Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 25 cze 2011, 9:09
Sensitive

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 cze 2011, 10:40
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 cze 2011, 15:10
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 cze 2011, 15:12
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 cze 2011, 15:24
Aktualnie nie gra na lewej obronie, kiedyś tam grał. Trzeba by go było znowu przekwalifikować. To są raczej dywagacje, więc po co sypać nazwiskami.Daaaamian pisze:Nie martw się, może Twój tajemniczy lewy obrońca trafi do Arsenalu.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 cze 2011, 15:27
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 cze 2011, 15:55
Wy to się umiecie bawić, nie mogłeś tego zostawić dla siebie?Sammyy pisze:Dla mnie tam od dłuższego czasu chodzi Ci o N'Zogbie, ale ogólnie to nie wiem po co robisz tą całą szopkę
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 cze 2011, 16:24
Czyli z United albo Chelsea Samba by nie dał rady, tak?Logan pisze:sprowadzanie byczego stopera żeby radzić sobie z drużynami z dołu tabeli ..
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 cze 2011, 16:52
Nie wiem. Mi chodzi o sens sprowadzania kolejnego stopera, argumentowany jako potrzeba radzenia sobie z drużynami z dołu tabeli.Duch pisze:Czyli z United albo Chelsea Samba by nie dał rady, tak?Logan pisze:sprowadzanie byczego stopera żeby radzić sobie z drużynami z dołu tabeli ..
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 26 cze 2011, 16:52
Wiem, że przeważnie przedstawiany jest jak centralny obrońca. Jednak wiem, że na wypożyczeniach to właśnie na lewej obronie grywał częściej. Dlatego przedstawiłem go jako LO. Piłkarz lewo nożny, dobrze zbudowany, dynamiczny, młody. Te cechy może wreszcie docenić AV. Jednak czy mu aż tak zaufa ? Na odpowiedź musimy poczekać. Co do Kieran'a masz rację. Lubię go. Jednak on chyba bardziej na daje się na lewą pomoc. Chłopak ma trochę sprytu, błyskotliwości. Więc może warto go przesunąć trochę w głąb boiska.Kyle Bartley to nie jest lewy obrońca tylko środkowy który grać też może w def. pomocy. Kieran Gibbs jest ciągle kontuzjowany i jak dla mnie za słaby na pierwszy skład, za mocny na ławkę.. za słaby pewnie przez brak ogrania czyli przez kontuzje. Nie wiem, czy postawienie na niego w pierwszym składzie w nast. sezonie to najlepsze wyjście, bo w rezerwie zostanie Traore albo cholera wie kto.
Sensitive

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2011, 18:04
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 26 cze 2011, 19:42
Sensitive

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2011, 22:28
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 cze 2011, 12:16
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 cze 2011, 15:27
Q: Does this deal includes transportation fees?
A: No. We can do a deal on transport. He's a good walker.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio