Internet Football Quiz - Strona 8

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Internet Football Quiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 20:44

Jak rozumiem ja nie dostałem PW bo zostałem już wcielony do zespołu i nie mam nic do gadania?
Nom,cos w tym stylu :P Emdze,przeciez my sie rozumiemy bez slow :smile2:

Do skladu dolaczyli Diamen23 oraz Darkman jako grajacy trener :ok: Moze bedzie jeszcze chleb z tej maki.

Potrzeba nam jakiegos speca z Anglii. Mam jednego na oku. Niedlugo do niego napisze,bo do tego tematu nikt nie zaglada... :roll:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 20:59

sbQ pisze:A ja jak zostałem skategoryzowany? :>
Wiedza ogolna :mrgreen:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2011, 21:03

Dr.Football1 pisze:Potrzeba nam jakiegos speca z Anglii. Mam jednego na oku. Niedlugo do niego napisze,bo do tego tematu nikt nie zaglada...
ja zaglądam
mam nadzieję, ze mnie nie masz na myśli, bo ja nie mam czasu :P

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 cze 2011, 21:03

sbQ pisze:A ja jak zostałem skategoryzowany? :>
Yyy... umiesz tańczyć w przebraniu? :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 21:15

fieldy - zostawiasz kolegow w lajnie... Spadaj :P Potrzebny jest ktos kto zna zawodnikow Blackburn,Aston Villi,Stoke i innych angielskich 'szitow' :P Jak juz wspominalem mam kogos na oku,mam nadzieje,ze bedzie chetny. Szkoda,ze mete i Kamil sa juz zajeci :evil:

Od razu sie pochwale. Przeszedlem niedawno eliminacje Indywidualnych Mistrzostw Juniorow IFQ. Tu jest trans:

http://uploader.ifq.pl//files/Sezon%20X ... 20.26.html

Pytan o Bonka i Platiniego sie wstydze,naprawde :oops:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 cze 2011, 21:38

hola hola co tu się wyprawia :evil: Dlaczego Doktorze nas opuszczasz? Źle Ci było u nas? Dostawałeś sporo szans, sam często z nich rezygnując i byś je nadal dostawał. W przyszłym sezonie już na pewno mykamy o awans, a może nawet w tym się uda jak się ktoś wycofa. Jesteś naszym ukrytym talentem, który po oszlifowaniu miał stać się gwiazdą, a teraz już idziesz na swoje? To już pewne, sklecice skład?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 21:46

Scotina jest zajebistym zespolem Kamilu,wszyscy jestescie mega sympatyczni i bardzo dobrze sie z Wami czuje,ale od poczatku mowilem,ze chcialbym sklecic ekipe pilka.pl :wink: Jezeli sie nie uda to bardzo chetnie zostane,ale priorytetem jest pilka.pl team o czym zreszta gadalem juz z Faraonem. Byc moze zagralibysmy nawet sparing w najblizszym czasie :D

Miejsce Scotiny jest w I lidze :!:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 cze 2011, 21:56

tw ubek nie mąć mu w głowie, to wszystko Twoja wina.
Znalazłem perełkę namówiłem ją do gry i był powoli szlifowany, więc jak się znajduje taki talent to trzeba o niego walczyć :!: Tym bardziej patrząc na to ile punktów dzieki niemu zdobywam jak nie czując presji w szatnii wymiata :P

Doktorze zacytuje bardzo ważne słowa jednego mądrego człowieka

"Czasami patrzysz na pole i widzisz krowę. Wydaje ci się, że ta krowa jest lepsza, niż ta którą masz na swoim polu. A to nie działa w ten sposób.

- Niektórzy zawodnicy lubią myśleć, że świat jest lepszy gdzieś indziej. To nigdy tak nie działa"

Nigdzie Ci nie będzie lepiej jak u nas :wink: Wszyscy Cie szanują i dobrze poznali Twoje możliwości i każdy chętnie będzie schodził z boiska by dać Ci pograć, a nawet jestem przekonany, że Faraon bardzo chętnie też by Cię wystawiał w pierwszym składzie :) Pamiętaj u nas jest równie piękna trawa jak gdzie indziej, ba rzekłbym nawet najpiękniejsze i najsłodsza :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 22:08

Milo slyszec tak mile slowa z ust gwiazdy IFQ Kamilu :wink:

Najgorsze jest to,ze ja kocham nasze forum :D Chodze po roznych forach Betisu,Napoli,Athletic itp. i zapraszam ludzi tutaj,zeby bylo z kim pogadac :P Szlag mnie trafia,ze jakies podrzedne forum (KLT czy cos w tym stylu) ma ekipe w IFQ,a nasze najwieksze,najlepsze,najpiekniejsze nie ma :roll:

Jezeli uda sie tu sklecic druzyne to spoko,jezeli nie to tez bedzie git,bo nadal bede dzialal w szatni Scotiny :wink:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 cze 2011, 23:27

Milo slyszec tak mile slowa z ust gwiazdy IFQ Kamilu :wink:
Z tą gwiazdą to rzecz jasna przesadzasz :wink: I nie bądź taki skromny każdy na forum wie, że jeśli chce sie dowiedzieć czegoś o jakiś anonimach to podbijać do Ciebie. Przestaniesz się spinać poczas biegów, złapiesz luz, zaczniesz szybciej kojarzyć i będziesz wymiatał. Myślę sobie, że lepiej byś sobie nawet radził w wyższych ligach gdzie są właśnie cieższe pytania o takich anonimów jakich Ty znasz, bo w 3 lidze są często banały, że czasami Ci sie wydaje, że to nie może być takie proste pytania i których wiekszość kojarzy, a im wyżej tym cieższe pytania o gości których żeby znać trzeba ostro siedzieć w piłce tak jak jest w Twoim przypadku :P

No nic decyzja należy do Ciebie, ale pamiętaj że u nas jest zawsze miejsce dla Ciebie już ja oto zadbam żeby było :wink: W pewnym sensie mogę powiedzieć, że czuje się jak niektórzy trenerzy młodzików, którzy widzą co dany gracz potrafi na trenigach i wiedzą jaki drzemie w nich potencjał, a na meczu się nieco spalają i niektórzy w nich wątpią. Tak jest w Twoim przypadku czuję ten ogrom potencjału jaki w Tobie drzemię i dlatego żal tracić takiego zawodnika :(

Tw ubeku sprawa jest taka, że jestem równie mocno związany z moim teamem i wolałbym co lepsze perełki stąd wyłapać żeby do nas dołączyli niż tworzyć nowy zespół :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 cze 2011, 0:43

Myślę sobie, że lepiej byś sobie nawet radził w wyższych ligach gdzie są właśnie cieższe pytania o takich anonimów jakich Ty znasz, bo w 3 lidze są często banały, że czasami Ci sie wydaje, że to nie może być takie proste pytania i których wiekszość kojarzy, a im wyżej tym cieższe pytania o gości których żeby znać trzeba ostro siedzieć w piłce tak jak jest w Twoim przypadku
Zgadza sie :P Na banalach zawsze padam,bo szukam za daleko,a pytania o Pozziego czy Purovica to dla mnie bajka :D
No nic decyzja należy do Ciebie, ale pamiętaj że u nas jest zawsze miejsce dla Ciebie już ja oto zadbam żeby było
Wielkie dzieki :beer:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 cze 2011, 18:30

Powitajmy Daaamiana w naszej fikcyjnej na razie ekipie :D

Doktor
Darkman
sbQ
Salas
emdzej
Diamen23
Daaamian

Szkoda,ze odmowili mi Sammyy i Mgiggs,ale i tak jest niezle. Czekam na odp Pawla,a mam jeszcze na oku 2-3 solidnych graczy :)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 cze 2011, 18:40

Przypominam, że jeszcze nie ustaliliśmy szczegółów umowy. Ile mam zarabiać tygodniowo? 8)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 cze 2011, 18:51

Salas11 pisze:Przypominam, że jeszcze nie ustaliliśmy szczegółów umowy. Ile mam zarabiać tygodniowo? 8)
Nie podnos mi cisnienia :won:

Pawel sie zgodzil. Mamy juz 8 zawodnikow :D

Doktor
Darkman
sbQ
Salas
emdzej
Diamen23
Daaamian
Pawel

Jak ktos jest chetny to zglaszac sie ! Pamietajcie,ze nie gramy o zlote kalesony ! Jest luz,to tylko zabawa :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2011, 21:16

a będziecie wrzucać zapis meczów na forum ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”