Identyczne sytuacje. I właśnie, jak je powinno się odgwizdac? Ja tam popieram decyzję Węgra.ddemon pisze: Co do sędziego ktoś powie ręka Villi w drugiej połowie przy 3-1 ja napiszę ręka Evry w 1 połowie bodajże jeszcze przy 0-0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 maja 2011, 23:19
Identyczne sytuacje. I właśnie, jak je powinno się odgwizdac? Ja tam popieram decyzję Węgra.ddemon pisze: Co do sędziego ktoś powie ręka Villi w drugiej połowie przy 3-1 ja napiszę ręka Evry w 1 połowie bodajże jeszcze przy 0-0
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 28 maja 2011, 23:21
Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 maja 2011, 23:22
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:29
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 maja 2011, 23:30
Co zrobił, bo musiałem odebrać telefonmiguel indurain pisze:widzieliscie rece fergusona w 85 minucie? ten facet jest niezwyciezony! zakadal sie dzis z kimkolwiek ze united za rok znowu zagra w finale.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:31
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:34
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 maja 2011, 23:35
Również popieram Węgra...Komentatorzy nie widzieli sytuacji z Evrą.. No cóż Borek choć stara się być obiektywny jest fanem Realu więc możliwe że przymknął oko zaś natomiast Boniek przyczepił się do Villi lecz on dużo pieprzył bezsensownie pewnie chlał z Kołtoniem(15min przed meczem relacjonował ze stadionu) którego wcieło a że ma lepszą głowę(strzelał kapitalne bramki) to jego wpuścili na antenęmaciek_88 pisze:Identyczne sytuacje. I właśnie, jak je powinno się odgwizdac? Ja tam popieram decyzję Węgra.ddemon pisze: Co do sędziego ktoś powie ręka Villi w drugiej połowie przy 3-1 ja napiszę ręka Evry w 1 połowie bodajże jeszcze przy 0-0
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 maja 2011, 23:36
Nazywalnie lalkami CR czy Pepe, przy tym co robili Alves, Masche, Pedro i reszta wiecej niz graczy w polfinale, jest objawem skrajnego debilizmu.miguel indurain pisze:najlepsze z tego wszystkiego co dzis widzialem jest to, ze united to druzyna z jajami. pogreatulowali zwyciezcom,. niektorzy nie umieja tego zrobic. jestem naprawde poruszony tymi chlopacmi z old trafford, ale moglem tego oczekiwac, to sa faceci a nie lalki typu ronaldo i pepe.
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 23:37
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2011, 23:45
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 28 maja 2011, 23:52
cru pisze:Nazywalnie lalkami CR czy Pepe, przy tym co robili Alves, Masche, Pedro i reszta wiecej niz graczy w polfinale, jest objawem skrajnego debilizmu.miguel indurain pisze:najlepsze z tego wszystkiego co dzis widzialem jest to, ze united to druzyna z jajami. pogreatulowali zwyciezcom,. niektorzy nie umieja tego zrobic. jestem naprawde poruszony tymi chlopacmi z old trafford, ale moglem tego oczekiwac, to sa faceci a nie lalki typu ronaldo i pepe.
Meczu nie ogladalem, bo po zlodziejstwie w polfinale stracilem ochote.
Mich77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2011, 0:06
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 maja 2011, 0:19
Evra (bodajże) go tam trochę popędzał, ale nic nadzwyczajnego.miguel indurain pisze:mysle ze sie mylisz. pilkarze unitred raczej pokepywali buske bo wiedzieli ze dostal konkretnie w bebechy.
// widzieliscie co powiedzial fabian na tvn? roznica miedzy realem a barca jest taka ze oni tego puchatru nie upuszczą
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 0:38
pasza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio