Zwłaszcza, że Manchester przegrałVicas pisze:Teraz jest juz bardzo mozliwe, ze Arsenal utrzyma druga lokate do konca
No cóż... Patrząc na ostatnie poczynania obu drużyn wydaje mi się, że drugie miejsce dla Arsenalu jest już niemal pewne...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 16:45
Zwłaszcza, że Manchester przegrałVicas pisze:Teraz jest juz bardzo mozliwe, ze Arsenal utrzyma druga lokate do konca
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 kwie 2005, 16:46
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 21 kwie 2005, 18:15
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 kwie 2005, 20:59
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 kwie 2005, 21:52
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 22 kwie 2005, 22:46
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 22 kwie 2005, 22:56
Metol twoja wypowiedz jest po prostu ..... smieszna. Obrazasz wielkin klub, klub z sukcesami. teraz jest w kryzysie i sie smiejesz???metol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowyA poza tym to wygrał z nimi Everton
![]()
![]()
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 kwie 2005, 23:32
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 9:20
OK niech Ci będzie...Couter25 pisze:Metol twoja wypowiedz jest po prostu ..... smieszna. Obrazasz wielkin klub, klub z sukcesami. teraz jest w kryzysie i sie smiejesz???metol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowyA poza tym to wygrał z nimi Everton
![]()
![]()
Everton teraz zajmuje 4 dobre miejsce , a kiedys koło 10 miejsca był, a Manchester zawsze był w trójce....
I nie obrazaj nazywajac go '' papier toaletowy''
Choc zawsze nie lubiłem Evertonu to wyrazałem dla nich szacunek, wiec ja ciebie prosze metol troche szacunku
![]()
![]()
peace
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 11:10
A ja myślałam, że Ty się na piłce znaszmetol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowyA poza tym to wygrał z nimi Everton
![]()
![]()
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 kwie 2005, 11:29
No widzisz, a ja sądzę, że Liverpool jest dużo lepszy niż Everton i to oni powinni zajmować 4 lokatę w tabeli Premiership! Mieli wielkiego pecha w tym sezonie, gnębiły ich kontuzje. I nawet bez zawodników takich jak Xabi Alonso, Cisse, Morientes zaszli tak daleko w CL. A Everton mógł się skupić jedynie na rozgrywkach ligowych. Fakt sprzedał Rooneya, Gravesena, ale czy to akurat spowodowało, że "The Toffies" grają lepiej? Nie sądzę! Ale ja się cieszę, że (jak to nazwałeś) ManU gwizdnęło Wam Rooneya. Pewnie płakałeś w poduszkę jak się o tym dowiedziałeśmetol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowyA poza tym to wygrał z nimi Everton
![]()
![]()
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 kwie 2005, 13:14
tak dla porównania:PS.2 Arsenal na dzień dzisiejszy gra lepiej od ManU - ale nie zgodzę się z tym, że grają ładniejszą, czy mniej chamską piłkę...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 13:37
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 kwie 2005, 14:40
no właśnie, czerwone sa dawane głównie za CHAMSKIE zachowania......Wiesz... Kartki nie są dawane wyłącznie za faule - to chyba wiesz.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 15:11
. Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowy
A to była po prostu duma...A poza tym to wygrał z nimi Everton
Ja wiem że taki dobry sezon Evertonowi sie przytrafia raz na jakiś czas i ze gdyby Liverpool nie miał tej plagi kontuzji to mógłby go wyprzedzić... Ale liczą się fakty a nie to ze The reds nie mieli iluś-tam zawodników z pierwszego składu.No widzisz, a ja sądzę, że Liverpool jest dużo lepszy niż Everton i to oni powinni zajmować 4 lokatę w tabeli Premiership! Mieli wielkiego pecha w tym sezonie, gnębiły ich kontuzje. I nawet bez zawodników takich jak Xabi Alonso, Cisse, Morientes zaszli tak daleko w CL. A Everton mógł się skupić jedynie na rozgrywkach ligowych. Fakt sprzedał Rooneya, Gravesena, ale czy to akurat spowodowało, że "The Toffies" grają lepiej? Nie sądzę! Ale ja się cieszę, że (jak to nazwałeś) ManU gwizdnęło Wam Rooneya. Pewnie płakałeś w poduszkę jak się o tym dowiedziałeś Przypominam Ci również, że w meczach pomiędzy w/w drużynami padały wyniki:
ManU - Everton 0:0, 2:0 i 0:1! Więc kto jest lepszy w ogólnym rozrachunku? Może Everton ?
Manchester United gra chamską i brzydką piłkę? A Everton gra jak aniołki , tak samo jak Arsenal? Nie rozśmieszaj mnie. Gdy liczy się każdy punkt to zespół walczy na maxa.
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio