Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 cze 2011, 14:55
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 03 cze 2011, 0:22
Powinno być 'To ze ktoś nigdy nie był dobrym piłkarzem'. Bardziej w kontekscie ogółu myślałem pisząc to, a nie o osobie LE. Uprzedzam że wiem kim jest Luis Enrique i wiele razy widziałem jak prezentował sie na boisku.Mentor pisze:??????????
A jakim niby był?
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2011, 1:48
Przecież tutaj nie chodzi o posiadanie piłkarzy klasy Xaviego czy Leo. Przypominam, że Lucho był trenerem Barcelony B a więc miał zupełnie innych piłkarzy do dyspozycjiJestemHardcorem pisze:Facet w wywiadach dużo mówi o tym że gdy bedzie mial odpowiednich ludzi postara sie przenieść styl gry Barcelony do Rzymu. Wiem że to może dla większości wydawać się śmieszne bo trudno bedzie z De Rossiego zrobić Xaviego, a z Vucinica Messiego, ale już sam pomysł wprowadzenia wszelakich rowiązań taktycznych podpatrzonych w Barcelonie mnie bardzo cieszy.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 1:53
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2011, 1:59
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 cze 2011, 2:05
Widzisz go na CN?Mentor pisze:Ciekawe kiedy Villas-Boas będzie do wyjęcia
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2011, 2:11
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 cze 2011, 2:12
Chętnie, choć powiem Ci szczerze, że z roku na rok Stary Mou mi imponuje coraz mniej, a Villas-Boas jak będzie się tak dalej rozwijał, to wciągnie Jose nosem.Mentor pisze:No i Stary Mou vs Młody Mou - nie chciałbyś tego zobaczyć?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 2:15
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2011, 2:21
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 03 cze 2011, 2:33
Piłkarze byli inni, ale to dalej byli piłkarze Barcelony, W większości młodzianie którzy mają wpijaną taktyke pierwszej drużyny, piłkarze narodowości hiszpańskiej którzy graja piłke do przodu, piłkarze z dobrą technika na których aż miło sie patrzy. Zgoła inaczej ma się to w Romie gdzie dostanie zasiedziałych włochów którym sie nie chce za piłką biegać i którzy ciągle z bele powodu mają dąsy. Nie wiem jaki cud by musiał sie zdarzyć by Enrique z tych piłkarzy którzy teraz są w drużynie stworzył drużyne którą, nie mówię wygrywać, ale mogła by chociaż porywalizowac jak równy z równym z takim Szachtarem...Mentor pisze:Przecież tutaj nie chodzi o posiadanie piłkarzy klasy Xaviego czy Leo. Przypominam, że Lucho był trenerem Barcelony B a więc miał zupełnie innych piłkarzy do dyspozycjiMówiąc o odpowiednich ludziach raczej nie miał na myśli klasy piłkarskiej lecz charakterystykę zawodników.
JestemHardcorem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 2:36
Jak byłem mały, bardzo lubiłem klocki LegoMentor pisze:A może znasz Salas jakieś szczegóły, że piszesz "z jego rekomendacją pospieszył sam Guardiola, jakby zależało mu na tym bardziej niż powinno"![]()
Gdzieś pod koniec trenerskiej kariery Pepa... czemu nie?Mentor pisze:Jeżeli bawimy się we wróżenie z fusów to jako następny kierunek Pepa obstawiałbym Katar i to całkiem zdecydowanie.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2011, 2:43
Pisanie bajek znaczy sięSalas11 pisze:układanie innych rzeczy we w miarę logiczną całość dalej lubię
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 2:52
Call it what U wanna call itMentor pisze:Pisanie bajek znaczy się
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 03 cze 2011, 9:06
miguel indurain
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio