Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 35

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 23 kwie 2005, 12:32

Zaza a nie wiesz czasem jaki dekoder przerabial i w jaki sposob, co zmienial :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 kwie 2005, 14:34

Creek tak z głowy to Ci nie powiem jak to zrobił. Zadzwonie pózniej to Ci napisze jak sie dowiem. A dekoder to Kenwood bo jest taki sam jak mój tylko że na wała był kupiony .....

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 23 kwie 2005, 19:53

:arrow: Zaza thanks for your help :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2005, 11:15

Creek zwoniłem do niego ale nie chciał klepać przez telefon jakis film ogladał. Przyjedzie do mnie dzisiaj na mecz Premiership to Ci napisze może nawet ceny tych gadzetów bo tam trzeba coś dokupić. Mówił tylko ze sam tego nie zrobie ani ja ani pewnie Ty. Chyba że masz zdolności elektroniczne :roll: aż takie. hehe Potem sie odewe :D Po meczu Diabły - Sroki. :twisted:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 24 kwie 2005, 16:08

Messiną przegrywa z Interem 0:1 po golu Cruza w 46'!!!!!! FORZA NERAZZURI Jeszcze jednego 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 16:30

No niestety w 14 minucie 2 polowy wyrownal Di Napoli i jest 1-1 ... fatalnie :cry: :cry: :cry: :cry:
Mam nadziej ze jeszcze cos strzela :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 kwie 2005, 16:57

Coś nie poszło w tą stronę co chcieliście. Koniec meczu no i Inter przegrał 2:1. Już nie będzie pokonany tylko przez Milan :)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 24 kwie 2005, 17:00

jak to inter robi ze wygrywa 1:0 puxniej remisuje a w końcówce przegrywa nie zrozumiale

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2005, 17:02

No jestem w SZOKU :!:!:!:!: Messina !!! MAŁA BANIA !!!

Nie chodzi o to że tak by tylko Milan pokonał Inter ale nikt nie przewidywał takie niespodzianki. Juve nie dało rady a Messina daje !!! Czy ta piłka nie jest cudowna ?? bo tak nie przewidywalna :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 17:04

Tomusmc pisze:Coś nie poszło w tą stronę co chcieliście. Koniec meczu no i Inter przegrał 2:1. Już nie będzie pokonany tylko przez Milan :)
Boze, przez jeden glupi kontratak Inter traci juz wogole nawet matematyczne szanse na Scudetto. Jak tu ufac pilkarzom Manciniego kiedy oni potrafi zawiesc czlowieka w najmniej oczekiwanym momencie :roll:

Składy

ESSINA: 1 Storari, 2 Rezaey, 5 Donati, 6 Aronica, 7 D'Agostino, 9 Zampagna, 11 Di Napoli, 17 Giampa', 24 Coppola, 27 Zanchi, 58 D'Alterio

Rezerwowi: 60 Santoro, 10 Iliev, 18 Amoruso, 20 Yanagisawa, 25 Fusco, 30 Cucciari, 32 Rafael

Trener: Bortolo Mutti

INTER: 1 Toldo, 2 Cordoba, 4 J. Zanetti , 5 Emre, 9 Cruz, 11 Mihajlovic, 13 Zé Maria , 14 Veron, 18 Kily González, 23 Materazzi, 25 Stankovic

Rezerwowi: 15 Carini, 6 C.Zanetti, 19 Cambiasso, 21 Karagounis, 24 Gamarra, 30 Martins, 49 Andreolli

Trener: Roberto Mancini

Gole

Messina - Inter 0-1: Cruz

Messina - Inter 1-1: Di Napoli

Messina - Inter 2-1: Rafael

No wielka szkoda tej porazki :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 24 kwie 2005, 17:59

najbardziej boli to ze stracili gola w ostatniej minucie :evil: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 19:35

creek pisze:najbardziej boli to ze stracili gola w ostatniej minucie :evil: :!: :!: :!:
Inter ma zawsze pecha, ale ratowal nas Julio CRuz albo Adriano. Terqz limit szczescia sie wyczerpal i Mancio powienien przemyslec to i owo :evil: :evil: :evil: :evil:

No koles jest niezly. Emre juz ymslami jest w Evertonie a on go wystawia do pierwszej 11... Żenada ... :roll: Moze mylslal ze Emre bedzie chcial sie odwdzieczyc za wspaniala kariere w Interze :roll:

Ten oszolom znow jednego napadziora dal ... boze Oba na ławce .. Mancio wracaj jzu do LAzio bo nie trawie Cie ...
:evil:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 24 kwie 2005, 23:57

ja juz jestem myslami przy letnim mercato i z nowymi nadziejami przy kolejnym sezonie 8) . oby dokonalki rozsadnych zakupow na dluga mete i nie sprzedawali kluczowych zawodnikow za zadna cene :) w tym sezonie zostal nam juz tylko puchar wloch na otarcie lez. oby scudetto zdobyl Mediolan a nie Turyn. Zycze powodzenia kolegom zza miedzy :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 kwie 2005, 11:21

Porażka z Messiną ... mały szok -- za bardzo chcieli wygrać i sie odsłonili. Zapominają o obronie -- Matrix za pożno wyszedł i nie było spalonego .... Szczerze mówiąc to wczoraj bym postawił duże pieniadz na Inter że wygra chyba opacznośc mnie powstrzymała.

Creek co do dekodera !! Sorry że wczoraj nie napisałem ale miałem jazde i nie byłem w stanie :D Koles mnie wyśmiał troche bo ja myślałem że to da sie zrobic "od Tak" ale tak nie jest Powiedział że on ma jakieś obejście wewnetrzna i tego nie zrobisz sam. Jak nie ma wiedzy na ten temat. Są jeszcze dwie inne mozliwości. 1 to taka że trzba by było załatwić dekorer cyfry ale pierwsz model. Czyli troche starszy niż ten z wejściem na karte Abonencka i karte Bankową. To jest dekoder tylko z jedna dziura na karte. Tam idzie zrobic obejście zewnętrzna.

Druga możliowśc to dekoder zachodni który nie ma blokad. Mozna wtdy tylko troche poszperac i na 70% bedzie. Ewentualcnie może byc prblem z talerzem bo jak sciaga teraz cyfry programy to moze bedzie xle ustawiony ale to chyba nie problem.

Chyba za dużo Ci nie pomogłem.. Ale moze coś wykombinujesz. Trzeba naciskać tych z Cyfry by wprowadzili do pakietu Milan Channel bo taką mozliwośc na pewno maja :!: Zobaczymy jak imzalezy na klietach :D

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 kwie 2005, 12:05

Trzeba dotrwac juz na tym skromnym 3 miejscu i skupic sie na Coppa Italia. Moze przynajmniej tyle dobrego.
Z tego co widzialem to Inter mial mnostwo okazji ktorych nie wykorzystal. Piekny byl strzal Verona jak sie pilka podkrecila. Brawo! szkoda tylko , ze trafila w slupek. Emre tez jeden rajdzik w swoim stylu. Ogolnie gra nie wygladala zle , ale wynik boli

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”