Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 27 cze 2011, 19:22
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 cze 2011, 21:14
A w Hiszpanii nie ma czasem zasady, że jak zawodnik w La Liga zagra 5(?) meczy w klubie to w innym zespole hiszpańskim będzie mógł zagrać dopiero w następnym sezonie? Tak mi się coś kojarzy.Dr.Football1 pisze:Ewentualnie zgodzilbym sie na polroczne wypozyczenie do jakiegos slabiaka PD,ale bez zadnych durnych klauzul i haczykow. W tym czasie Godin zalatwi sobie paszport i wszyscy beda zadowoleni.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 21:20
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 cze 2011, 21:21
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 21:29
Nie,skad takie info ? Jutro zostanie zaprezentowany Silvio - pilkarz Bragi,ale nie bramkarzNebula RN pisze:Atletico kupiło bramkarza Bragi? Do składu czy ławkę?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 cze 2011, 21:30
Tak mi się kojarzy. Zresztą jakby popatrzeć wstecz to w zimie nie dochodzi do transferów między klubami z ligi chybaDr.Football1 pisze:Nie mam pojecia. Istnieje takie glupie prawo ?
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 cze 2011, 22:24
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 22:30
Po jego slynnej deklaracji byl wielki bum,mnostwo plotek,Kun codziennie w innym klubie. Teraz sytuacja sie troche uspokoila,bo okazalo sie,ze gigantom wcale nie usmiecha sie placenie 45 milionow + podatek. Na razie cisza,ale cos czuje,ze za kilka tygodni sprawa wroci jak bumerang,a pismaki w koncu beda mialy o czym pisac.KajoFC pisze:Hey, co tam u Aguero słychać? Chodzą ploty że chłopak pcha się wszędzie tam gdzie go nie chcą ?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 cze 2011, 22:48
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 22:59
Gdybym to ja mial wybierac to jego nastepnym klubem bylby JuventusKajoFC pisze:Jak myślisz gdzie pójdzie ? Aguero powiedział że chce przejść od innego klubu i zostać w Hiszpanii jak Real się nie zgłosi to będzie musiał ze spuszczoną głową zacząć przygotowania do nowego sezonu z Atletico
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2011, 23:24
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 28 cze 2011, 0:07
Tyle że ten przepis nie mówił o tym że jak zawodnik zagra 5 meczy to nie może w tym samym sezonie zagrać w innym zespole, tylko że nikt go kupić już w danym sezonie nie może. Wiem że na jedno wychodzi, ale nie do końca, bo w przypadku wypożyczenia na pół roku nie ma transferu.Sammyy pisze:A w Hiszpanii nie ma czasem zasady, że jak zawodnik w La Liga zagra 5(?) meczy w klubie to w innym zespole hiszpańskim będzie mógł zagrać dopiero w następnym sezonie? Tak mi się coś kojarzy.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 28 cze 2011, 1:04
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2011, 1:26
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2011, 11:04
Nie rozumiem. Przecież żaden normalny zawodnik po przekroczeniu pewnego poziomu nie będzie chciał kisić się w Atletico, które ledwo nawiązuje walkę o puchary, jak może grać na najwyższym poziomie w o wiele lepszym zespole i co sezon występować w CL.Asteniu pisze:De Gea w MU. Drugi Torres się znalazł, niewdzięcznik pieprzony. Mnóstwo gadał i oczywiście były to same bzdury, kłamstwa i mydlenie oczu kibicom.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio