Parada Równości - Strona 17

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Parada homoseksualistów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 cze 2011, 16:48

No co wy lekarstwem na wszystkie patologie jest oddanie dzieciaków w ręce dewiantów :lol:

Jak już artykuł który wkleiłem w tym temacie udowodnił, niepokojąco wysoki odsetek homoseksualistów występuje wśród pedofilów, w związku z tym powierzanie im bezbronnych dzieci jest lekko mówiąc ryzykowne.

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 01 cze 2011, 16:51

No co wy lekarstwem na wszystkie patologie jest oddanie dzieciaków w ręce dewiantów
To jak w końcu - nie masz nic do nich, czy to są dewianci? :haha:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 cze 2011, 16:54

Ja nie wiem czego tu nie można zrozumieć? To, ze ktoś ma jakieś zboczenie w łóżku to mnie to nie obchodzi jak obie strony wyrażają na to zgodę to niech się zabawiają. Co nie zmienia faktu, że jest to dewiacja.
Podobnie jak np. nie wiem byś spędził noc z laską, która lubi być bita, albo Ciebie by chciała bić, jakimś pejczem, przywiązywanie do łożka czy Bóg wie co, to również jest dewiacja i ona jest dewiantką.

No czego ty nie kumasz?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 cze 2011, 16:58

sbQ pisze:[Ale czy ktoś z osób, które tutaj pisały, popiera rodziców alkoholików i inne wymienione przez Ciebie przypadki? Załóżmy oddzielny temat do tego i będziemy tam o danych sprawach dyskutować.
Tu nie chodzi o popieranie czy nie. To jak modlitwa o pokoj. Mozna ja sobie wsadzic.
Sa dzieci z prawdziwymi problemami (zapomnialem o molestowaniu jeszcze). Ale lepiej zajmowac sie wymyslaniem problemow ktore mogloby zaistniec gdyby dziecko trafilo do pary homoseksualnej. Jestem pewny ze nie jedna osoba na tym forum zna lub znala osobe ktora wychowywala sie lub wychowuje w jednej z powyzszych opisanych przeze mnie sytuacji. Widziala jej cierpienie i bezradnosc. I jak jej pomogla? Co mozna wtedy zrobic? Poklepac po plecach? Dac lizaka? Powiedziec ze bedzie dobrze? Lepiej rozwazac co by bylo gdyby geje dostali i "troszczyc" sie o cos na co nie ma sie wplywu i mozna pokrzyczec.
Pokazuje ze rodzice hetero moga zrobic ze swoim dzieckiem niemal wszystko. Bardzo trudno jest im je odebrac nawet jezeli krzywda takiego malca jest widoczna. Zajmie to miesiace lata jezeli ktos w ogole podejmie taka probe.
Tak zwane "normalne osoby" moga sobie zrobic dziecko niewazne czy maja warunki do tego czy sa w stanie zagwarantowac mu byt czy sa smiertelnie chorzy czy maja historie choroby psychicznej za soba. Kto im zabroni? Nikt. Bo moga je sobie zrobic!

Przy adopcji trzeba spelnic o wiele ostrzejsze kryteria jezeli chce sie posiadac dziecko niz tylko rozlozyc nogi. Ale jeszcze raz zapytam? Kogo tutaj to obchodzi? Najwazniejsze zeby pary homo nie mialy mozliwosci adopcji. Dziecko moze zgnic byleby para homoseksualna ktora przejdzie wszystkie testy badania i spelni wymagane kryteria go nie dostala.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 cze 2011, 17:08

.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 18:54 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 cze 2011, 17:09

petrdcm pisze:
Chlopaczek pisze:Pokazuje ze rodzice hetero moga zrobic ze swoim dzieckiem niemal wszystko.
Rozumiem, że Ty byś chciał żeby mogli z czyimiś dziećmi zrobić niemal wszystko.
:haha:

Dziwna rzecz heterofobów. Nawołują o tolerancje i zwalczanie homofobii, podczas gdy sami od razu z góry zakładają patologiczne zachowania wśród par heteroseksualnych wyłączając takie możliwości wystąpienia wśród pary homoseksualnej. Mimo że to pary homoseksualne chociażby patrząc przez pryzmat orientacji, odbiegają zachowaniem od ogólne przyjętych w kulturze norm.
Petr dlugo jeszcze bedziesz trollowal?

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 cze 2011, 17:14

.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 cze 2011, 17:29

sbQ pisze: Uwierz mi, że nawet zwykłe poklepanie po plecach wiele by dało. Dopóki osoba cierpiąca sama nie wyciągnie odpowiednich wniosków, co do jej cierpienia. dopóty będzie cierpiała i żadne rozważanie na forum nic w tym przypadku nie zmieni, ani nic nowego do ogólnie przyjętych zachowań nie wniesie.
To poklepujmy az "osoba cierpiaca sama wyciagnie odpowiednie wnioski" :shock:
sbQ pisze:Garstka homosiów domaga się równouprawnienia w mediach, to o tym mówimy, piszemy i ciągle słyszymy. Samotne matki nie idą szukać pomocy w gazecie, tylko zapieprzają na dwa etaty - więc o tym nie mówimy.
Gdyby samotnym matkom odebrano prawo do posiadania dzieci tudziez wchodzenia w zwiazki malzenskie tez raczej bysmy o tym uslyszeli.
sbQ pisze:Nie chciałbym, aby w przyszłości/teraźniejszości narodu Polskiego , o kształtowaniu charakterów, osobowości Polaków, decydowała homoseksualna mniejszość. Podzielam tutaj zdanie Mazura.
Powialo groza. Tak jakby dopuszczenie do adopcji przez pary homo spowodowalo ze nagle pojawi sie 5 milionow takich par i zaadoptuja 10 milionow dzieci a potem przerobia je na homoseksualistow. Wtedy faktycznie narod polski bedzie w opalach.
Moze mowisz o tozsamosci narodowej nierozerwalnie zwiazanej z nietolerancja (ze tez kiedys Polska byla nazywana ostoja tolerancji w Europie). Nie martw paru dzieciakow wychowanych w rodzinach homoseksualnych nie zmieniloby swiadomosci narodu. Nawet gdyby sie zaklinaly ze sa kochane i szczesliwe.

Ok bo znowu wdaje sie w jalowe dyskusje. Chcialem tylko wypunktowac pewne sprzecznosci moim pierwszym postem ktory napisalem tutaj dzis.
Tych co mialem przekonac przekonalem.
Oczywiscie nie bylo moja ambicja przekonywac takiego Petra :lol:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 cze 2011, 17:38

.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 cze 2011, 17:43

.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 18:53 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 cze 2011, 17:57

Gdyby samotnym matkom odebrano prawo do posiadania dzieci tudziez wchodzenia w zwiazki malzenskie tez raczej bysmy o tym uslyszeli.
A to oni takie prawo kiedyś mieli, że im rzekomo zabrano? :lol: To przecież jakiś absurd jest. I może zacznijmy od tego o czym już pisałem po co jest małżeństwo i w jakim celu się bierze ślub.

I prawa do małeżeństwa i adopcji dzieci nikt im nie zabiera. Niech sobie jeden z drugim znajdzie pożadną kobitę i spłodzi dziecko, może wtedy im się odwidzą różowe zabawy.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 cze 2011, 18:05

Kamil232 pisze:Jak już artykuł który wkleiłem w tym temacie udowodnił, niepokojąco wysoki odsetek homoseksualistów
występuje wśród pedofilów, w związku z tym powierzanie im bezbronnych dzieci jest lekko mówiąc ryzykowne.
BZDURA.

Zdecydowana wiekszosc pedofilow jest orientacji heteroseksualnej. Tutaj rozne badania przywoluja rozne proporcje. W najbardziej optymistycznej dla osob orientacji homoseksualnej wersji jest to 10% do 90%. W bardziej pesymistycznej 25% do 75% na "korzysc" homosiow.

Niemniej jednak pedofilia jest powszechniejszym zjawiskiem wsrod homoseksualistow, jako ze nalezy przyrownywac wartosci do ogolu danej populacji, a nie dokonywac szacunkow na podstawie wartosci bezwzglednych. Wynika to z prostych wyliczen.

1) Przyjmijmy najpierw wersje optymistyczna dla homoseksualistow (10%-90%)

Liczba homosiow na swiecie szacowana jest w granicach 1-3% ogolu populacji. Wszelkie badania z tego zakresu (ktore przytaczalem wczesniej - wykres) dowodza, ze jest to liczba ok. 1,5%. Ja w swoich wyliczeniach zwieksze nawet ta wartosc do 2%.

Odsetek homosiow na swiecie: 0,02

Odsetek pozostalej populacji: 0,98

Odsetek homosiow wsrod pedofilow: 0,1

Odsetek osob nie bedacych homosiami wsrod pedofilow: 0,9

Szansa trafienia na pedofila wsrod osob orientacji homoseksualnej: 0,1/0,02

Szansa trafienia na pedofila wsrod osob nie bedacych orientacji homoseksualnej: 0,9/0,98

Teraz to czego nam trzeba, to stosunek zaistnienia pierwszej szansy do drugiej.

a wiec:

[0,1/0,02]/[0,9/0,98]
<- wstawiam nawiasy, zeby kazdy widzial z czego wynika owy stosunek

co po obliczeniu daje nam w zaokragleniu:

5,67

Z powyzszych wyliczen wynika wiec, ze ryzyko popelnienia przestepstwa pedofilii przez osobe orientacji homoseksualnej jest 5,67 - krotnie wieksze niz przez osobe homosiem nie bedaca.

2) Teraz przyjmijmy wariant mniej optymistyczny dla homosiow.

Odsetek homosiow na swiecie: 0,02

Odsetek pozostalej populacji: 0,98

Odsetek homosiow wsrod pedofilow: 0,25

Odsetek osob nie bedacych homosiami wsrod pedofilow: 0,75

Szansa trafienia na pedofila wsrod osob orientacji homoseksualnej: 0,25/0,02

Szansa trafienia pedofila wsrod osob nie bedacych orientacji homoseksualnej: 0,75/0,98

Stosunek zaistnienia pierwszej szansy do drugiej:

[0,25/0,02]/[0,75/0,98]

co daje nam w przyblizeniu:

17

Takze w tej sytuacji ryzyko popelnienia przestepstwa pedofilii przez osobe orientacji homoseksualnej jest 17 - krotnie wieksze niz przez osobe homosiem nie bedaca.

Podobne wyliczenia wyszlyby nam, jesli badalibysmy dla przykladu odsetek pedofilow wsrod duchowienstwa. Mimo ze stanowia oni niewielki procent ogolu pedofilow, to zjawisko pedofili w Kosciele jest z cala pewnoscia wieksze anizeli wsrod ogolu spoleczenstwa.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 cze 2011, 18:10

Albo ja nie zrozumiałem albo właśnie udowodniłeś, że ryzyko popełnienia pedofilii przez pedała jest 17 razy większe niż przez osobem pedałem nie będącą, czyż nie ja to samo napisałem? :lol:

a teraz odwołajmy się do badań.
. HOMOSEKSUALIZM I PEDOFILIA

Ktokolwiek próbuje zalegalizować związki homoseksualne, powinien zdawać sobie sprawę z powiązania pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Chociaż większość homoseksualistów nie angażuje się w pedofilię, to na największą troskę zasługuje fakt, że wśród pedofilów istnieje nieproporcjonalnie większa liczba homoseksualistów, a także to, że ruch homoseksualny oraz ruch na rzecz akceptacji pedofilii wzajemnie się przenikają..

Dobrze znany historyczny przykład związku pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią znajdujemy w starożytnej Grecji. Grecka mitologia jest przeniknięta opowiadaniami o pedofilii, a starożytna literatura grecka ją pochwala. Wiek chłopców używanych dla "rozkoszy seksualnej" wahał się prawdopodobnie pomiędzy 12 a 17 rokiem życia. Prostytucja męska była bardzo rozpowszechniona. Chłopcy i młodzi mężczyźni świadczyli usługi w domach publicznych. Istnieją ponadto świadectwa rozwiniętego handlu chłopcami. (Churchill W. Homosexual Behavior Among Males [Zachowania homoseksualne wśród mężczyzn]. Hawthorn. New York. 1967.)

Pomiędzy pedofilią a homoseksualizmem zachodzą ścisłe związki. Politolog prof. Mirkin napisał, że "organizacje pedofilskie były pierwotnie częścią koalicji gejów i lesbijek (...)". (Mirkin H. "The pattern of sexual politics: feminism, homosexuality and pedophilia" ["Paradygmat polityki seksualnej: feminizm, homoseksualizm i pedofilia"]. Journal of Homosexuality 1999; 37:1-24.) Ruch homoseksualistów i ruch na rzecz akceptacji pedofilii przenikają się wzajemnie poprzez takie organizacje jak North American Man-Boy Love Association (NAMBLA) [Północnoamerykańskie Stowarzyszenie na rzecz Miłości pomiędzy Mężczyzną a Chłopcem]. Fakt ten potwierdza David Thorstad, wspólzałożyciel NAMBLA w artykule zamieszczonym w Journal of Homosexuality. (Thorstad D. "Man-boy love and the Amercian gay movement" ["Miłość męsko-chłopięca a amerykański ruch gejów"]. Journal of Homosexuality. 1990; 20:251-74.)

Wymowne są badania wskazujące, że w zaledwie 3%-wej grupie homoseksualistów (statystyki kanadyjskie wykazują 1%) (Blanchard R. i inni. "Fraternal birth order and sexual orientation in pedophiles" ["Kolejność urodzenia wśród braci a orientacja seksualna pedofilów"]. Archives of Sexual Behaviour 2000; 29:463-78.) aż 1/4 z nich to pedofile. Oznacza to, że w tak małej w porównaniu z całą populacją grupie, jaką są osoby o orientacji homoseksualnej, zachowania pedofilskie występują 10 - 25 razy częściej niż w pozostałej przeszło 90% populacji mężczyzn heteroseksualnych.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 cze 2011, 18:19

Kamil232 pisze:Jak już artykuł który wkleiłem w tym temacie udowodnił, niepokojąco wysoki odsetek homoseksualistów występuje wśród pedofilów, w związku z tym powierzanie im bezbronnych dzieci jest lekko mówiąc ryzykowne.
Jak tam u Ciebie z logicznym mysleniem tudziez prawidlowym formulowaniem wlasnych mysli? :mrgreen:

Nieprawda jest tak jak piszesz, ze niepekojaco wysoki odsetek homoseksualistow wystepuje wsrod pedofili, poniewaz ten odsetek wynosi tylko 10-25% i jest kilkukrotnie nizszy niz wsrod osob orientacji heteroseksualnej.

Powinienes napisac, ze wsrod homoseksualistow wystepuje niepokojaco wysoki odsetek pedofilow w porownaniu do osob, ktore homosiami nie sa. :wink:

PS Chlopaczek jak mi wrzucisz raz jeszcze te dane o liczbie ksiezy na swiecie, to co by poprawic Ci humor, wylicze jak zjawisko pedofilii w Kosciele ma sie w stosunku do reszty spoleczenstwa i w stosunku do homosiow. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 18:24 przez arek_ahig, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 cze 2011, 18:23

Masz rację, mea culpa, pardon. Źle przelałem myśli na papier :wink: W każdym bądź razie sens jest ten sam wobec tego, że wsród pederastów występuje niepokojąco wysoki odsetek pedofilów , powierzanie im bezbronnych dzieci zakrawa o przestępstwo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”