Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 11 kwie 2005, 10:44
adingh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 kwie 2005, 15:01
Nom ale Kaiserslauter ostatnio ładnie gra i z nimi będzie jeszcze ciężko...ale jestem optymistą i Herthe dogonimyadingh pisze:No no Borussia ostatnio bardzo ładnie. Oby szło im tak jak najdłużej, ale piątego miejsca już raczej nie zajmią, bo do Herthy tracą 6 punktów, więc raczej nie dogonią berlinczyków. Chociaż patrząc na terminarz wszystko jest możliwe. Borussia gra trzy mecze kolejno z Arminią u siebie, Kaiserslautern u siebie i Freiburg na wyjeździe, więc mogą wygrać nawet wszystkie te trzy spotkania, później już trudny mecz z Werderem na swoim boisku, a tydzień później wyjazd do Schalke i na koniec mecz z Hansą u siebie, więc powinni wygrać przynajmniej cztery spotkania z tymi słabszymi rywalami jeśli chcą myśleć o piątuym miejscu.
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 kwie 2005, 13:21
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 kwie 2005, 13:35
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 19 kwie 2005, 15:18
No i to mi się podobaAndreyew pisze:Ma to dobre i zle strony. Dobre to to ze gra i to na dodatek jeszcze w genialnym zespole. Zle zas to ze na Polsacie Sport pokazywac beda mecze BvB a nie mojego Leverkusen. Ale jestem ogolnie zadowolany, Smolarek to dobry zawodnik a w Dortmundzie sie spelnia...cos czuje ze ten zespol za rok bedzie walczyl o mistrzostwo...oczywiscie bedzie walczyl o nie z Bayerem
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 kwie 2005, 16:04
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 19 kwie 2005, 17:19
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 23 kwie 2005, 22:21
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 23 kwie 2005, 22:33
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 22:36
No ale do przerwy spotkanie bylo bardzo wyrownane, cios za ciosrebuzz pisze:Dortmund-Fck 4-2 !
Ewerthon,Kehl,Koller,Koller oto strzelcy bramek !
ciekawy mecz , warto dodac ze sedzia nie uznal 2 karnych dla Borussi .. szkoda bo wynik moglby byc wyzszy .... no i BVB miala 2 slupki ...na tym forum byl jakis pajac co mowil kiedys ze z niecierpliwoascia czeka na ten mecz zeby FCK wygralo z BVB ;] no wiec kolego ..... ciekawe co teraz powiesz:D jestem cholernie ciekawy
........
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 kwie 2005, 23:46
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 kwie 2005, 8:47
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 14:31
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 27 kwie 2005, 17:19
player

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 kwie 2005, 17:31
w00jtas