Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 cze 2011, 11:00
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 28 cze 2011, 11:04
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2011, 11:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 cze 2011, 11:17
Tu nie chodzi o mega skapstwo tylko o rozsadek... druzyna jest bardzo silna a do tego zadluzona wiec jesli nie ma potrzeby wydawac grubych milionow to trzeba tego uniknac...Professor Chaos pisze:Ploty. Tak się zastanawiałem chwilę jakie mamy możliwości finansowe i wyszło, że Sanchez i Cesc są spokojnie w zasięgu po negocjacjach, tylko Rosell jest chyba mega skąpy.
Samo zaiteresowanie wydaje sie malo prawdopodobne, a juz chec zaplacenia klauzuli zupelnie nieprawdopodobnafieldy pisze:Barca poważnie interesuje się Neymarem i jest gotowa zapłacić klauzulę ? bo aż się wierzyć nie chce ...
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 cze 2011, 11:34
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 28 cze 2011, 11:37
Należy się zastanowić czy na ławce jest zawodnik, który po wejściu mógłby coś dać drużynie. Nie można wiecznie męczyć tego silnego składu bo w tym roku sezon będzie jeszcze bardziej wyczerpujący. Gdy na ławce będzie Cesc i Sanchez nie widzę problemu by przy zmęczeniu któregoś zawodnika weszli od pierwszej minuty. Zespół na tym nie straci.Emerald pisze: Tu nie chodzi o mega skapstwo tylko o rozsadek... druzyna jest bardzo silna a do tego zadluzona wiec jesli nie ma potrzeby wydawac grubych milionow to trzeba tego uniknac...
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 cze 2011, 12:03
No widzisz... Afellay teraz bedzie gral znacznie wiecej, podobnie jak Bojan jesli zostanie. Dodatkowo znacznie wiecej bedzie gral Thiago, ktory jesli ma odejsc to tym bardziej powinien w tym roku pograc, zeby mozna bylo wyciagnac za niego jakas kase. Keita od zawsze gra znacznie wiecej niz pol godziny przy korzystnym wyniku...Professor Chaos pisze:Keita na pół godziny przy korzystnym wyniku, Bojan na 10-15 min - niech sobie pobiega, Afellay na ostatnie sekundy - żeby nie było
No wlasnie za taka kase jaka spiewa Villareal i Udine ja bym zdecydowanie wolal Aguero...Professor Chaos pisze:Sanchez/Rossi na pewno
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2011, 12:43
fieldy pisze:Barca poważnie interesuje się Neymarem i jest gotowa zapłacić klauzulę ? bo aż się wierzyć nie chce ...
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=37189Emerald pisze:Sanchez wydaje sie byc poza zasiegiem bo City jest nie do przelicytowania (chyba, ze sam pilkarz powie, ze nie ma mozliwosc zeby gral w Manchesterze).
Nas oferta City nie interesuje. Wiadomo, że nie będziemy się z nimi licytować. Aguero natomiast nie chce Pep i koniec tematu.Emerald pisze:Inna sprawa to, ze samiast Sancheza za kase jaka oferuje MC to powinni sie postarac o Aguero.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 cze 2011, 13:01
Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, ze na Goal.com czytalem wypowiedz jego agenta, ktory mowil, ze Sanchezowi obojetne czy Barca czy MC...Mentor pisze:Oczywiście nie wiadomo ile w tym prawdy. Tego typu doniesienia traktuję zawsze średnio poważnie.
No wiem, ale nie moge tego przebolecMentor pisze:Aguero natomiast nie chce Pep i koniec tematu.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2011, 13:08
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 cze 2011, 13:15
No tak tak... wiadomo im wiecej klub zaplaci za transfer tym wiecej pasozyt zgarnie... W kazdym razie chodzi mi o to, ze te wszystkie deklaracje nie sa nic warte.Mentor pisze:Agenci są jeszcze gorsi. Ich to już w ogóle nie trawię i staram się w miarę możliwości nie przejmować ich wypowiedziami.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 cze 2011, 16:55
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 cze 2011, 16:57
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 cze 2011, 17:04
A skad taka wiadomosc?Bienias pisze:Kupujemy Cesca. 35 baniek plus 4 zmienne to i tak duzo
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 cze 2011, 17:05
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio