pozniej czesc druga:d bo jzu mis ie nie chce szukac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 kwie 2005, 18:56

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 kwie 2005, 19:03
Rany boskiemathiasek12 pisze:
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 kwie 2005, 19:05
domyslam sie ze nie o mnie ja pisalem na poczatku mojego postu wklejam to co znajdepiwus pisze:Rany boskiemathiasek12 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ktoś tu psychiatrę powinen odwiedzić (i nie mówię o Tobie Mathiasek)
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 23 kwie 2005, 12:02
MacGyyer_1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 15:44
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 23 kwie 2005, 19:48
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 20:53
sorry nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ale chyba zagranicznych wlep nie ma przynajmniej tak mi sie wydaje chyba ze ktos sam zrobiKuchar pisze:hej, a macie cos z ODRY WODZISŁAW??? albo z barcelony???
jak macie to zapodajcie tutaj. please
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 20:58
Nie prawda widziałem kiedyś na tarnowskiej scianie vlepki Realumathiasek12 pisze:sorry nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ale chyba zagranicznych wlep nie ma przynajmniej tak mi sie wydaje chyba ze ktos sam zrobiKuchar pisze:hej, a macie cos z ODRY WODZISŁAW??? albo z barcelony???
jak macie to zapodajcie tutaj. please
Gość
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 kwie 2005, 21:03
Rozjechaliście rezerwy LechaTomusmc pisze:Beznadziejne bo wyśmiewają Lecha? pokaż vlepy z Poznania, co nie macie? może się wstydzisz hehe. A i przy okazji Lechia jest w 3 lidze, ale się nie przejmuj bo pewnie po tym seoznie spotkają się z Lechem w 2ciekawe jaki bedziesz mądry. Rezerwy już rozjechaliśmy
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 21:07
moze i sa dlatego napisalem ze mi sie wydaje ze nie ma ale nie jestesm pewienTomi pisze:Są zagraniczne
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 24 kwie 2005, 8:31
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 24 kwie 2005, 12:05
wlepek nie mam ale mam ich tapety zdjecia bramki jesli chcesz?Kuchar pisze:no dobra, moze sa moze nie ma, ale macie cos z ODRY WODZISŁAW??? bo szukam juz ze 3 dni i nie umiem znalezc
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 kwie 2005, 12:11
Dla twojej wiadomości w Lechu grało dwóch z podstawowego, a jeśli Lech taki ekstra jest to powinien mieć mocne rezerwy. Lechia jest teraz na pierwszym miejscu i pewnie wkracza do II ligikama_reda pisze:Rozjechaliście rezerwy LechaTomusmc pisze:Beznadziejne bo wyśmiewają Lecha? pokaż vlepy z Poznania, co nie macie? może się wstydzisz hehe. A i przy okazji Lechia jest w 3 lidze, ale się nie przejmuj bo pewnie po tym seoznie spotkają się z Lechem w 2ciekawe jaki bedziesz mądry. Rezerwy już rozjechaliśmy
![]()
No to jesteście świetni, tylko pogratulować.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 kwie 2005, 12:17
Tomusmc pisze: Lechia jest teraz na pierwszym miejscu i pewnie wkracza do II ligi
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio