenalu mówi się cokolwiek o sprzedaży Fabregasa do Mediolanu?
Zapomnij.mete pisze:Nie można też wykluczyć Nasriego, któremu kończy się kontrakt.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 maja 2011, 5:57
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 31 maja 2011, 8:12
34 miliony to kwota odpowiednia za Fabregasa, który jest kontuzjogenny i na pewno nie miałby od razu miejsca w pierwszej jedenastce Barcy, jeżeli Duma Katalonii miałaby grać cały czas taką samą strategią (4-3-3). Barca chce Cesca, bo to jedyny piłkarz światowej klasy, który natychmiast mógłby przejąć rolę lidera w środku pola w takim klubie, jak Barca właśnie.Magnum pisze: Cesc Fabregas - według Daily Fail (mam nadzieję, że za przekręcanie nazw tabloidów WP nie ma) FC Barcelona ma złożyć ofertę za Fabregasa w tym tygodniu opiewającą na €34 miliony. Mogą się wypchać, jeśli to prawda.
To tylko gra. Nie ma nikogo, kto by nie wiedział o zainteresowaniu (oczywiście to słowo względne, bo może mieć na myśli Wenger brak "oficjalnego" zainteresowania) Cesciem ze strony chociażby Barcy. Zreszta trudno, żeby Wenger mówił coś innego. On naprawdę wierzy w Fabregasa i w to, że sukcesy będą już w tym najbliższym sezonie, a ten gracz będzie fundamentem jego ekipy.Magnum pisze: Tymbardziej, że Wenger powiedział w wywiadzie dla RTL, że "nie ma zainteresowania i chcemy zatrzymać swojego kapitana i najlepszego zawodnika".
Futbolski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 maja 2011, 9:22
Naprawdę sądzisz, że Wenger musi szukać nowych piłkarzy w środku lasuLogan pisze:Felipe Melo
Chyba tylko jedno nazwisko wymienia się w kontekście wzmocnienia naszej defensywy i jest to Samba. Mam nadzieję, że Rovers będą chcieli za niego jakiegoś rozsądne pieniądze. Myślę, że te 10 milionów jesteśmy w stanie za niego zapłacić. Ewentualnie dorzucić im na zbicie ceny jakiegoś DenilsonaMagnum pisze:Nie mogę się doczekać, co Wenger wymyśli w tym aspekcie.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2011, 9:29
Co z tego, że Cesc w przypadku transferu do Barcelony będzie rezerwowym? Jaki to ma wpływa na kwotę, którą w razie czego będzie trzeba zapłacić Arsenalowi?34 miliony to kwota odpowiednia za Fabregasa, który jest kontuzjogenny i na pewno nie miałby od razu miejsca w pierwszej jedenastce Barcy, jeżeli Duma Katalonii miałaby grać cały czas taką samą strategią (4-3-3).
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2011, 10:00
to niech płaci konkretne pieniądze. Skoro Cesc jest tym jedynym, to mogą sypnąć groszem.Futbolski pisze:Barca chce Cesca, bo to jedyny piłkarz światowej klasy, który natychmiast mógłby przejąć rolę lidera w środku pola w takim klubie, jak Barca właśnie.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio