Hamsik już w kilku wypowiedział nieśmiale stwierdził, że chce spróbować czegoś nowego, więc po cichu na transfer może nalegać i jestem przekonany, że w odpowiednim momencie to zrobi. A transkacja Hamsik=Cassano i kasa jest dobra dla klubów i zawodników. Antek będzie miał pewny skład i razem z Cavanim i Lavezzim mogą miażdżyć system a Słowak wreszcie wybije się na wyższy poziom. A Napoli dodatkowo będzie miało fundusze na Lamelę.
Tak jak już pisałem jestem przekonany, że stać nas na tych dwóch graczy i na 99% jestem przekonany, że obaj do nas trafią. A w gotówce nie wydamy na nich więcej niż 40 mln. Nie po to mamy Łysego, żeby przepłacać.
Tak już pisałem - Ganso w lipcu a Hamsik w sierpniu na Trofeo Berlusconiego.
Kilka dni temu po tym jak brat Dinho powtwierdził, że przejął rolę Leonardo w Brazylii i pracuję dla Milanu. Media zaczęły wtedy informować(pierwszy oczywiście był Pellegati imho najlepsze z Di Marzio źródło - obaj pierwsi podali informacje o El Shaarawym), że ściągnie do Milanu jakiś młody talent. Wtedy media pisały o Adryanie, ale to ta sama pozycja co El Shaarawy, więc może poszukają kogoś innego. Galliani kiedyś powiedział, że podoba się mu Danilo z Santosu.Ciekawe co zrobi Galliani, gdy Taiwo otrzyma paszport, a federacja odblokuje drugi slot dla gracza non-UE.