Polscy kibice - Strona 152

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 cze 2011, 0:17

Wilmore pisze:Powinni to przeczytać po parę razy wszyscy ci, którzy wierzą w zapewnienia piłkarzy, że bez kibiców im się gorzej gra i jest źle. Na boisku tego wsparcia tak naprawdę nie słychać, gdy się trzeba podnieść, to drużyna robi to z kibicami czy bez nich. Niestety, kibic zmutował w kibola i piłkarze ze strachu, nie z sympatii, wspierają ich czasem w wywiadach, bo brak wsparcia dla trenera skończy się ławką, a brak wsparcia dla kibola skończy się obitym ryjem lub zniszczonym samochodem.
Smutne więc widzieć, jak piłkarz podlizuje się kibicom w mediach (jak Cholerzyński niedawno bodaj, smutne), a ci kibice w to wierzą. Bujdy na resorach.
Hmm, a pod koniec artykułu jest napisane:
Kibole mają realną władzę, bo nie tylko mogą uprawiać bandyterkę, nie wpuszczać ludzi na trybuny, ale mogą też spowodować, że mecze staną się beznamiętne. Bo to oni przecież robią tę oprawę.

Jak nie ma kibiców na stadionie, jak nie ma tej oprawy, to nie ma atmosfery, a wtedy nie ma tej motywacji i gra też wygląda inaczej.
To zdecydujcie się wreszcie.

Te piłkarki co się nie podpisały, tylko anonimowo się wypowiadają to frajerzy. Jeden tam gada, że jakby kibole chcieli to mogliby pobić w każdej chwili dowolnego piłkarza, bo znają adresy. No [k****] logiczne że wiemy, gdzie piłkarze mieszkają, ale nikt nich nie bije, więc na [ch**] taka gadka. Ja też mogę napisać na łamach swojego serwisu: "jakby piłkarze chcieli to sprzedawaliby wszystkie mecze w sezonie".

Kolejny sztuczny artykuł.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 cze 2011, 0:20

W Anglii też się boją i muszę się podlizywać i dam tu przykłąd z Manchesteru jak piłkarze czy Ferguson mówią, że kibice im pomogli wrócić do gry i wygrali dzięki nim czy że pomogli przetrwać trudne chwile? Tam też kibole trzesą całym klubem, że trzeba im się podlizać?
Ostatnio zmieniony 20 cze 2011, 0:20 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 20 cze 2011, 0:20

Za wrzucanie linków z Gówna Wyborczego winny być rozdawane wp :red:

wilmore w ten stek bzdur, które zacytowałeś wierz sobie nadal. Wiecej nie czytałem bo gówna nie tykam.

A "powinni to przeczytać kilka razy ci, którzy wierzą w zapewnienia piłkarzy..."
potwierdzenie reguły: kłamstwo powtarzana kilka razy staje się prawdą ;]

Jakoś nie pokrywa się to z tym co mówią np piłkarze wielu klubów, np. Kolejorza. Ale tak - oni kłamią, pinć stów dla nich !

E: a cloner nie bojkotuje GWna ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 cze 2011, 0:24

MENDEZ pisze:E: a cloner nie bojkotuje GWna ?
Nie :haha:
Ale wersję papierową zaprzestałem kupować i nawet zachęciłem do tego rodziców. :P

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 20 cze 2011, 0:31

Niemniej zachęcam do nie klikania na strony internetowe GWna, jak i innych podmiotów Agory, gdyż mają z tego pieniądze. Na szczęście coraz mniejsze :D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 cze 2011, 13:21

Ja niedawno po ponad 5-letnim stażu GWna jako głównej, podmieniłem na onet.
Początki były ciężkie, czasem odruchowo się wracało jednak w tym momencie jestem od nich totalnie odizolowany.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 cze 2011, 17:16

kaczy
Czy bez podpowiedzi ze strony takich bystrzaków jak MENDEZ jesteś w stanie podać argument przemawiający za blokadą Wyborczej? Niech się kupy trzyma, proszę.
Albo inaczej - zrezygnowałeś, bo widziałeś innych rezygnujących?

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 20 cze 2011, 17:22

Wilmore, bez podpowiedzi sam sobie odpowiedz czy kaczy musi ci się tłumaczyć dlaczego bo... (?)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 cze 2011, 17:33

Kaczy, nie kieruj się tym co mówią inni. Niech nikt nie mówi ci co masz robić. Myśl samodzielnie - kupuj i czytaj Gazetę Wyborczą. Ona ci w tym pomoże.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 cze 2011, 17:36

Ja niedawno po ponad 5-letnim stażu GWna jako głównej, podmieniłem na onet.
z deszczu pod rynne

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 cze 2011, 18:29

Jestem kibicem. Followerem w grupie, żołnierzem w armii. Robię to co powinienem robić i tylko z takim podejściem ogół może odnieść sukces.
Jeśli ktoś szykanuje mój elektorat używając do tego nieporównywalnie większej broni (dostęp do mass) to nie wypada bezczynie czekać. Wstawaj i walcz !

Młodzi zawsze potrzebują rewolucji :lol: dobrze że trafiły się czasy stukania w necie a nie działania w podziemnych ruchach oporu ... Chyba że jedziemy 30 Czerwca na Warszawę zrobić tam kolejne powstanie

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 cze 2011, 18:35

szykanuje
Że co?
elektorat
Że kogo?
żołnierzem
Że kim?
w armii
Że w czym?
Chyba że jedziemy 30 Czerwca na Warszawę zrobić tam kolejne powstanie
Że jak?

kaczy
Jesteś sympatycznym gościem, jednak obawiam się, że protest w wykonaniu ludzi mówiących, piszących czy wierzących w takie rzeczy, jak Ty, piwus czy Mendez, nikogo w Wyborczej nie rusza. Jako dziennik z dużą ilością politycznych artykułów, małą zawartością sportu, minimalną komiksów, nie jest zainteresowany takimi ludźmi.
Dlatego nieustannie śmieszy ten protest. Równie dobrze mógłbym protestować przeciwko meczom Interu i odmówić chodzenia na nie, choć nigdy na nich nie byłem. Moratti pewnie mój gest skomentowałby takim samym wzruszeniem ramion, jak Michnik Wasz.
Powodzenia w kolejnym powstaniu. :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 cze 2011, 18:46

I w końcu jakaś dyskusja na poziomie :). Myślisz Wilmore, że poradzisz sobie z Kaczym?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 cze 2011, 18:53

Myślę, że nie wymyśli nic zabawniejszego, niż to, z czego mogłem się nabijać czytając Twoje posty. Choć słowami o kolejnym powstaniu się do tego zbliżył.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 cze 2011, 18:55

Wilmore pisze:Jesteś sympatycznym gościem,
:beer: zdrówko ! Chciałbym to samo o tobie napisać ale bardzo mało twoich postów przeczytałem .Dziwne, bo masz ich mnóstwo, Pewnie dlatego że w większości udzielasz się w polityce i calcio to się mijamy ... ja bardziej w środowisku haxa oraz PD.
Z tego co jeszcze się natknąłem mamy tu wielu forumowych oponentów, co z pewnością nas przybliża ... wszak nieprzyjaciele naszych nieprzyjaciół są naszymi przyjaciółmi :D

Wilmore pisze:jednak obawiam się, że protest w wykonaniu ludzi mówiących, piszących czy wierzących w takie rzeczy, jak Ty, piwus czy Mendez, nikogo w Wyborczej nie rusza. Jako dziennik z dużą ilością politycznych artykułów, małą zawartością sportu, minimalną komiksów, nie jest zainteresowany takimi ludźmi.
My jesteśmy jak te zgniłe jabłka wrzucone do koszyka które zarażają inne zdrowe jabłka. Może mało obchodzę ludzi z GównoPrawdy, jednak przekręcony ojciec, matka, brat, ciotka babka i wuj już trochę bardziej ich obchodzą. Do tego jeśli zarażone ziomy zarażają swoje familie infekcja zachodzi głębiej i cały organizm może to odczuć. Jak w przypadku infekcji prawej ręki którą w pewnym momencie Ci amputują ( PO <--> GW )

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”