Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2011, 11:21
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 11:24
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2011, 11:26
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 11:58
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 12:02
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2011, 12:04
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 cze 2011, 12:24
Ale czy to jest dobra opcja ? Pamiętam jak w tym temacie pisanie, że mieliśmy też współwłasność z Genoą [ chyba Paloschi ] i wyszliśmy na tym jak zabłocki na mydle.Dajmy do tego, że Merkel zagra jakiś dobry sezon i wyjdzie na to, że za zawodnika, który jest od Nas trzeba będzie wykładać €.mete pisze: Merkel jak zagra świetny sezon to nie będzie problemów z wykupieniem go co pokazały deale z Genuą w tym roku.
No to nieźle.Nie wiem na ile to ściema ze strony Łysego, ale to znacznie za późno.Ja też optowałbym za szybszym kompletowaniem kadry, ostatnio mnóstwo mówiło się o transferach do Milanu - Hamsik, Ganso, Pastore, ale na razie generalnie nic z tego nie wychodzi i mam coraz więcej wątpliwości czy w tym okienku wyjdzie coś z budowania wielkiego Milanu.mete pisze:Galliani dziś powiedział, że pomocnik przyjdzie pod koniec sierpnia.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 cze 2011, 14:02
Ja mu wysłałem kartkę urodzinową: "Sto lat w Milanie"EnJoy's pisze:Oddo miał wczoraj urodziny, nie złożył nikt po niego oferty ;> ?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 14:07
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 14:10
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 cze 2011, 14:12
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 15 cze 2011, 14:44
No tak, bo jak wiadomo Real MUSI sprzedac Kake, jak było w przypadku Ibry, właśnie w momencie kiedy bez kontuzji zakończył sezon, nie gra nigdzie w reprezentacji i moze w koncu zaliczy pełny okres przygotowawczy, zostawiając do tego Ozila bez naturalnego zmiennika (kto by pomysłałUchi_ pisze:choć nie wątpie, że tak jak w przypadku Ibrahimovicia, wyciągnelibyśmy go za śmieszne pieniądze, bądź wypożyczyli ze śmiesznie niską opcją pierwokupu.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 15:08
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2011, 15:22
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 15 cze 2011, 15:27
Kniaź
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio