Ciągle mnie zastanawia ściągniecie Portugalczyka. Nie umiejszam jego talentu ale...jaką koncepcję ma Mourinho? S. Ramos na środku to ciekawy pomysł, ale tak jak twierdzisz - nie do końca dla niego.cru pisze:Zastanawia mnie, czy transfer Coentrao nie oznacza, ze juz na stale do srodka Ramos, a Portugalczyk na prawa obrone - ale to jednak nie jego pozyzja, jakby nie patrzec... mimo to ciezko mi sobie wyobrazic zakup gracza za ~30mln na lawke.
W sumie smieszne, na ta chwile: Casillas - Marcelo, Carvalho, Pepe, Ramos - Lass, Xabi - Di Maria, Oezil, Ronaldo - Higuain; Adan - Coentrao (?), Albiol, Garay, Arbeloa - Khedira, Sahin - Callejon, Kaka, Altintop - Benzema. Fajne dwie 11tki, a i tak nigdzie nie zmiescilem Canalesa, Leona i Adebayora
Ciekawe czemu tylko RFC nie do końca stawia na zdolną młodzież, którą na pewno ma w swoich szkółkach. Wydawanie po 30 baniek na kreatywnych i młodych graczy rozumiem....ale kolejny "dream team" x 2 się rodzi. Dwie solidne jedenastki to ciekawa koncepcja tworzenia zespołu - tym bardziej, iż nikt nie chce siedziećna ławce .