Parada Równości - Strona 15

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Parada homoseksualistów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 20:01

To jak chcesz byc podmiotem w dyskusji? Wygooglac cos nie sprawdzic wrzucic niech adwersarz szuka moze znajdzie. A jak nie znajdzie to pewnie lobby homoseksualne? Ty i tak wiesz ze masz racje. Bez czytania bez dociekania.
Wytłumacz mi kolego w takim razie dlaczego procent molestowanych chłopców nie jest wcale mniejszy od procentu molestoawnych dziewczynek, a nawet niektóre źródła podają, ze wiekszy? Jak to możliwe skoro wsród populacji procent homosiów stanoiw od 0.5 do 1 procenta. Jeśli przełożyć to na pedofilów w takim układzie procent molestoawnych chłopców powinien być równie mały, a nie jest! Wniosek stąd z tego, że wsród pedofili zachowania homoseksualne są na zdecydowanie wyższym poziomie niż u osób heteroseksualnych. Logika jest prosta, wiekszość pedofili to pederaści.
Skoro homoseksualizm jest nienaturalny, to jakim cudem pojawia się u zwierząt? Biedroń z Eltonej Johnem je zmuszają? :lol:
Widzisz chłopaczek wczoraj na haxie sam wyśmiewałeś te teorie o naturze, a teraz czemu nie reaguje, czemu gościa nie obszydzisz?

A teraz ja Ci powiem chłopie coś o naturze. Natura stworzyła tak człowieka, że odbyt ma służyć do wydalania kału, a nie pakowania tam penisa. Pakowanie penisa do odbytu jest nienaturalne, dlatego biorą się z tego różnego rodzaju choroby! Natura się nie myli, skoro pakowanie penisa do odbytu naraża człowieka na wiele schorzeń to rzeczą oczywistą jest, że został odbyt stworzony do całkiem czegoś innego niż do tego, zeby ktoś tam pakował swoje prącie.

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 29 maja 2011, 20:17

Natura stworzyła tak człowieka, że odbyt ma służyć do wydalania kału, a nie pakowania tam penisa.
Skoro posługujesz się argumentem o naturze (bez sensu, bo, jak podawałem, zdarza się homoseksualizm u zwierząt, u ludzi pojawia się od zawsze, nie jest wymysłem XIX wieku), to jak uzasadnisz celibat księży?
Nienaturalny seks homoseksualny jest be, bo tak mówi kościół, a celibat jest cacy, bo tak mówi kościół?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 20:20

Kamil232 pisze: Wytłumacz mi kolego w takim razie dlaczego procent molestowanych chłopców nie jest wcale mniejszy od procentu molestoawnych dziewczynek, a nawet niektóre źródła podają, ze wiekszy? Jak to możliwe skoro wsród populacji procent homosiów stanoiw od 0.5 do 1 procenta. Jeśli przełożyć to na pedofilów w takim układzie procent molestoawnych chłopców powinien być równie mały, a nie jest! Wniosek stąd z tego, że wsród pedofili zachowania homoseksualne są na zdecydowanie wyższym poziomie niż u osób heteroseksualnych. Logika jest prosta, wiekszość pedofili to pederaści.
Wytlumacz mi przede wszystkim dlaczego obnizasz procent homoseksualistow w skali calej populacji a zawyzszasz inne liczby ktore maja za zadanie szkalowac takie osoby? Jeszcze wczoraj utrzymywales twardo w rozmowie ze mna ze 90% pedofili to homoseksualisci.
Kamil232 pisze:Widzisz chłopaczek wczoraj na haxie sam wyśmiewałeś te teorie o naturze, a teraz czemu nie reaguje, czemu gościa nie obszydzisz?
Przypomniec Ci co wysmiewalem wczoraj?
Podniosles na przyklad przeciwko gejom w kontekscie tej "naturalnosci" argument ze przebieraja sie za kobiety a przeciez psy nie przebieraja sie za suki. Co bylo tym smieszniejsze ze psy nawet majtek nie nosza wiec rownie dobrze mozesz postawic sie na rowni z tymi kolesiami przebierajacymi sie za kobiety. Oni damskie laszki Ty majtki.
Ponadto utrzymywales ze psy chetnie sa ruchane w tylek przez ludzi poniewaz ogladales filmiki na ktorych taki pies jeszcze merda po wszystkim ogonem. A kiedy stwierdzilem ze to falsz i jest to normalny gwalt bo zaden pies nie daje na takie rzeczy zgody to skontrowales mnie wybitnym argumentem "to w takim po co daje sie jedzenie psu skad mamy wiedziec ze on je chce? To tez gwalt" Czy cos w ten desen.
Opary absurdu byly bardzo geste.
Kamil232 pisze:A teraz ja Ci powiem chłopie coś o naturze. Natura stworzyła tak człowieka, że odbyt ma służyć do wydalania kału, a nie pakowania tam penisa. Pakowanie penisa do odbytu jest nienaturalne, dlatego biorą się z tego różnego rodzaju choroby! Natura się nie myli, skoro pakowanie penisa do odbytu naraża człowieka na wiele schorzeń to rzeczą oczywistą jest, że został odbyt stworzony do całkiem czegoś innego niż do tego, zeby ktoś tam pakował swoje prącie.
To choroby sa nienaturalne? Kto ustala co jest naturalne a co nie? Czlowiek i wylacznie on. Do tygrysa czy slonia tez podejdziesz i powiesz mu ze jest nienaturalny bo robi to czy tamto?
Dlaczego sprowadzasz to co "naturalne" wylacznie do prokreacji? Nie wszystkie czynnosci ktore robimy temu sluza. Ogromna wiekszosc nie sluzy. Piszac tego posta przyczyniles sie do przedluzenia gatunku? Chyba nie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 20:40

Wytlumacz mi przede wszystkim dlaczego obnizasz procent homoseksualistow w skali calej populacji a zawyzszasz inne liczby ktore maja za zadanie szkalowac takie osoby? Jeszcze wczoraj utrzymywales twardo w rozmowie ze mna ze 90% pedofili to homoseksualisci.
Co zaniżam? Procent pederastów w społeczeństwie wacha się miedzy 0.5 do 1 procent, czasami 1.5 procent. I co zawyżam? To, że procent molestowanych chłopców w stosunku do molestowanych dziewczynek nie wynosi te 1.5 procenta to jasna sprawa, że wsród pedofili zachowania homoseksualne są zdecydowanie wieksze niż wsród normalnych osób. Logiki nie oszukasz swoim krzykiem.
No cóż 80% pedofili to homoseksualiści pomyliłem się o 10 procent.
Opary absurdu byly bardzo geste.
Owszem np. twoje stwierdzenie, że ludzie się łaczą w pary bo jest tak ogólnie przyjęte i nie jako jesteśmy zmuszani do zakładania rodzin i że właściwie to facet powinien chodić i ruchać wiele panienek by rozsiewać swoje nasienie :mrgreen:
Przypomniec Ci co wysmiewalem wczoraj?
Podniosles na przyklad przeciwko gejom w kontekscie tej "naturalnosci" argument ze przebieraja sie za kobiety a przeciez psy nie przebieraja sie za suki. Co bylo tym smieszniejsze ze psy nawet majtek nie nosza wiec w tym kontekscie mozesz postawic sie na rowni z tymi kolesiami przebierajacymi sie za kobiety. Oni damskie laszki Ty majtki.
O to kolejne opary absurdu wg. Ciebie wszak przebieranie się faceta za kobietę jest naturalne, bo to, że domeną kobiet jest malowanie zakładnie sukienek to znowu wymysł człowieka i robią tak kobiety bo jest tak ogólnie przyjęte, gdyby nie było to zupełnie naturalne byłoby gdyby faceci śmigali w sukienkach :mrgreen:
Ponadto utrzymywales ze psy chetnie sa ruchane w tylek przez ludzi poniewaz ogladales filmiki na ktorych taki pies jeszcze merda po wszystkim ogonem. A kiedy stwierdzilem ze to falsz i jest to normalny gwalt bo zaden pies nie daje na takie rzeczy zgody to skontrowales mnie wybitnym argumentem "to w takim po co daje sie jedzenie psu skad mamy wiedziec ze on je chce?
Już oto pytałem w takim razie jak rozpoznajesz czy pies czegoś chce czy czegoś nie chce? Jak go głaskasz i się z nim bawisz jak rozpoznajesz czy on tego chce czy nie? Czyż nie w ten sposób że merda ogonem i widzisz po nim, że ogólnie jest zadowolony z zabawy z tobą? Chyba że posiadałeś jakiś tajemny język i potrafisz rozmawiać z psami?
Rzecz jasna nie, widzisz po nim że merda ogonem i jest zadowolony z zabawy z tobą, więc jeśli robi to samo podczas stosunku z człowiekiem tzn. że mu się podoba, gdyby mu się nie podobało to by uciekał czy warczał? W ten sposób rozpoznajemy czy pies czegoś chce czy nie.
Konkludując jeśli za parę lat środowisko zoofilskie wyjdą na ulicę i będą domagać się prawada do małżenstwa ze swoim psem będzie to coś podobnego do obecnych zachowań pederastów. I wówczas również tacy jak ty pewnie będą nam wmawiać, że musimy być wobec tego tolerancyjni.
To choroby sa nienaturalne? Kto ustala co jest naturalne a co nie? Czlowiek i wylacznie on
Stary jesteś zabawny zaraz wyjdzie na to, że sranie na ulicy jest naturalne bo tak robią psy. A to, że ktoś będzie się krzywo patrzył czy będzie pientował to tylko dlatego, bo zostało tak ustalone przez człowieka i przez ogólne przyjęte normy. Do tego się sprowadzają się twoje absurdalne teksty o tym czy coś jest naturalne czy nie.
Ba człowiek pierwotny zapewne srał gdzie popadnie, nie było ubikacji, psy i inne zwierzaki robią to samo, więc wychodzi na to, że bardziej naturalne jest oddawanie kału na środku ulicy niż w ubikacji :!:
Nienaturalny seks homoseksualny jest be, bo tak mówi kościół, a celibat jest cacy, bo tak mówi kościół?
Seksu homoseksualny jest nienaturalny ponieważ natura stworzyła odbyt do całkiem innych celów niż do pakowania tam penisa. Natura do pakowania penisa stworzyła pochwę. Równie nienaturalne jest rzecz jasna pakowanie penisa do ust, bo usta zostały stworzone do czegoś innego niż do tego, żeby tam pakować penisa.

