LM, Chelsea - Liverpool 27.04.2005 - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki

Jak zako?czy si? mecz Chelsea - Liverpool

Wygra Chelsea
9
43%
B?dzie remis
2
10%
Wygra Liverpool
10
48%
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 21:46

w lidze mistrzow moze byc niespodzianka bo niby liverpool w lidze ostatnio przegrywa i nic nie pokazuje ale w anglii gra sie bardzo silowo a w lm pomagaja technicy hiszpanscy ale niestety graja z angielska druzyna ale mam nadzieje ze szczescie im dopisze

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 kwie 2005, 21:48

Ja myśle ze wygra Chelsea...nie wyobrazam sobie aby oni stracili taką szanse...Juz raz ja zapzrepascili :)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 21:48

no tak ale dzis Liverpool przegral 1:0 z Palace !! a jezeli chce sie jeszcze cosik osiagnac to trzeba takie mecze wygrywac

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 21:50

mathiasek12 pisze:w lidze mistrzow moze byc niespodzianka bo niby liverpool w lidze ostatnio przegrywa i nic nie pokazuje ale w anglii gra sie bardzo silowo a w lm pomagaja technicy hiszpanscy ale niestety graja z angielska druzyna ale mam nadzieje ze szczescie im dopisze
Faworytem jest na pewno londynska Chelsea i mysle ze to ona awansuje do finalu :P Juz Mourinho cos wymysli :lol: :lol: :lol:

Arjen Robben wraca po kontujzi wiec to bedzie wielkie wzmocnienie. Kezman moze juz grac - wzmocnienie :P

Ostatnio mi sie nie podoba forma Perta Ceha ale sie chlop zmobilizuje i wszystko wybroni :P

Bedzie to super widowisko ale na The Blues nei ma mocnych :wink: Drgba jest w extraformie i Dudzio bedzie mial pelne rece roboty :D:D:D

Nie bede sie bawil w obstawianiae wynikow ale jestem za TB i mysleze poradza sobie z TR :D

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 23 kwie 2005, 21:55

Według mnie Benitez powinien wpuścić w pierwszym składzie Cisse.
Bo ciągle sadza go na ławce.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 21:58

Liverpool pisze:Według mnie Benitez powinien wpuścić w pierwszym składzie Cisse.
Bo ciągle sadza go na ławce.
Cisse jest swierzo po okresie rehabilitacji. Gdyby nie nowoczesna medycyna to juz mglby nei zagrac nigdy w pilke wiec dajmy mu jeszcze czas na wielkie granie. WG mnie to narazie neich wchodzi na ogony zeby sie nei obciazac i zeby wejsc w rytm rozgrywek bo te miesiace bez pilki daja swoje :wink:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 21:59

wiesz ja bym nie powiedzial ze ciagle go daje na lawke bo dopiero co Cisse wrocil a Benitez nie chce aby kontuzja (zlamanie nogi ' nog ) sie odnowilo ale chcyba na ten mecz z Chelsea go wpusci

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 23 kwie 2005, 22:01

No nie wiem...
A kto ma grać za Cisse ??
Może Le Tallec :lol: :lol: :lol:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 22:03

a co moze jest zly ?
Baros Luis Garcia Moro i Sigma Pongole (ale on chyba jest wypozczony) Benitez ma w czym wybierac :roll:

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 23 kwie 2005, 22:10

Ma w czym wybierać :D
Baros :arrow: gra bardzo słabo
Garcia :arrow: on jest pomocnikiem, ale może grać na ataku
Moro :arrow: nie może grać w Lidze Mistrzów
Pongolle :arrow: kontuzja

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 kwie 2005, 23:11

Skoro sytuacja kadrowa w Liverpoolu jeśli chodzi o atak jest tak słaba to pewnie Cisse zagra z Chelsea trochę więcej niż końcowe minuty ale to wcale nie będzie jakieś wielkie wzmocnienie. Zanim Francuz dojdzie do przyzwoitej formy to sporo wody w rzece jeszcze upłynie :wink: Tak naprawdę to ten sezon jest dla niego tak czy inaczej stracony i to, że zdoła jeszcze wystąpić w tych rozgrywkach to raczej stmboliczny fakt. Teraz musi ostro trenować żeby wrócić do formy. Ja osobiście boje się trochę o jego występ przeciwko The Blues. Jedno chamskie wejście Drogby (częste zjawisko) czy też Terry'ego (po prostu gra twardo i on jakiś wypadek nie trudno) i może być tragedia :? Może trochę paranoja mnie ogarnia w tym wypadku ale naprawdę boję się o Franzuca i wolałbym aby Benitez nie narażał go za bardzo. Wycierpiał się już bardzo wiele i prawdopodobnie nigdy już nie wróci do swojej idealnej dyspozycji (chociaż kto wie). W każdym bądź razie jeśli Liverpool ma zamiar wygrać dwumecz z Chelsea dzięki Djibrillowi to będzie ciężko.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 28 kwie 2005, 15:52

no i zremisowali. Mecz byl dosyc ciekawy i z checia bede ogladal rewanz. Szkoda tylko ze nie bylo goli. :(

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 28 kwie 2005, 16:00

mecz niezbyt porywajacy, duze slowa uznania dla The Reds za wywiazanie sie z zalecen Rafy, o grze Gerrarda lepiej nie wspominac(chyba ma juz wstepny kontrakt z Czelsii); szkoda ze w rewanzu nie zagra Xabi, bedzie to wielka strata dla Liverpoolu

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 16:07

Mecz niezbyt ciekawy [chociaż może to złe określenie ;)]. I o ile w pierwszej połowie obie drużyny prezentowały dosyć dobry wysoki poziom, tak w drugiej wiało nudą ze wszystkich stron. Wszyscy grali, tak jakby pilnowali wyniku. No cóż... Wydaje mi się, że wynik korzystniejszy dla The Reds ;)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 kwie 2005, 16:11

Najlepsze to i tak były rzuty rożne w wykonaniu Liverpoolu :lol: mieli tylko dwa na cały mecz i w tym dwa...spalone :roll:

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”