Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 23 cze 2011, 13:14

Babel

Jakbyś się tak jeszcze odniósł do tego co napisałem to byłoby zacnie. Odnośnie celowości mojego działania to jak zapewne wiesz ten (czyt. cel) może się zmienić. Poza tym wracając do interesującej nas materii warto podkreślić, że sedes na którym się uzewnętrzniamy nazywa się forum dyskusyjnym, a zważywszy na fakt, że twoje odchody wydają się "dyskusyjne" to do nich się odnoszę. Czytając Twoją twórczość drogi Babelu można odnieść wrażenie, że klub nie wali gównem, odczuwalne są natomiast perfuma, zaś na tle mocarnej konkurencji jest kwiatkiem na kupie gówna. Czy oby na pewno ?
Prosta droga do katastrofy
Aż tak oczywiste to nie jest, ale faktycznie ryzyko jest duże. Tym bardziej, że konkurencja nie śpi.
w jego taktyce Inter nie ma zawodników odpowiadających jego wymaganiom
Nie sądzę, aby inter grał w systemie 3-4-3 bez względu na osobę trenera. Siła przetargowa naszego nowego "najprawdopodobniejszego" trenera jest tak mała, że szanse na przeforsowanie tego pomysłu wydają się znikome. Nie wiem czy to powinno nas cieszyć czy też nie, bo odpadek nie wydaje się osobą elastyczną zdolną do wprowadzenia odmiennej wizji od tej jaka była urzeczywistniania w poprzednim klubie.
ak nie zrozumiales o czym pisze to prawdopodbnie ten post nie byl adresowany do ciebie.
Towarzyszu Salas wystąp !

A właśnie na specjalnie przygotowanej konferencji trener Fiorentiny pseudonim "ślina" odmówił (ku wielkiemu niezadowoleniu obu klubów) Interowi. A teraz czas na pytanie konkursowe: czy jaśnie szanowny Franciszek Smuda także odmówił MM ?
Nie bawią mnie słowne gierki z Twoją osobą. Po prostu poczekam aż przegniesz na tyle, by ktoś ograniczył Ci dostęp do forum, lub sam zreflektujesz się, że swoją arogancką postawą nie zyskasz tu szacunku czy poparcia. Do Twoich postów przestaję się już odnosić, liczę że inni zareagują podobnie. Jest to zupełnie mi zbędna strata czasu i nerwów.
Smuci mnie to .... nie bardzo :)
Ostatnio zmieniony 23 cze 2011, 13:42 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”