Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 06 cze 2011, 21:23
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2011, 22:44
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 cze 2011, 22:47
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 07 cze 2011, 9:51
Zabawne, ze dopisales sie do ironii (nieświadomie?) i podsumowałes bardzo szczerze postawe jaką w ogromnej wiekszosci prezentuja twoi koledzy po szalu, dla ktorych klepanie podan jest jedynym sposobem dominacji na boisku, a inne sposoby uznaja za: "antyfutbol", "granie na pałe", "nie granie w piłke" (z głownym przedstawiecielem tej szkoly czapim hernandezem creusem, ktory uznaje jednoczesnie pajacowanie i symulowanie swoich kolegow na boisku za "czesc futbolu") itd itp.Janio pisze:trzeba byc mocno ograniczonym zeby nie przyjmowac do wiadomosci, ze mecz mozna zdominowac na wiele sposobow,tylerdurden pisze:no ale i tak liczy sie głownie liczba podan, wiec dokonania Mesuta nie imponuja
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 cze 2011, 13:24
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 07 cze 2011, 13:57
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 07 cze 2011, 15:08
To bardzo proste, to Mou jest trenerem, a dla niego Albiol>Garaycru pisze:Garay podobno bliski odejscia, Lyon albo Benfica... ktos jest w stanie wytlumaczyc w jakis rozsadny sposob ostatnie ruchy transferowe? Chodzi mi tutaj o transfer Coentrao i oddanie Garaya z jednoczesnym trzymaniem Albiola, ktory chyba wyspecjalizowal sie juz w asystowaniu przy bramkach w meczach z Barcelona? Czy tylko dla mnie Garay > Albiol?
Z wywiadu (nie tylko tej wypowiedzi) w ynika, ze trasnfer Coentra to tylko kwestia czasu i pieniedzy.Obiecali ci, że cię puszczą tego lata?
Jak już mówiłeś, tym zajmuje się Mendes. Ja stawiam sprawę jasno - chcę odejść do Realu Madryt.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 cze 2011, 15:54
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 cze 2011, 15:59
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 cze 2011, 19:05
Nie znam nikogo kto twierdzi, ze klepanie jest jedynym sposobem dominacji na boisku, ty za to z pewnoscia znasz mase takich osob, (jakos mnie to nie dziwi nawet...)tylerdurden pisze:Zabawne, ze dopisales sie do ironii (nieświadomie?) i podsumowałes bardzo szczerze postawe jaką w ogromnej wiekszosci prezentuja twoi koledzy po szalu, dla ktorych klepanie podan jest jedynym sposobem dominacji na boisku, a inne sposoby uznaja za: "antyfutbol", "granie na pałe", "nie granie w piłke" (z głownym przedstawiecielem tej szkoly czapim hernandezem creusem, ktory uznaje jednoczesnie pajacowanie i symulowanie swoich kolegow na boisku za "czesc futbolu") itd itp.
odpisujesz:Janio pisze:trzeba byc mocno ograniczonym zeby nie przyjmowac do wiadomosci, ze mecz mozna zdominowac na wiele sposobow, miedzy innymi rowniez poprzez utrzymywanie sie przy pilce i zmuszanie rywala do frustrujacego ganiania za nia.
Co do antyfutbolu to z pewnoscia mozna nazwac tak styl oparty na prowokacji, odwracaniu uwagi od pilki a skupianiu sie na brudnych gierkach, niedomowieniach, insynuacjach, robieniu z siebie ofiary - sa to metody waszego nowegu guru Mou, w nich jest najlepszy na swiecie. 10-latkowi bez problemu wyjasnic mozna logiczny zwiazek pomiedzy agresja w grze (zalecona jak rozumiem jako remedium na techniczna gre Barcelony i bedaca elementem taktyki wygrania z nią) a czerwonymi kartkami lapanymi przez zawodnikow druzyn prowadzonych przez Mou. Portugalczyk woli szukac wyjasnienia w tajemniczych spiskach sedziow, uefy, unicefu i kogo tam jeszcze... Dziwne ze ta prawidlowosc w forowaniu Barcelony nie dala o sobie znac rok temu kiedy po bledach sedziow odpadala ona z LM...tylerdurden pisze:podsumowałes bardzo szczerze postawe jaką w ogromnej wiekszosci prezentuja twoi koledzy po szalu, dla ktorych klepanie podan jest jedynym sposobem dominacji na boisku, a inne sposoby uznaja za: "antyfutbol", "granie na pałe", "nie granie w piłke"
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 07 cze 2011, 20:38
Ciągle mnie zastanawia ściągniecie Portugalczyka. Nie umiejszam jego talentu ale...jaką koncepcję ma Mourinho? S. Ramos na środku to ciekawy pomysł, ale tak jak twierdzisz - nie do końca dla niego.cru pisze:Zastanawia mnie, czy transfer Coentrao nie oznacza, ze juz na stale do srodka Ramos, a Portugalczyk na prawa obrone - ale to jednak nie jego pozyzja, jakby nie patrzec... mimo to ciezko mi sobie wyobrazic zakup gracza za ~30mln na lawke.
W sumie smieszne, na ta chwile: Casillas - Marcelo, Carvalho, Pepe, Ramos - Lass, Xabi - Di Maria, Oezil, Ronaldo - Higuain; Adan - Coentrao (?), Albiol, Garay, Arbeloa - Khedira, Sahin - Callejon, Kaka, Altintop - Benzema. Fajne dwie 11tki, a i tak nigdzie nie zmiescilem Canalesa, Leona i Adebayora
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Douglas » 07 cze 2011, 21:24
Douglas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 cze 2011, 18:50
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 cze 2011, 19:34
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 09 cze 2011, 19:44

Pelart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin