canales, pedro leon, albiol. same zagraniczne talenty.Pelart pisze:Real poszedł po rozum do głowy i ściąga talenty z zagranicy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 21 cze 2011, 21:44
canales, pedro leon, albiol. same zagraniczne talenty.Pelart pisze:Real poszedł po rozum do głowy i ściąga talenty z zagranicy.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 21 cze 2011, 22:24
Tiaa, i wszyscy przeszli do Madrytu w tym roku, czyż niemiguel indurain pisze:same zagraniczne talenty.
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 cze 2011, 22:31
City już bardziej sprawy nie pogmatwa ponieważ już to zrobiło.Pelart pisze:Z Sanchezem sprawę może pogmatwać City, prezydent Udine jak chyba każdy gość z Włoch jest łasy na kasę i ma rację.
Mentor
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 21 cze 2011, 23:13
Minor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 cze 2011, 23:50
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 cze 2011, 10:57
No wlasnie mialem o tym napisac...Mentor pisze:http://www.blaugrana.pl/news/7344/catal ... _roma.html
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 cze 2011, 11:16
podobno na pierwszy rok ma byc wypozyczony a potem wykup za 10 baniek. Cos jak Ibra.W kazdym razie na teraz budzet transferowy wzrosnie (wiec moze nie bedzie trzeba sie wyklucac o te 400 tys euro) no a Bojanowi dobrze zrobi rola gwiazdy w jakims zespole...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 cze 2011, 11:28
Nie no to by bylo zupelnie bez sensu... skoro Barca sobie zapewnia opcje odkupu na dwa lata? To znaczy dwa lata od wykupu czy od wypozyczenia?Bienias pisze:podobno na pierwszy rok ma byc wypozyczony a potem wykup za 10 baniek. Cos jak Ibra.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 cze 2011, 11:38
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 cze 2011, 11:43
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 22 cze 2011, 11:58
Urgi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 22 cze 2011, 15:31
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 cze 2011, 17:00
Jeśli będzie się dalej rozwijał tak jak w ciągu ostatnich 2 lat to za 2-3 sezony możecie mieć następcę Alvesa.Professor Chaos pisze:Jakie nadzieje są pokładane w Kiko? Bo nie kojarzę gościa z meczów z Herculesem w ogóle. Mniemam, że to raczej wzmocnienie rezerw niż pierwszego zespołu?
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2011, 19:41
Nie znamy jeszcze detali bowiem deal nie jest domknięty. Nie wiem jednak co jest niezrozumiałego czy bezsensownego w tym co sugerują media. Ja natknąłem się na dwie opcje:Emerald pisze:Nie no to by bylo zupelnie bez sensu... skoro Barca sobie zapewnia opcje odkupu na dwa lata? To znaczy dwa lata od wykupu czy od wypozyczenia?
W teorii da się to zrozumieć, ale w praktyce nie wyobrażam sobie kiedy i za kogo miałby Kiko grywać. Inna sprawa, że praktycznie nic o nim nie wiem.Urgi pisze:Kiko oficjalnie ma mieć status piłkarza rezerw, gdzie ma się ogrywać w systemie Barcy, plus grywać w pierwszym zespole. Takie zawieszenie miedzy pierwszym a drugim zespołem. Pewnie coś ala Thiago w poprzednim sezonie.
To by było dobreSammyy pisze:Jeśli będzie się dalej rozwijał tak jak w ciągu ostatnich 2 lat to za 2-3 sezony możecie mieć następcę Alvesa.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio