Jeśli o mnie chodzi to transfery dwóch zawodników do pomocy i można coś myśleć.fieldy pisze:To jak to jest z Milanem, bo ja już się gubię. NIe ma szans na walkę o LM, czy ma ? Bo różne osoby różnie piszą, a ja się w SerieA nie orientuję![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 maja 2011, 11:06
Jeśli o mnie chodzi to transfery dwóch zawodników do pomocy i można coś myśleć.fieldy pisze:To jak to jest z Milanem, bo ja już się gubię. NIe ma szans na walkę o LM, czy ma ? Bo różne osoby różnie piszą, a ja się w SerieA nie orientuję![]()
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 maja 2011, 11:10
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 11:10
Na ten moment nie mamy. W temacie o finale Ligi Mistrzów pisałem o tym i nie jest to moja opinia, lecz Allegriego, piłkarzy, legend klubowych, Gallianiego i Silvio. Ale właśnie dlatego chcemy ściągnąć Cesca i jeszcze jakiegoś innego pomocnika - bo tam mamy największe braki. Rok temu zaczęliśmy budowę silnej ekipy, która miała wygrać Scudetto. To był początek planu klubu na powrót do elity Europejskiej(Mówił o tym Zlatan i to był czynnik, który przekonał go do transferu, mówił o tym Galliani, trener i Raiola).To jak to jest z Milanem, bo ja już się gubię. NIe ma szans na walkę o LM, czy ma ? Bo różne osoby różnie piszą, a ja się w SerieA nie orientuję![]()
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2011, 11:50
To byłby policzek wymierzony tak samo Cescowi jak i Barceloniemete pisze:Właśnie się zastanawiałem nad tym. Nie sądzisz, że Wenger mógłby zrobić psikusa Barcelonie?
fieldy pisze:Nie sądzę by Wenger robił psikusa komukolwiek, zwłaszcza Barcelonie, gdzie lubi udać się na "zakupy"![]()
Nie ma szans raczej. Z naszej strony oczywiście.fieldy pisze:Ja osobiście za 40-45 mln bym puścił. Jeśli mowa o funtach.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 30 maja 2011, 11:59
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 12:11
Jeżeli Arsenal jasno postawi sprawę, że 40-45 mln funtów za Cesca to Milan na 99% procent się wycofa. Jeden procent zostawiam, bo w przypadku Berlusconiego nigdy nic nie wiadomo. Silvio lubi to co najlepsze, a to ma być jego prezent.Ergo, Barca nie będzie konkurencją Milanu przy założeniu, że cena podana przed fieldego to stanowisko Arsenalu.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2011, 12:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 12:14
Było plotki mówiące, że Łysy zaoferuje 30 mln + Flaminiego lub 35 mln euro + karty dwóch talentów z naszej Primavery. A z 35 mln do 40 niedaleka droga.Nie wiem jakie jest oficjalne stanowisko klubu w sprawie ceny, bo oficjalne w sprawie transferu jest takie, że Cesc nie jest na sprzedaż. Myślę, że jakby się Cesc uparł, to Wenger jest gotów puścić go za 35 mln funtów, czyli jakieś 40 mln euro, jeśli się nie mylę. Na moje oko, na mniej nie macie co liczyć, chyba ze w grę wchodziłby jeszcze jakiś piłkarz do Arsenalu.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2011, 12:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 12:18
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2011, 12:25
Tak.mete pisze:Kupiliście go za 4 mln?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 13:20
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _carlos_ » 30 maja 2011, 13:36
Jeśli to prawda to byłoby super, każdy z nich wniesie nową jakość do zespołu. Gdzieś czytałem, że Napoli wysłało człowieka po Lamelę, a jak na moje to byliby wstanie przekonać do siebie Cassano. Jak to dobrze rozegrają to za Hamsika mogą dostać Antka i kasę na Lamelę, jak na moje dobry deal.Wczoraj Zamparinim powiedział, że Milan pytał go o Pastore a dziś poinformował, że Javier raczej będzie sprzedany. Jak wiemy Berlusconi optuje za Argentyńczykiem a Allegri za Hamsikiem. Sprawa wygląda tak, że obaj będą w naszym zasięgu(Nie chodzi mi, że obu kupimy, ale że obaj będą do kupienia i będziemy mogli wybrać).
Ale co oni by mieli z ogrywania Paloschiego? Nic, a tak zawsze jest wartość tej połowy karty. Nie widzę wielkiego problemu.Ponoć za Asamoah chcemy dać połowę karty Paloschiego + gotówkę.. Gdyby to było wypożyczenie to całkiem fajna opcja.
_carlos_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 30 maja 2011, 14:21
3 mln euro rocznie wg http://businessfut.blogspot.com/2010/01 ... eiros.htmlmete pisze:ile zarabia w Barcelonie Maxwell?
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 15:19
Dlatego napisałem, że gdyby to było wypożyczenie to byłaby świetna opcja. Jestem przekonany, że jeżeli dojdzie do dealu z Udinese to dostaną połowę karty. I jak dla mnie dla Paloschiego to będzie dobre a dla nas z punktu widzenia trochę gorsze rozwiązanie.Ale co oni by mieli z ogrywania Paloschiego? Nic, a tak zawsze jest wartość tej połowy karty. Nie widzę wielkiego problemu.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio