Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 01 kwie 2005, 21:14
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 kwie 2005, 21:15
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 kwie 2005, 18:55
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 19:28
jesli nie liczysz zbytnio pieniedzy to totalki albo predatorki polecamjaget pisze:Szukam teraz jakiś fajne halówy albo halówy na trafke bo Mitre chyba sie za małe robia....jakie buty polecacie teraz ??
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 kwie 2005, 21:13
Szukam między 140-200 za duzo niechcem wydawać bo buty na mnie wybuchają i to dosłowniemathiasek12 pisze:jesli nie liczysz zbytnio pieniedzy to totalki albo predatorki polecamjaget pisze:Szukam teraz jakiś fajne halówy albo halówy na trafke bo Mitre chyba sie za małe robia....jakie buty polecacie teraz ??
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 kwie 2005, 21:15
Polecam halówy "Adidas F-20", bardzo dobrze wykonane, no i zaje###ie sie w nich gra.jaget pisze:Szukam między 140-200 za duzo niechcem wydawać bo buty na mnie wybuchają i to dosłowniemathiasek12 pisze:jesli nie liczysz zbytnio pieniedzy to totalki albo predatorki polecamjaget pisze:Szukam teraz jakiś fajne halówy albo halówy na trafke bo Mitre chyba sie za małe robia....jakie buty polecacie teraz ??
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 kwie 2005, 21:22
Właśnie muj brat se dzisiaj takie kupił to są te z kuleczkami na podeszwie dał za nie 149zł bo model z 2004 i obniżka ma w barwie czerwonej niesą złe z wyglądu ale na sale sie chyba nienadają napisz jak trzymają sie te buty...Lakier pisze:Polecam halówy "Adidas F-20", bardzo dobrze wykonane, no i zaje###ie sie w nich gra.jaget pisze:Szukam między 140-200 za duzo niechcem wydawać bo buty na mnie wybuchają i to dosłowniemathiasek12 pisze:jesli nie liczysz zbytnio pieniedzy to totalki albo predatorki polecam

jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 kwie 2005, 21:24
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 kwie 2005, 21:26
He he. Ja gram w klapkach, bo gumowce się rozwaliłyŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:w jakich butach
w Glanach![]()
![]()
jak sie kopnie to leci i leci pilka
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 21 kwie 2005, 21:28
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 kwie 2005, 21:28
Zamiast pisać głupoty to napisalibyście coś mądrego bo to nawet śmieszne niebyło....Corinthians pisze:He he. Ja gram w klapkach, bo gumowce się rozwaliłyŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:w jakich butach
w Glanach![]()
![]()
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 kwie 2005, 21:46
o sorry nie wiedziałem ze tu takie powazne tematy sajaget pisze:Zamiast pisać głupoty to napisalibyście coś mądrego bo to nawet śmieszne niebyło....Corinthians pisze:He he. Ja gram w klapkach, bo gumowce się rozwaliłyŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:w jakich butach
w Glanach![]()
![]()
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 kwie 2005, 22:06
Nigdy niegrałem i nigdy niemiałem za stosowneŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:o sorry nie wiedziałem ze tu takie powazne tematy sajaget pisze:Zamiast pisać głupoty to napisalibyście coś mądrego bo to nawet śmieszne niebyło....Corinthians pisze: He he. Ja gram w klapkach, bo gumowce się rozwaliły
a grałes kiedys w glanach ja grałem i lepiej niz w adidasach sie gra
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 kwie 2005, 0:06

RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 22 kwie 2005, 0:27
Txp1986
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio