AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1115

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 10:24

Co do Ganso to Milan ma już dogadane wszystko z graczem i DiSem. Teraz pozostają rozmowy z Santosem. Media są przekonane(Pellegati, Di Marzio czyli gości dobrze poinformowani w sprawach Milanu), że Łysy zamknie transakcję w kwocie około 21 milionów. Zapewne płatne w ratach.

Hamsik już w kilku wypowiedział nieśmiale stwierdził, że chce spróbować czegoś nowego, więc po cichu na transfer może nalegać i jestem przekonany, że w odpowiednim momencie to zrobi. A transkacja Hamsik=Cassano i kasa jest dobra dla klubów i zawodników. Antek będzie miał pewny skład i razem z Cavanim i Lavezzim mogą miażdżyć system a Słowak wreszcie wybije się na wyższy poziom. A Napoli dodatkowo będzie miało fundusze na Lamelę.

Tak jak już pisałem jestem przekonany, że stać nas na tych dwóch graczy i na 99% jestem przekonany, że obaj do nas trafią. A w gotówce nie wydamy na nich więcej niż 40 mln. Nie po to mamy Łysego, żeby przepłacać.

Tak już pisałem - Ganso w lipcu a Hamsik w sierpniu na Trofeo Berlusconiego.
Ciekawe co zrobi Galliani, gdy Taiwo otrzyma paszport, a federacja odblokuje drugi slot dla gracza non-UE.
Kilka dni temu po tym jak brat Dinho powtwierdził, że przejął rolę Leonardo w Brazylii i pracuję dla Milanu. Media zaczęły wtedy informować(pierwszy oczywiście był Pellegati imho najlepsze z Di Marzio źródło - obaj pierwsi podali informacje o El Shaarawym), że ściągnie do Milanu jakiś młody talent. Wtedy media pisały o Adryanie, ale to ta sama pozycja co El Shaarawy, więc może poszukają kogoś innego. Galliani kiedyś powiedział, że podoba się mu Danilo z Santosu.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 cze 2011, 10:46

Tak jak już pisałem jestem przekonany, że stać nas na tych dwóch graczy i na 99% jestem przekonany, że obaj do nas trafią. A w gotówce nie wydamy na nich więcej niż 40 mln. Nie po to mamy Łysego, żeby przepłacać.
Ja rozumiem że Ty wierzysz w umiejętności negocjacyjne Gallianiego ale spokojnie. Za 17 letniego Pato daliśmy 20 milionów dolarów. Nie uwierzę póki nie zobaczę jak Milan zapłaci za Ganso jedyne 20 milionów Euro. To jest po prostu nie realne. Gazety niech piszą co chcą. Dla was oczywistym jest że tego Hamsika będzie łatwo wyjąć z tego Napoli :?: Skąd możemy wiedzieć że w ogóle oni są zainteresowani Antonio. Dodatkowo nie wiem czy Laurentis chce płacić zawodnikom kontrakt roczny na poziomie 4 milionów euro a na mnie Cassano się nie zgodzi. Marek w żadnym wywiadzie nie wyraził chęci odejścia z Neapolu. Na czym Galliani miałby zmniejszyć wartość transferu. Napoli ma się dobrze finansowo, zagrają w Lidze Mistrzów, Marek wyraża chęć pozostania w klubie, Laurentis nawet nie chcę słyszeć o odejściu największych gwiazd więc jak nie rzucimy zaporowej ceny za Marka 30-35 milionów euro to nie ma tematu i można zacząć rozglądać się za Witselami i innymi wynalazkami. To nie jest sytuacja Ibrahimovicia gdzie klub chciał się go pozbyć, trener go nie chciał i on sam miał dość Barcelony.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 10:58

Co do Ganso - już ktoś wcześniej pisał, że żaden klub nie da 30 mln euro za gracza po kontuzjach i z Brazylii(chyba, że City, ale oni nie okazują zainteresowania). Jeżeli taka byłaby kwota i Łysy by o tym wiedział to nawet nie myślałby o takim transferze. Santos może sobie żądać ile chce a każdy wie jak się skończy. Ganso do nas trafi i będzie to kwota w bliższa 20 mln niż 30. Galliani o to zadba.

Hamsik w wywiadach po pierwszej fali plotek o przejściu do Milanu powiedział, że już pora przejść do klubu, który stale walczy o najwyższe cele. Nie jest to pierwsza oznaka chęci transferu? A Raiola po co się przy nim kręci? No chyba jasne, że chodzi o transfer. Poczytaj pierwsze wywiady z De Lauerntiisem po plotkach łączących z Słowakiem a poczytaj te późniejsze i zobaczysz sporą różnicę. Najpierw Słowak był kategorycznie niedokupienia a później już była mowa, że będzie próbował go zatrzymać.

Jeszcze do Hamsika. Zaraz po sezonie pojawiły się plotki, że Allegri chce Hamsika i że on będzie głównym celem. Dopiero potem pojawiła się głupia plotka z charakterystyką "Pana X", żeby odwrócić uwagę od prawdziwego celu. Media zaczęły za bardzo węszyć temat to Galliani i Allegri zabawili się z dziennikarzami, żeby ci zaczęli przyglądać się fryzurom, numerom buta czy kolorowi oczu. Natomiast ci, którzy mają najlepsze kontakty w Milanie cały czas stawiają sprawę jasno - Hamsik jest głównym celem Allegriego jak i Milanu.

Skąd ci się wzięło 4 mln rocznie u Cassano? On przechodząc do Milanu za grosze zgodził się na pensje 2,7 mln, więc spokojnie na taką samą się zgodzi w Neapolu a nawet na mniejszą. Antek jest zdeterminowany, żeby jechać na Euro a w Milanie nie będzie miał pewnego placu gry, więc dlatego chce odejść a Napoli jest dla niego idealną opcją.

Galliani, Berlusconi i Allegri powiedzieli, że będzie mercato godne walki o LM i im w tym aspekcie wierzę. Gołym okiem widać, że sytuacja przypomina tą z początku wieku a nie puste obietnice po 2007 roku. Nawet transfery jak się przyjrzymy są analogiczne.

Zdanie podtrzymuje: Jestem przekonany, że przyjdzie dwóch pomocników do pierwszego składu i na 99% stawiam, że będą to Ganso i Hamsik. Jeżeli Antek pójdzie w rozliczeniu do Napoli to nie wydamy więcej niż 35-40 mln płatne w ratach w najgorszym wypadku jeden transfer w całości zapłacony gotówką przez Berlusconiego jak rok temu w przypadku Binho.

Co do pieniędzy. Znacząco obniżyliśmy kwotę wydawaną na kontrakty, zdobyliśmy Scudetto co daje zysk i przyciągnie kibiców na trybuny. Po transferach Ibry i Binho Łysy powiedział, że kasa się zwróciła bardzo szybko. Rok temu podpisaliśmy bardzo dobrą umowę sponsorską. Zaragozza ma nam oddać kasę za Oliveirę. Dawno nie byliśmy w tak dobrej sytuacji finansowej i jestem przekonany, że mamy kasę.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2011, 11:08 przez mete, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 cze 2011, 11:03

Galliani negocjatorem jest wielkim i wszyscy w niego wierzymy ale sprawa jest prosta jak klub nie chce sprzedac pilkarza to go nie sprzeda. Ciezko wtedy zbijac cene. Zobaczmy takiego Sancheza Barcelona da za niego jak podaja rozne zrodla od 30 do 40 milionow. Z Hamsikiem sytuacja wydaje sie o tyle gorsza ze on oficjalnie w przeciwienstwie do Chilijczyka nie jest dostepny na rynku transferowym a my gramy z Napoli w jednej lidze. Naprawde bedzie bardzo ciezko go wyjac.

Gdyby udalo sie tych dwoch omawianych pilkarzy sprowadzic za kwote w okolicach 40 milionow to super (przynajmniej na pierwszy rzut oka bo zawsze istniej ryzyko ze moga to byc pieniadze wyrzucone w bloto :P). Mimo wszystko nie ma co sie napalac. Kto wie moze Lysy zaskoczy kims innym. Poza tym trzeba rownie intensywnie myslec o tym kogo sie pozbyc i jak to zrobic.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 11:06

Poza tym trzeba rownie intensywnie myslec o tym kogo sie pozbyc i jak to zrobic.
I tu widzę największy problem w tym mercato :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 cze 2011, 11:09

Z Hamsikiem sytuacja wydaje sie o tyle gorsza ze on oficjalnie w przeciwienstwie do Chilijczyka nie jest dostepny na rynku transferowym a my gramy z Napoli w jednej lidze. Naprawde bedzie bardzo ciezko go wyjac.
Ale nie prowadzimy o niego licytacji z innymi możnymi europejskiej piłki.

Dla mnie Hamsik i Ganso to zbyt podobni piłkarze do siebie i podtrzymuje swoją opinię sprzed kilku tygodni, że Milan powinien kupić kogoś o charakterystyce bliższej Pastore, kto przydałby się do kontr.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 11:25

Dla mnie Hamsik i Ganso to zbyt podobni piłkarze do siebie i podtrzymuje swoją opinię sprzed kilku tygodni, że Milan powinien kupić kogoś o charakterystyce bliższej Pastore, kto przydałby się do kontr.
Ja wcale nie twierdzę, że to są idealnie gracze dla nas - zwłaszcza jeżeli przyjdą obaj. Ale patrząc na plotki, poczynania Gallianiego itp. to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz. A na kontry nada się Robinho i El Shaarawy :)

Galliani nadal nie może się dogadać z Celino w sprawie Astoriego i walka na koperty jest coraz bardziej realna. Natomiast Strasser i Paloschi mogą wylądować w Novarze.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 cze 2011, 12:30

Ale przeciez jedna z najgrozniejszych broni Napoli byly wlasnie kontry,w ktorych prym wiedli Hamsik,Lavezzi i Cavani :wink: Nie sadze aby Marek byl w tym aspekcie slabszy od Argentynczyka.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 cze 2011, 12:57

Piszecie o Cassano w Napoli, a ja nie mam pojęcia jak by do tego miało dojść. Po pierwsze po co Cassano Napoli? Jeśli odejdzie Hamsik potrzebują kogoś w jego miejsce i nikogo więcej. To, ze Cassano nie jest idealną opcją na pozycję Hamsika jest chyba jasne.
No i po drugie w Napoli najlepiej zarabiającym graczem jest Cavani, który miesiąc temu dostał pensję w wysokości 2 mln €. Pozostali zarabiają mniej, na jakich zasadach by miał do Napoli trafić Antek, który aktualnie dostaje od was prawie 4 mln? Taką pensje może mu zagwarantować aktualnie na włoskich boiskach prócz Milanu jedynie Inter. W JUVE czy Romie z 3 by mógł dostać, ale Fiorentina czy Napoli wyskrobią max na połowę tego co dostaje aktualnie.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 924

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 20 cze 2011, 13:17

Cassano dostaje 2.7 mln E, czy tak trudno to zrozumieć?
Będzie chciał pójść do Napoli i grać, to zgodzi się i na 2, albo Milan mu dopłaci resztę, nie wiem jaki widzisz w tym problem.

Jak to po co Napoli Cassano? O ile wiem, to Hamsik grał za dwójką Cavani - Lavezzi, bardzo często wędrując do ataku, Cassano może grać dokładnie na tej samej pozycji. Nawet jeśli Napoli sprowadzi Lamelę, to nie wrzucą go do pierwszego składu, żeby od razu prowadził grę czołowej włoskiej drużyny, a Cassano taką funkcję może spełniać, dodatkowo jeśli ściągną Inlera, część rozegrania spadnie na niego.
Dla mnie transfer jak najbardziej sensowny i możliwy do przeprowadzenia. Tym bardziej, że Cassano będzie naciskał, żeby znaleźć się w pierwszym składzie, a w Milanie raczej tego nie osiągnie, więc ma kolejny bodziec - Napoli będzie grać w LM i walczyć o mistrza w przyszłym roku, więc sportowo wiele nie traci. Zwłaszcza, że mówimy o piłkarzu, który kilka miesięcy temu grał w zdegradowanej właśnie Sampdorii.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 cze 2011, 13:32

Cassano dostaje 2.7 mln E, czy tak trudno to zrozumieć?
do tej pory zawsze słyszałem o sumie 3,5 mln.
Jak to po co Napoli Cassano? O ile wiem, to Hamsik grał za dwójką Cavani - Lavezzi, bardzo często wędrując do ataku
Tyle, że Hamsik to pomocnik, a Cassano to napastnik. Cassano jako ofensywny środkowy pomocnik radzi sobie gorzej niż w ataku, a Hamsik w Napoli grał miedzy formacją pomocy a a ataku, często wyciągając akcje z głębi pola. Cassano aż tak głęboko grać nie jest w stanie, więc po prostu nie spełnia potrzeb Napoli, gdzie taktyka jest bardzo precyzyjnie ułożona i nikt nie planuje jej zmieniać, a już w szczególności na tak newralgicznej pozycji jak rozegranie.
Nawet jeśli Napoli sprowadzi Lamelę, to nie wrzucą go do pierwszego składu, żeby od razu prowadził grę czołowej włoskiej drużyny
Akurat Napoli spokojnie może wprowadzić do pierwszego składu tak gigantyczny talent jak Lamela. Nie mieli problemu by obsadzić w roli lidera Cavaniego. Zresztą jak sobie wyobrażasz by taki klub jak Napoli wydawał pewnie ponad 15 mln nie podstawowego składu? :shock:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 cze 2011, 14:26

do tej pory zawsze słyszałem o sumie 3,5 mln.
Ja również o takiej kwocie słyszałem.
albo Milan mu dopłaci resztę
:lol:

Cassano nie jest pomocnikiem tylko napastnikiem. Jest za mało dynamiczny i za mało biega żeby grać w środku pola. Na tą chwilę na tym forum trochę na siłę wciskamy Antonio do Neapolu gdzie prawdopodobnie przy przyjściu Lameli i tak nie grałby w pierwszym składzie. Gdzie tu sens :?:

mete, piszesz że były jakieś pojedyncze wywiady o tym że Marek może jednak chciałby odejść. Ale to tylko media, to może być jedna plotka puszczona przez Tuttosport czy inną gazetę. Laurentis od końca sezonu powtarzał że nie osłabi zespołu a jeszcze postara się go wzmocnić. Żaden z wielkiej trójki nie dostanie zgody na transfer. Co może go przekonać :?: Myślę że jakieś 30 - 35 milionów euro. W innym przypadku nie widzę szansy ściągnięcia MArka do Milanu. No chyba że faktycznie Cassano uprze się aby odejść, zmniejszy swoje zarobki o jakieś 40% i będzie miał chęć spędzić trochę meczy na ławce bo nie wierze że wygryzie Lavezziego czy Cavaniego :wink: .

Co do Ganso. W tej chwily negocjuje się Real o Neymara i nie mają najmniejszego zamiaru zejść poniżej 40 milionów Euro. Paulo nikt za 20 milionów nie puści i tyle. To nie jest sytuacja Kaki że kupiliśmy ciekawego chłopaka za 8 milionów który miał w przeciągu kilku lat okazać się strzałem w 10. O Ganso mówi się od pół roku i jestem pewien że nie tylko Milan go obserwuje a kontuzje jego tylko trochę odrzuciły potencjalnych kupców. Nie patrząc na koszta ten transfer to wielkie ryzyko. Chłopak już miał poważną kontuzje, co chwile łapie następne urazy. Jakoś nie chce mi się wierzyć że Łysy aż tak zaryzykuje i kupi kota w worku za 20-30 baniek.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 15:11

Cassano nie jest pomocnikiem tylko napastnikiem. Jest za mało dynamiczny i za mało biega żeby grać w środku pola. Na tą chwilę na tym forum trochę na siłę wciskamy Antonio do Neapolu gdzie prawdopodobnie przy przyjściu Lameli i tak nie grałby w pierwszym składzie. Gdzie tu sens :?:
Na wstępie napiszę, że Cassano zarabia 2,7 mln a nie żadne 3,5 czy 4. Z całym szacunkiem dla Lameli w tym momencie może Włochowi wiązać buty i nosić za nim wodę. Oglądałem w kilku meczach Erika i jak narazie tylko pokazuje tylko zalążki talentu co jest za mało na grę w pierwszym składzie Napoli. Chłopakowi trzeba dać sezon lub dwa na wkomponowanie się do Seria A i do Napoli.
mete, piszesz że były jakieś pojedyncze wywiady o tym że Marek może jednak chciałby odejść. Ale to tylko media, to może być jedna plotka puszczona przez Tuttosport czy inną gazetę. Laurentis od końca sezonu powtarzał że nie osłabi zespołu a jeszcze postara się go wzmocnić.
Nie to nie była pojedyńcza plotka tylko kilka wywiadów podrząd i nie dla Tutosportu(tego nie biorę na poważnie). Jasno stwierdził, że poważnie zastanawia się nad większym wyzwaniem. Powiedział, że Raiola razem z jego agentem będą pracować nad jego przyszłością. Dodatkowo powiedział, że cieszy go zainteresowanie Milanu i pochlebne opinie Allegriego. De Laurentiis też w miarę upływu czasu zmiękł ze swoimi wypowiedziami na temat przyszłości Hamsika.
No chyba że faktycznie Cassano uprze się aby odejść, zmniejszy swoje zarobki o jakieś 40% i będzie miał chęć spędzić trochę meczy na ławce bo nie wierze że wygryzie Lavezziego czy Cavaniego :wink: .
Antek spokojnie w klubie pokroju Napoli stanie się absolutną gwiazdą i spokojnie mógłby grać z tymi dwoma razem. Nie zapominajmy ze Inler może przejść do Napoli. Dzięki jemu Antek nie musiałby tak wiele pracować w środku pola jak to robił Hamsik.
Co do Ganso. W tej chwily negocjuje się Real o Neymara i nie mają najmniejszego zamiaru zejść poniżej 40 milionów Euro. Paulo nikt za 20 milionów nie puści i tyle. To nie jest sytuacja Kaki że kupiliśmy ciekawego chłopaka za 8 milionów który miał w przeciągu kilku lat okazać się strzałem w 10. O Ganso mówi się od pół roku i jestem pewien że nie tylko Milan go obserwuje a kontuzje jego tylko trochę odrzuciły potencjalnych kupców. Nie patrząc na koszta ten transfer to wielkie ryzyko. Chłopak już miał poważną kontuzje, co chwile łapie następne urazy. Jakoś nie chce mi się wierzyć że Łysy aż tak zaryzykuje i kupi kota w worku za 20-30 baniek.
Co do Ganso już pisałem. Też obawiam się jego kontuzji i gdyby to odemnie zależało to do Milanu by nie trafił(tylko ze względu na kontuzję, bo do jego umiejętności jestem w 100% pewien). W zimie Braida dogadał się z działaczami Santosu na 25-26 milinów. Kontuzja będzie wpływ na potencjalną cenę. Sam napisałeś, że Galliani nie jest głupi. Zgodzę się z tym i jeżeli nadal zabiega o transfer Brazylijczyka(a wszystko na to wskazuje) to jestem przekonany, że wie, że można go kupić taniej niż się wszystkim wydaje.

Do rozmowy wrócimy 1 września. Ja zdania nie zmienię i powtarzał się nie będę. Po mercato zobaczymy kto był bliżej prawdy.

Polecam wywiad z Braidą na temat Napoli, Hamsika i Cassano. I należy zwrócić uwagę na poczynania Napoli na rynku transferowym - Dzemali i Donadel już praktycznie są ich graczami. Obaj są pomocnikami. Inlera i Criscito tylko szczegóły dzielą od Neapolu a jeszcze poważnie starają się o Lamele i Vidala.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 cze 2011, 15:37

mete pisze:Zaragozza ma nam oddać kasę za Oliveirę
Oni tą kasę oddają od dobrych kilu sezonów :lol:

Zobaczymy jak Ganso zagra na Copa America. Jeśli będzię gwiazdą jego wartość będzie wynosiła ok 28 mln euro(do tego dojdą kluby które będą się nim interesować). Gdy Ganso zagra piach cena będzie ok. 20 mln. Myślę, że jak chłopak przyjdzie do Milanu to dopiero ok 25 lipca.
Co do Hamsika. To sprawa wygląda tak. Walczą o Vidala, Banegę i Lamelę(choć o tego znacznie mnie). Jak Napoli rzeczywiście ma w głowie mistrzostwo to nie zgodzi się na ofertę Cassano + 13mln za Hamsika. Przecież każdy kto zna się na interesach nie zgodziłby na coś takiego. Jeśli Milan nie zacznie się interesować alternatywą dla Hamsika to jego cena nie spadnie.
W Ganso i Hamsika w to okno nie wierzę. Bo po co by było podpisywać kontrakt z Seedorfem :?:
Dziwi mnie, że Milan się nie interesuje Hazardem. Piłkarze Lille są tanio do wyciągnięcia. Szkoda, że nie dołączył do nas Cabaye.

"Z dużej chmury mały deszcz" - mam nadzieję, że to przysłowie nie będzie dotyczyło Milanu po mercato.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 15:45

Co do Hamsika. To sprawa wygląda tak. Walczą o Vidala, Banegę i Lamelę(choć o tego znacznie mnie). Jak Napoli rzeczywiście ma w głowie mistrzostwo to nie zgodzi się na ofertę Cassano + 13mln za Hamsika. Przecież każdy kto zna się na interesach nie zgodziłby na coś takiego. Jeśli Milan nie zacznie się interesować alternatywą dla Hamsika to jego cena nie spadnie.
Ale dlaczego w przypadku negocjacji ta oferta jest zła dla Napoli? Dostają gracza o olbrzymich umiejętnościach, który może wnieść wiele do pierwszego składu + kasę na gracza do pomocy(Choćby wspomniany przez Ciebie Vidal, Inler czy Banega) lub jakiś talent(Lamela).
Zobaczymy jak Ganso zagra na Copa America. Jeśli będzię gwiazdą jego wartość będzie wynosiła ok 28 mln euro(do tego dojdą kluby które będą się nim interesować). Gdy Ganso zagra piach cena będzie ok. 20 mln. Myślę, że jak chłopak przyjdzie do Milanu to dopiero ok 25 lipca.
Jeżeli Ganso ma do nas trafić do nie będziemy czekać do końca turnieju. To nie leży w interesie klubu - sam napisałeś dlaczego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”