Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 cze 2011, 12:34
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 cze 2011, 12:34
Kolejny raz piszę w tym temacie, Hulk ma klauzulę 100 milionów euro.fieldy pisze:Villas-Boas oficjalnie trenerem Chelsea. W końcu![]()
Takie transfery lubie, nie było wielkiej sagi, nawet tygodnia nie trwała i wszystko załatwione.
Bardzo jestem ciekaw jak sie spisze w Chelsea. gdy przychodził Carlo mówiłem, ze Chelsea nie wygra nic, bo Carlo całe życie we Włoszech siedział, teraz tego błedu nie popełnieciekaw jestem tylko jak ich ustawi na boisku no i przede wszystkim kogo za sobą pociągnie. Hulka moze brać, Falcao bym nie chciał w Chelsea
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 12:37
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 cze 2011, 12:37
Mówię kolejny raz. Chciałem Hiddinka, ale cieszę się, że w końcu mamy tego treneraEnJoy's pisze:Jak nastroje wśród kibiców Chelsea, zadowoleni z takiego wyboru czy nie za bardzo ?
Też chyba Hulka wolęHulka moze brać, Falcao bym nie chciał w Chelsea
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 cze 2011, 12:39
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 22 cze 2011, 14:49
Xabier17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 cze 2011, 14:56
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cypek » 22 cze 2011, 15:02
Też słyszałem że będzie zarabiał 8 MLN.(L)oczkerson pisze:A wie z was ktoś ile pensji dostanie Villas-Boas?
Bo jakiś ekspert włoski powiedział, że będzie zarabiał 8 mln.
Cypek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 cze 2011, 15:02
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 cze 2011, 17:03
Nie chodzi mi o to, że Barca gra słabo w obronie bo gra zajebiście. Chodzi mi o to, że koleś zamiast ustawiać zespół defensywnie czy pod rywala zawsze gra do przodu i ma gdzieś co robi i jak robi rywal, grają swoją piłkę i tyle. Dlatego właśnie dla mnie jest to podobna sytuacja. Może trochę źle się wyraziłem, ale imo jest to dość jasne.Mentor pisze:Tak się składa, że pod wodzą Guardioli największą poprawę widać w defensywie czy też w odbiorze (dla niektórych defensywa zaczyna się dopiero kiedy przeciwnik zbliży się do pola karnego). Także generalnie nie rozumiem jak można pisać w jednym zdaniu o nieprzykładaniu się do obrony i tym, że z tego powodu pasuje stylem do Barcelony
Sammyy
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 22 cze 2011, 23:15
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 cze 2011, 7:15
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 cze 2011, 13:15
Tak swoją drogą, to mam pytanie odnośnie tego Moutinho, bo ponoć ostatni swój sezon w Sportingu miał tragiczny. Mocno się poprawił w sezonie 10/11, na tyle, że można by go nazwać bardzo ważnym elementem układanki Porto?Sammyy pisze:http://www.fc-porto.pl/index.php/news/1 ... o-FC-Porto
![]()
Bujda bo hurtowo to by jednak wyszło dużo taniej, by nie powiedzieć że ogólnie głupota jakich mało. Mimo wszystko śmiesznie, a jakby do tego doszło to Hulk byłby najdroższym piłkarzem w historii![]()
Co ciekawe Chelsea dość mocno napalona jest na ofensywnych graczy Smoków, jeśli faktycznie będą chcieli tę trójkę to koszt wyniesie pewnie z 80-100 mln. za wszystkich. Najdroższy będzie Hulk bo Porto niedawno za niego sporo wyłożyło (coś koło 15 mln. ), a poza tym to najlepszy ich gracz, a wiadomo jakie z nimi są negocjacje.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 cze 2011, 13:25
Nie wiem co mysli Sammyy,ale dla mnie Moutinho byl jednym ze slabszych elementow ukladanki Villasa Boasa. Moim zdaniem jego ostatnie dwa sezony byly mocno srednie co nie zmienia jednak faktu,ze Jose to znakomity pilkarz,ktory w pewnym momencie zatrzymal sie troche w rozwoju.Tak swoją drogą, to mam pytanie odnośnie tego Moutinho, bo ponoć ostatni swój sezon w Sportingu miał tragiczny. Mocno się poprawił w sezonie 10/11, na tyle, że można by go nazwać bardzo ważnym elementem układanki Porto?
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio