Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 cze 2011, 11:32
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 29 cze 2011, 11:39
Ciaciek94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 cze 2011, 14:20
A po zagraniu iluś tam spotkań (nie pamiętam ilu, 10?) w pierwszej drużynie i tak nie mógłby już grać dla Castilli.grzegorzfcb pisze:Gdybyście mieli Castilię w segunda to moglibyście go to od czasu do czasu zsyłać, tzn dać mu numer drugiej drużyny.
Mateos młodziutki już nie jest, ma 24 lata. Jeśli pojawiła się okazja sprowadzenia wielkiego talentu, to należało z niej skorzystać. Carvalho ma jeszcze rok kontraktu z możliwością przedłużenia o jeszcze jeden rok. Po tym czasie niewykluczone, iż po prostu odejdzie. Dla Mateosa drzwi nie są zamknięte, ale na razie zagrał tylko kilka spotkań na poziomie pierwszoligowym i to w Grecji. Naprawdę nie wiem czy jest taki solidny. Niech to gdzieś w Hiszpanii udowodni, to gdy znów będzie potrzebny środkowy obrońca, może wróci. Pewnie zostałby w drużynie na nowy sezon, gdyby nie transfer Francuza, lecz to nie jest zły wybór.Realista pisze: Mateos mi idealnie pasuje na czwartego obrońcę, który jest tylko uzupełnieniem składu, solidny piłkarz, który w lidze jak wejdzie na boisko to nie będzie dramatu, a jak rozegra 10 spotkań w sezonie to nic się nie stanie.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 29 cze 2011, 15:59
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 29 cze 2011, 16:41
Masz racje. