Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 125

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 2:16

Osvaldo warty jest tych 15-20 milionow. Moim zdaniem brac i nie patrzec na koszty.

Moj atak marzen wygladalby tak: Pablo & Gameiro. Ciekawe jak mocno chca Francuza Nietoperze :think:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 2:28

Byloby super miec chocby jednego z tych dwoch :) Wszystko najpewniej rozbije sie o:
-kase
-odejscie Kuna
-czy w ogole beda chcieli u nas grac :?:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 cze 2011, 2:29

Mocno bo podobno będziemy w stanie zapłacić te 10 mln. które chce Lorient mimo że chłopakowi za rok kończy się kontrakt. Mimo wszystko zarząd coś tam stara się zbić, ale podobna sytuacja była rok temu z Soldado, różnica tylko taka że on miał klauzulę którą ostatecznie wyłożyliśmy.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 2:35

Lorient chce za Gameiro tylko te 10 baniek i to wszystko?A on sam cos mowil,czy chcialby odejsc i ewentualnie dokad?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 cze 2011, 2:41

10 to jest i dużo i mało. Chłopak zawsze miał metkę zdolnego, ale w rzeczywistości to był pierwszy jego dobry sezon, w dodatku w średnim klubie gdzie był największą gwiazdą i wszyscy grali na niego. Zapowiedział, że kontraktu nie przedłuży więc to ostatnia okazja by go sprzedać, sam mówił że chce spróbować się w mocniejszym zespole (o lidze nic nie wiem). Najbardziej zdecydowana jest Valencia, ale słuchać też mocno o zainteresowaniu Newcastle. W tym wszystkim tak naprawdę Atletico nie ma. Jak dla mnie 60% szans dla Valencii i 40% dla Newcastle. Anglicy pewnie zaoferować mogą większe zarobki, ale jeśli francuz jest ambitny i chce grać w pucharach (a zanosi się na to, że tak) to powinno się skończyć po myśli Nietoperzy.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 2:50

Jezeli Valencia jest zdecydowana,to byloby dziwne,gdyby sie chlopak nie zgodzil :!:
A w Atletico konczy sie jak zawsze na plotkach...i checiach kibicow :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 14:24

Gameiro to tylko taka moja mala fantazja. Jakis miesiac temu byla informacja,ze podobno Atleti sie o niego stara,ale sprawa niestety ucichla,wiec nie ma chyba nic na rzeczy. Tak czy inaczej zycze szczescia VCF w sprowadzeniu go. Fajnie by bylo ogladac tego chlopaka w PD.

Smutny Tiago wraca do Juve :arrow: http://www.atleticopoland.com/news/Tiag ... wazny-1292

Atletico podobno jest zainteresowane Borja Valero. Ja juz jestem glupi w jego sprawie. Wszyscy mowia,ze do ZLP jest tylko wypozyczony z West Brom,a jego agent twierdzi:
Nie było oficjalnych rozmów w tej kwestii, ale zdajemy sobie sprawę, że Manzano wie, co jest w stanie osiągnąć Borja i ma dla niego wielkie uznanie. Jednak póki co, gracz ma ważny kontakt z Villareal przez 3 najbliższe sezony, więc jego przenosiny byłyby bardzo kosztowne.
A wiec pewnie go wykupili :think:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 17:01

Bardzo zaluje,ze nie wykupilismy Tiago,ale chodza sluchy,ze podobno zadal b.wysokich zarobkow,i dlatego Atleti nie zdecydowalo sie go wykupic :(
Ciekawe,co bedzie z Kunem,bo juz glupia jestem,chce go w koncu Real czy nie :wink: ?Zaczyna mi byc juz wszystko jedno,byle to sie wreszcie skonczylo...
Plotka glosi tez,ze Chelsea chce nam podkupic Godina,zdaje sie,ze chcieli go juz wczesniej,ale Atletico sie nie zgodzilo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 cze 2011, 18:19

No takie były informacje w hiszpańskiej prasie rok temu, że podpisał kilkuletni kontrakt. Właściwie byłem zdziwiony, że w tylu źródłach jest jeszcze podawany jako gracz klubu angielskiego. Inna sprawa, że Valero może być drogi (40 mln klauzuli), a poza tym nie sądzę by jakoś szczególnie napalał się na odejście z Villarreal do Atletico. Bądź co bądź gra obecnie w drużynie lepszej i ma tam pewne miejsce w składzie.

BTW zadziwiające jest co pismaki są w stanie wymyślić w sprawie Kuna, no po prostu. :boruta:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 18:31

Jezeli naprawde nadal jest zawodnikiem West Brom to jego transfer bylby calkiem prawdopodobny.
BTW zadziwiające jest co pismaki są w stanie wymyślić w sprawie Kuna, no po prostu.
45 milionow + Lass + Negredo :lol: Przynajmniej posmiac sie mozna z tego kabaretu :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 cze 2011, 18:37

Jeśli jest zawodnikiem WBA to oczywiście tak, ale jeśli jest zawodnikiem Villarreal to według mnie nie ma transfer zbyt dużych szans, gdyby Atletico faktycznie próbowało go dokonać.

Jeszcze o tym nie pisałem, ale dziwi mnie wybór Manzano na trenera. Jak dla mnie jest dość przeciętny w tym fachu i szału się po nim nie spodziewam. Jego miejsce w Sevilli zajął Marcelino. Chyba akurat jemu łatwiej bym uwierzył, że zrobi naprawdę dobrą drużynę. Racing pod jego wodzą był całkiem nieźle zorganizowaną drużyną, zabrakło tam tylko materiału na coś więcej.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6611

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2011, 19:38

Na 100% już nie wykupicie Tiago?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 22:06

Boromir pisze:Na 100% już nie wykupicie Tiago?
Wydaje sie,ze tak. Ciekawe co z nim teraz bedzie. W Juve pewnie nie zostanie,wiec moze powrot do Portugalii ? Przydalby sie w rosnacym w sile Sportingu,ktory ma kilka dziur w srodku pola.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6611

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2011, 23:07

Dr.Football1 pisze:Wydaje sie,ze tak. Ciekawe co z nim teraz bedzie. W Juve pewnie nie zostanie
To szkoda, bo zupełnie zapomniałem, że on do nas należy. Zastanawiam się teraz, czy jeśli odejdzie Melo, fiaskiem zakończą się rozmowy z Inlerem, to czy Tiago nie zostanie na następny sezon w Turynie? Marotta jest skłonny takie coś zrobić.

A w ogóle to jak się prezentował?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 23:14

A w ogóle to jak się prezentował?
Po De Gei i Kunie najlepszy zawodnik Atleti w tym sezonie. Strzelil kilka waznych bramek,jako jedyny ogarnial srodek pola,ogolnie bylo bardzo dobrze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”