Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 120

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2011, 22:42

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 22:44

RealFan pisze:http://www.as.com/futbol/articulo/benit ... ftb_40/Tes

Niby woli pozostać w Anglii.
No i krzyzyk na droge. Niech babra sie z jakimis Blackburnami. A podobno taki kibic Atletico z niego :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2011, 22:47

Mówił kiedyś, że jest kibicem Atletico? Przecież on się z Realu wywodzi.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 22:50

RealFan pisze:Mówił kiedyś, że jest kibicem Atletico? Przecież on się z Realu wywodzi.
Ja slyszalem,ze sympatyzuje z Atletico.
Nigdy nie wypierał się związków z Atlético, ponieważ jego ojciec był kibicem Los Rojiblancos. Zawsze okazywał szacunek do czerwono-białych barw.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 31 maja 2011, 0:18

Teraz juz nam nie beda chcieli Cardozo nawet sprzedac,bo sie zemszcza za Salvio :) Ciagle sa echa plotek o Piattim,skoro Almeria i tak jest juz w Segunda,to pewnie bedzie jakas wieksza wyprzedaz,moze warto byloby skorzystac :wink: Slyszalam tez o Gabim-ze na pewno nie przedluzyl kontraktu z Saragossa,wiec mamy szanse na niego,mieli nawet to negocjowac-nie wiem,ile w tym prawdy,ale calkiem mi sie ta opcja podoba

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 maja 2011, 0:41

mzatlanta pisze:Teraz juz nam nie beda chcieli Cardozo nawet sprzedac,bo sie zemszcza za Salvio :) Ciagle sa echa plotek o Piattim,skoro Almeria i tak jest juz w Segunda,to pewnie bedzie jakas wieksza wyprzedaz,moze warto byloby skorzystac :wink: Slyszalam tez o Gabim-ze na pewno nie przedluzyl kontraktu z Saragossa,wiec mamy szanse na niego,mieli nawet to negocjowac-nie wiem,ile w tym prawdy,ale calkiem mi sie ta opcja podoba
Piatti to perelka. Trzeba go brac i odpowiednio oszlifowac,bo chlopak potencjal ma przeogromny. Gabi byl najjasniejszym punktem mizernej Saragossy i mysle,ze na 3-4 srodkowego pomocnika nadalby sie idealnie. Poza tym to wychowanek Atleti.

Jezeli dojda do skutku te dwa transfery,to bedzie znaczylo,ze na nowy sezon bedzie juz 6 nowych graczy,a to dopiero czerwiec :boruta: Nowy trener,pol skladu wymienione - jest ciekawie,ale zajmie troche czasu zanim to wszystko sie ze soba zgra. Oby tylko nie skonczylo sie to fallstartem na poczatku sezonu :roll:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 31 maja 2011, 0:54

Dlatego z nastepnymi transferami warto poczekac,az sie wyjasni,co z Kunem etc.No i az niezdecydowani sie zdecyduja :? Podobno nasz nowy Dyrektor Sportowy :wink: bedzie probowal zatrzymac de Gee.To mnie tez niepokoi,ze wsrod innych plotek kto za kogo bardzo malo sie mowi o tym,kto ewentulnie za Davida na bramke?Przeciez musza miec jakas opcje zastepcza...
Cholera,no.Transfery sa potrzebne,wiadomo,ale nie chce,zeby nam wymienili 3/4 zespolu...Przyjdzie nowy trener,ciagle nie wiadomo kto,i zacznie wprowadzac jakies swoje porzadki.Jak na tym wyjdziemy?A przeciez czeka nas ta cholerna faza eliminacyjna LE,tak a propos,to kiedy ja gramy?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 maja 2011, 0:57

A przeciez czeka nas ta cholerna faza eliminacyjna LE,tak a propos,to kiedy ja gramy?
Nie jestem do konca pewny,ale zdecydowanie za wczesnie. Cos pod koniec lipca chyba.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 31 maja 2011, 10:41

Cardozo też nie ma paszportu UE więc chyba odpada wam ;) No ale fakt że bardzo chętnie zobaczył bym go w jakiejś mocniejszej lidze, z tym że to samo można było powiedzieć kilka lat temu o Luizao. Oby tylko Gaitan czy Coentrao tak nie skończyli i jednak gdzieś poszli bo taki zastój tak naprawdę do niczego nie prowadzi.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 cze 2011, 12:13

Deklaracja Uruguayo:

http://www.atleticopoland.com/news/Forl ... etico-1245

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony Forlan to jedna z ikon Atleti w ostatnich latach,ale z drugiej ten sezon mial bardzo mocno przecietny (8 goli...),a to juz chyba ostatni dzwonek,zeby dostac za niego jakas konkretniejsza kase. Podobno Arabowie z Al-Wasi dawali za niego kilkanascie milionow euro. Taka oferta moze sie juz nie powtorzyc.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 cze 2011, 16:56

Ta oferte i tak atletico odrzucilo.Poki co,nie ma sie co sugerowac tym,co mowi Diego,jeszcze pare razy moze mu sie zmienic :) Choc przyznam,ze wcale bym sie nie zmartwila,gdyby zostal :wink: Teraz sytuacja sie zmienila,mowa o jego odejsciu byla w trakcie sezonu,kiedy wypadl ze skladu,a teraz zmieni sie trener,zreszta to zeszlo na dalszy plan ze wzgledu na deklaracje Kuna,teraz kiedy on chce odejsc Atletico tez pewnie inaczej patrzy na ewentualne odejscie innych...Jeszcze moga sie dziac takie rzeczy,ze glowa mala :roll:
Poza tym,ma sie niedlugo wyjasnic-podobno-co z trenerem,powracaja na nowo nazwiska Caparrosa i Simeone.Przyznam,ze chcialabym juz wiedziec,a z drugiej strony trzeba sie powaznie zastanowic,kto bedzie nastepca QSF.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 cze 2011, 19:06

Gil Junior powiedzial dzis,ze w ciagu 10 dni poznamy nowego szkoleniowca Atleti. Radio Marca podalo,ze faworytem do objecia tego stanowiska jest Joaquin Caparros.

Dla mnie moze byc,choc wolalbym jednak Simeone. Moze to trener z mniejszym doswiadczeniem,ale w koncu byla gwiazda Atleti,no i zrobil dobre wyniki w Argentynie i Catanii.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 cze 2011, 19:11

http://www.weszlo.com/news/6983
- Może się uda złapać formę jak przepracujesz teraz cały okres przygotowawczy. Twoim trenerem w Catanii jest przecież sam Diego Simeone. Jaki to jest trener?
- Słaby.
:mrgreen:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 cze 2011, 19:16

Oczywiscie trener jest slaby,bo go nie wystawia :lol: Niech ten Augustyn nie pieprzy glupot tylko bierze sie do roboty i walczy o miejsce w skladzie.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 cze 2011, 20:49

Wg niektoryxh zrodel,to Caparros jest blizszy objecia stanowiska trenera w Atleti.Gdyby to byla prawda-nie wiem,czy sie cieszyc,czy martwic :wink:
No wiec,albo on,albo Simeone?Co do Simeone,to na jaka opcje ustawienia stawial w Catanii?Fajnie byloby porownac,jak to by moglo hipotetycznie wygladac w Atleti :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”