Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 590

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 cze 2011, 15:30

Nie wiem jakto napisać po raz 100. Pique w MU grał SŁABiUTKO, dodatkowo chciał wrócić do swojego klubu, wiec za ile mieliśmy go sprzedać?

Mazur jak zwykle daje popis.Nie widać nastepcy Rio? Ja własnie widze wręcz klona Rio a nazywa się Smalling.Facet ma identyczny styl gry jak Rio(oczywiscie nie czyta jeszcze tak genialnie gry) i wydaje sie silniejszy fizycznie, zaliczył znakomity sezon i niesamowicie się rozwija.
Tutaj daje filmik z niedawnego meczu ME do lat 21 z Hiszpanią w wykonaniu Jonsa i Chrisa. Smalling jest kopią Rio za jego czasów gry w Leeds.
http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=28400

Nie wiem jak Wam ale mi Jons stylem gry i porszunamiem,.wyglądem przypomina Terrego.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 cze 2011, 15:49

Prezes Udine potwierdził, ze złożyliśmy ofertę za Sancheza. Ktoś mi powie po co on nam skoro na skrzydłach mamy Naniego, Valencia, Parka i na 97% Younga? Nawet jeśli obaj z Youngiem mogą grać w napadzie jako cofnięci to i tam mamy grajków Roo, Berbe. Chyba, że transfer Younga się nie potwierdzi i jest opcją rezerwową dla Sancheza? Chociaż i tak mi się wydaje to mało prawdopodobne, żeby Alexis do nas trafił.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 cze 2011, 15:52

Prezes Udine chce jak najwiecej wyciągnąć od Barcy dlatego takie gierki. U nas miejsca dla AS nie ma.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 cze 2011, 17:08

Tym bardziej, że Sanchez to napastnik. Do 4-4-2 na bok pomocy pasuje tak jak Messi. Na prawym ataku też wyglądał średnio bo jest prawonożny i ciężej mu się schodziło do ataku. W tym sezonie zrobił gigantyczny postęp bo grał jako środkowy napastnik za plecami Di Natale. Żeby Sanchez przyszedł do United najpierw by musiał sprzedać kogoś z dwójki Roo-Chicharito. A wiecie jak to jest prawdopodobne.
Udine po prostu rozpoczęło aukcję i podbija cenę. Swoją drogą chyba nie bardzo jest taka potrzeba, bo zainteresowanych mają wystarczająco.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 16 cze 2011, 18:44

Również wydaje mi sie, iż tego Sancheza sprzedawają nam jedynie dziennikarze, moim zdaniem wyląduje w Barcelonie za dużą kase.

Nas zapewne interesuje Modric. Jedyny chyba do wyjęcia środkowy o dużym nazwisku, który bedzie do nas pasował. Jeżeli nie on to zapewne przjdzie jakiś no name. Trzeba bedzie sporo zapłacić Spursom ale jak Liverpool daje 20 mln za Hendersona to nic dziwnego, do tego jest City gotowe przebić każdą oferte. Kiedyś kupilismy Verona za 28 mln funtów, gracz lepszy niż Snejider. Gdzie te czasy. 8)

Mich77
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 16 cze 2011, 19:34

a ja chyba od Modrica czy Sneijdera wolałbym chyba Martina :roll: Wydaje mi sie że koleś warty zaryzykowania - a ilosc asyst w ligue 1 nie moze byc przypadkiem :) . Pewnie tez nie trzeba byłoby wydać niebotycznej sumy , a jak ma sie nie sprawdzić to rownie dobrze moze byc tak ze sneijderem , z tym że i holender i Modrić bedą kosztować fortune

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 cze 2011, 22:06

Hohohh jakie plotki.
Berba plus 18 mln funtów=Modric :roftl3:

Wiec może to jest przyczyna walki o Sancheza :lol: .Zarty na bok, Berba nie chce odchodzić z MU i wątpie by chciał wrócić do Spursów. Sprzedanie Berbe to daremna inwestycja, 30 latek z rocznym kontraktem z tego co pamiętam kosztuje dobrady niewiele w stosunku do klasy gracza, mówimy o najlepszym strzelcu Premiership.

Na razie okienko wygląda tak jakby SAF zasilony funduszami odpalił FM czy jak to się teraz nazywa.Zapowiada się najciekawsze okienko od lat......

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 cze 2011, 0:02

Daaamian pytałeś o Younga
http://devilpage.pl/index/news/komentar ... a_tuz_tuz/

A tak w ogóle to Daily Mail to wiarygodne źródło?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 cze 2011, 0:09

Nie, Daily Mail do wiarygodnych źródeł nie należy. Prawdę mówiąc bardzo rzadko czytam ich newsy.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 22 cze 2011, 19:04

http://mufc.pl/aktualnosci/16474/nieofi ... d-man-utd/
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... nited-move

Jest doskonale. Sanchez i tak mam wrażenie przez cały czas był poza zasięgiem, a tak dostajemy świetnego , ogranego piłkarza, który z miejsca może stanowić o sile zespołu. 15mln funtów + 5letni kontrakt. Nie ma podanej kwoty tygodniówki. Czekamy na oficjane informacje.
Już się nie mogę doczekać końca mistrzostw, bo mam wrażenie że De Gea nie jest wcale takim pewnym następcą Edwina jak się wydawało :?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 cze 2011, 15:04

Reds sign Ashley Young

Manchester United is delighted to announce it has reached agreement with Aston Villa for the transfer of Ashley Young.

The player passed a medical in Manchester this week and has agreed a five-year contract.
Już oficjalnie w United. Bardzo się cieszę z tego transferu, miałem nadzieję, że trafi do nas a nie do Liverpoolu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 cze 2011, 15:47

Super :jupi:

Świetne wzmocnienie kadry bardzo dobrym piłkarzem. Na skrzydłach wyglądamy rewelacyjnie, Valencia Nani Young Park. Teraz trzeba zatrzymac Berbe, czekać na finalizacje De Gei i sprowadzić kogoś do środka.

Co do Younga-każdy kto ogląda Prem go zna i każdy by chciał mieć go w kadrze.Bardzo go chciał i się doczekałem, teraz Nani i Valencia mają macnego rywala w walce o 11 co tylko dobrze wróży. Wkoncu będzie miał kto bić wolnei rożne, Vidic już sie cieszy :mrgreen:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 cze 2011, 16:21

De Gea na testach medycznych. Transfer kwestią godzin. Kto następny ?

Obrazek

:boruta:
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 16:24 przez red85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
martinbm
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinbm » 27 cze 2011, 16:24

Jeśli będzie to Nasri, to United będą mieli mocną kadrę na nowy sezon i to bardzo odmłodzoną.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 27 cze 2011, 18:21

Co to za cyrki z tym prześcieradłem? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”