Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 maja 2011, 20:58
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 cze 2011, 17:02
To co ja miałem powiedzieć jak Liverpool wygrał u Mnie w FMie na ostatnie 19 meczy, aż 17 wygrał i 2 razy zremisował i moje pierwsze realne mistrzostwo po 15. sezonach gry poszło się rypaćSalas11 pisze:(nie byłem w stanie rywalizować z Lyonem, który wygrał ostatnich 13 spotkań z rzędu)
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 cze 2011, 18:48
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 cze 2011, 22:14
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czaro09v » 01 cze 2011, 22:26
czaro09v

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 cze 2011, 22:33
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 cze 2011, 22:42
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 cze 2011, 22:48
Mata chciał odejść, powiedziałem że po sezonie, zgodził się, potem mu się odwidziało, dostał nowy kontrakt i jest happy, Banega podobnie, z tym że obyło się bez nowego kontraktu. Soldado jak pisałem jest średni, no ale lepszy od tych co mam, czasem nawet coś mu wyjdzie. Z francuza jestem natomiast zadowolony. Na początku dostał 2 czerwone kartki z rzędu (w LM i lidze), ale pogadałem i już jest świetnie (co mecz nota w granicach 7,5), a biorąc pod uwagę że alternatywą jest Fernandes o jest nie do ruszenia.czaro09v pisze:Widzę , że tych najlepszych tj. Mata , Soldado , Banega zostawiłeś . I dobrze. Jestem ciekawy jak się zaprezentuje M'Vila , bo u mnie jest świetny .
Satystyki ma dobre, ale statystyki w FMie jak wiadomo mają znaczenie pośrednie i ciężko coś wyrokować. Jak zagram z OM za kilkanaście dni to dam znać.Salas11 pisze:Sammyy, a jak w FM 11 wygląda Gignac? Ja często lubiłem go sprawadzać (może nawet pokuszę się po sezonie, Rocchi jest mocny ale stary)
W FM09 był także u mnie zawsze podstawowym DMem, ale tutaj ma 2 gwiazdki, w sparingach testowałem i grał po prostu słabo więc siedzi cały czas w rezerwach i tam jest jego miejsceSalas11 pisze:Pamiętam że jak prowadziłem Valencię, miałem w składzie niejakiego Sunny'ego, Nigeryjczyka grającego w barwach Hiszpanii. Przecinak był z niego niesamowity. Silny, waleczny, pracowity, wytrzymały a i rozegrać przyzwoicie potrafił
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 cze 2011, 23:49
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 cze 2011, 23:57
W rzeczywistości Rami dołącza do Valencii dopiero teraz, gdyby był od zimy to nie byłoby takiej kompromitacji w LM zapewne. Mam 11.2, z tego co wyczytałem jest lepsza od 11.3 więc zdecydowałem się na tę. Uaktualnień składów nie ściągam natomiast jeśli być może o to Ci chodziłoTHEMANIEK pisze:Sammy pewny jestes ze grasz na najnowszym patchu bo wiem ze Rami to w styczniu przeszedl do Valencii i powinienes go miec od razu, a i gra jest jeszcze lepsza i trudniejsza na tym wlasnie patchu.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sport-House » 06 cze 2011, 10:48
Sport-House
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 cze 2011, 23:26

Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 cze 2011, 23:31
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 cze 2011, 23:38
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 cze 2011, 23:58
Miałem podobną sytuację w Lazio. Środek obrony w mocnej obsadzie (Thiago Silva, Vermaelen/Ranocchia) zadziwiająco łatwo dawał się ogrywać nawet w meczach z kelnerami. Gram lekko wysuniętą obroną na (12) bo to zawsze działało u mnie najlepiej. Ja usprawiedliwiam to po prostu wciąż zgrywającą się formacją obronną. Z moich doświadczeń wynika, że dwójka stoperów naprawdę dobrze zaczyna grać gdzieś w trzecim sezonie wspólnej gry, no a już bosko jest, gdy w osobistych mówią Ci, że współpraca z kolegą x świetnie mu się układa. Prochu nie wymyślę, nie zmienię ustawień, które wielokrotnie świetnie się sprawdzały. Koncentracja na 15 to IMO dość mało dla stopera jeśli wymaga się naprawdę dobrej gry w obronie. Jeśli gubią się przy klepkach rywali, może przewidywanie u nich szwankuje, które też jest bardzo ważnym atrybutem.Sammyy pisze:Ogólnie sytuacja wygląda tak, że rywale mają 3-4 okazje w meczu i niemal zawsze po 2-3 podaniach z klepki wychodzą sam na sam (akcje 1 na 1 w większości czyszczę).
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio