Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 07 cze 2011, 23:26

Obrazek

Panowie, mam problem. Zawsze grałem strasznie defensywnie plus kontry, licząc na szybkich skrzydłowych czy niezłego napastnika. Póki co w tym FMie nie było to zbyt skuteczne to pobawiłem się taktyką i zacząłem grać bardziej do przodu. Ok, wyniki są (zmiana taktyki po dwóch porażkach) chociaż przeciwnicy przeciętni, ale... dużo problemów sprawia mi obrona. Niby straciłem gole w dwóch meczach (z Saragossą było już 7:1 i zaczęli w obronie grać tragicznie, ale grałem od 40 minuty w 10 więc można to jakoś usprawiedliwić chociaż to i tak mocno naciągane), ale sama gra stoperów jest fatalna. Ustawiają się dobrze, na spalone łapią, jednak idzie pełno błędów indywidualnych, potrafią zagrać mecz na 8,5 by kolejkę później wyłapać 5,5. We wcześniejszej taktyce wyglądało to bardzo dobrze (parametrów obrońców nie ruszałem), czyścili wszystko, a teraz jak amatorzy momentami. Macie jakieś przyzwoite pomysły na grę dwóch środkowych ? Obecnie mam Obrońca-obrona plus Grający piłką - zabezpieczenie, słupki po swojemu.

Wróć do „Hyde Park”