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 29 maja 2011, 20:45

Seksu homoseksualny jest nienaturalny ponieważ natura stworzyła odbyt do całkiem innych celów niż do pakowania tam penisa. Natura do pakowania penisa stworzyła pochwę. Równie nienaturalne jest rzecz jasna pakowanie penisa do ust, bo usta zostały stworzone do czegoś innego niż do tego, żeby tam pakować penisa.
To skoro naturalność czynności jest najważniejsza, to co sądzisz o celibacie?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 20:48

A co mam sądzic? Każdy ma wolny wybór i wolną rekę, jak ktoś nie chce sobie ruchać niech tego nie robi.

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 29 maja 2011, 20:50

A co mam sądzic? Każdy ma wolny wybór i wolną rekę, jak ktoś nie chce sobie ruchać niech tego nie robi.
Czyli jednak:
Nienaturalny seks homoseksualny jest be, bo tak mówi kościół, a celibat jest cacy, bo tak mówi kościół
Masz świadomość tego, że homoseksualizm jest rzeczą naturalną, bo zdarza się u zwierząt, a celibat jest rzeczą absolutnie nienaturalną, bezprecedensową w świecie natury? Nie słyszałem o zwierzętach, które z własnej woli rezygnują z życia seksualnego.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 20:54

Zwierzęta robią również wiele innych rzeczy np. jak już wspomniałem srają na środku ulicy wg. Ciebie to jest naturalne tak?

I nie mówię, że celibat jest cacy bo tak mówi Kościół, w ogóle co nam do rzeczy? Mówie o tym, że jeśli ktoś z własnej woli nie chce sobie ruchać niech tego nie robi, jego wybór, o czym tu dyskutować?

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 29 maja 2011, 20:57

Uciekasz od tematu. Dlaczego twierdzisz, że homoseksualizm jest zły, bo natura stworzyła odbyt do czegoś innego (już pomijam to, że homoseksualizm to coś więcej niż walenie się w odbyt), a celibat zły już nie jest, choć jest sprzeczny z naturą?
Dlaczego w jednej sytuacji dla Ciebie argumentem jest niezgodność z naturą (powtarzam, homoseksualizm jest naturalny), a w przypadku celibatu niezgodność z naturą już jest nieistotna?

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 maja 2011, 20:59

Chlopaczek, Ty ukryta opcja sowiecka. Ty, kontynuator bolszewickiej tradycji. Ty, czlonek reprezentacji narodowej ZSRR w haxballa. I Ty smiesz bronic homosiow? Wiesz, ze towarzyszowi Stalinowi by sie to nie spodobalo, bo kontakty homoseksualne uznawal za przestepstwo przeciw panstwu tej samej rangi co szpiegostwo? :twisted:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 21:02

(już pomijam to, że homoseksualizm to coś więcej niż walenie się w odbyt),
Wsród zwierząt również? Które zwierzęta łączą się w pary homoseksualne?
Dlaczego w jednej sytuacji dla Ciebie argumentem jest niezgodność z naturą (powtarzam, homoseksualizm jest naturalny), a w przypadku celibatu niezgodność z naturą już jest nieistotna?
Mam w dupie celibat, bo ci którzy go utrzymują nie domagaja się praw do małżeństw i adopcji dzieci. Gdyby podobnie było z pederastami również miałbym ich w du...tzn. nie również by mnie oni nie obchodzili.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 maja 2011, 21:03

Kamil232 pisze:Mam w dupie celibat, bo ci którzy go utrzymują nie domagaja się praw do małżeństw i adopcji dzieci.
Oni czesto wrecz uciekaja od produktów swoich ledzwi. Byle do jak najdalszej parafii.

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 29 maja 2011, 21:08

Mam w dupie celibat, bo ci którzy go utrzymują nie domagaja się praw do małżeństw i adopcji dzieci. Gdyby podobnie było z pederastami również miałbym ich w du...tzn. nie również by mnie oni nie obchodzili.
Pięknie, po prostu pięknie. :lol: Jak mowa o homoseksualistach, to są źli, bo nienaturalni, a jak mowa o celibacie, to ich wybór, nienaturalność jest nieistotna. :rotfl:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 21:14

Kamil232 pisze:Zwierzęta robią również wiele innych rzeczy np. jak już wspomniałem srają na środku ulicy wg. Ciebie to jest naturalne tak?
Jezeli za naturalne przyjmiemy to co jest powszechnie spotykane w naturze to oczywiscie ze tak. Zwierzeta wyproznialy sie gdzie chcialy przed czlowiekiem i beda robic to dlugo po nim. To czlowiek zaburzyl naturalny porzadek rzeczy. To on ustalil sobie ze to czy tamto jest naturalne. Podobnie jak ze wspomnianym przez Ciebie wyzej malzenstwem. W przyrodzie nie ma czegos takiego. Zwierzeta albo staraja sie przekazac swoje geny w sposob jak najszerszy albo zostaja przy matce na czas potrzebny zeby bezpiecznie odchowac dzieci. Potem proces sie zaczyna od nowa. Malzenstwo i w ogole monogamia jest wymyslem ludzi i to ludzie ja sobie narzucili.

Jeszcze dwa slowa na temat: odbyt nie sluzy zeby cos tam wsadzac. Skad przekonanie ze odbyt ma jedno zastosowanie - wydalanie? Rece tak nie maja mozg tak nie ma jezyk tak nie ma. I tak dalej. Gdyby matka natura obmyslila sobie ze nie mozna do tylka wsadzac kutasow zastosowalaby mechanizmy obronne. Nie znam przypadku zeby seks analny byl bezposrednia przyczyna czyjejs smierci. Odbyt nie jest w zaden sposob szczegolnie chroniony przed ingerencja jak na przyklad ludzki mozg. Powtarzam nie sprowadzajmy wszystkiego do prokreacji.

Do reszty moze sie odniose potem. Jak bedzie mi sie chcialo.
Kamil232 pisze: Wsród zwierząt również? Które zwierzęta łączą się w pary homoseksualne?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksua ... erz%C4%85t

Arek quasi polaczku widzimy sie na haxie.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1530
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 29 maja 2011, 21:50

Nienormalni jesteście. Piękna pogoda dziś, zamiast wyjść z domu, to Wy cały dzień o pedałach piszecie [']

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”