Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 02 cze 2011, 15:47

Cris7 pisze:
romantyk_emil pisze:Liczę, że wraz z nim z Chelsea odejdą Kalou, Anelka, Ferreira, Hilario Bosigwa
Dlaczego chciałbyś wytransferować Bosingwę? Poważnie pytam, bo ja zupełnie nie widzę powodów dla których Chelsea miałaby pozbywać się tego gracza.
Dużo się głosów pojawiło na temat odejścia Bosingwy. Odkąd wrócił nie grał zbyt przekonująco w dodatku to nie ten sam zawodnik z przed kontuzji. Jego dośrodkowania są średnie często trafiają nie tam gdzie powinny, o ile dobrze mu idzie gra do przodu z obroną opuścił się i to bardzo. Były 2-3 spotkania gdzie przez jego nie udolność w obronie traciliśmy bramki więc to raczej nie przemawiało na jego korzyść w dodatku te błędy były aż za proste. Ivanović posiadający przyzwoitą umiejętność grania do przodu jest bardzo dobry w obronie, gra na prawe stronie obrony nie jest jego nominalną pozycją ale zawsze się wydawało to bezpieczniejszą opcją niż dać pograć Jose. Mam nadzieję że zostanie Bosingwa z nami, z solidnym przygotowaniem do sezonu może równie dobrze grać jak w 1 sezonie w Chelsea i oby go kontuzję omijały. Wg mnie nie ma sensu się go pozbywać gdyż trzeba by było znowu kasę wyłożyć na zastępstwo a przecież z Ivanoviciem nie zostaniemy tylko.

Wróć do „Anglia”