Polecam zobaczyć chociażby ze wzg na teledysk. Ten pustostan to magiczne miejsce. Ile tam się ...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 maja 2011, 21:59
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 maja 2011, 18:47
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 maja 2011, 20:43
Być może. Ale to jest asłuchalne.League pisze: Fokus od czasów powierzchni tnących tak szybko nie nawijał ;>
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 maja 2011, 20:55
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 26 maja 2011, 20:58
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2011, 22:28
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 27 maja 2011, 11:41
Również tak uważam. No i mi tak jak clonerowi bardzo podeszła płyta Sokoła i Marysipablisso pisze:Płyta Weny świetna
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 maja 2011, 11:58
Ja jestem po trzech odsłuchach i powiedziałbym, że płyta Weny jest...poprawna. Ani jakoś nie zachwyca, ani wielce rozczarowuje. Nie ma bardzo słabych numerów, ale nie ma też takich, które szczególnie zapadłyby mi w pamięć. Pewnie jeszcze z parę razy przesłucham, ale czy będę jeszcze do niej wracał po jakimś czasie? Wątpię. Fajnie, że na featach Małolat i Pyskaty, bo to zawsze podnosi poziom, ale np. VNM chyba w 3 minuty na kolanie napisał swoją zwrotkę - co to w ogóle miało być?NoName1989 pisze:Również tak uważam.pablisso pisze:Płyta Weny świetna
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 maja 2011, 12:30
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 maja 2011, 15:08
Czyli powinienem wyłączać kompa i pędzić do najbliższego empiku?guru pisze:Tego się spodziewałem- Chada pozamiatał.
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 maja 2011, 20:42
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 maja 2011, 13:59
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 cze 2011, 23:15
No to ładnie, więc jak Solara spotkasz na jakiejs imprezie - to pozdrów go od kibiców Legii. Bedzie wiedział "o co chodzi".Bienias pisze:franz ja sie nie wypowiadam bo goscia poznalem i mamy wspolnych znajomych. Jeszcze znowu go zobacze na jakies imprezie i dopiero bedzie
Słusznie prawisz. Tomek dobry chłopak jest.Bienias pisze:plyta Chady miazdzy. Przyzydzilem 80 zl na Wiedzminie wlasnie kosztem m.in. tej plyty. polecam!
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 cze 2011, 0:02
Cris7
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio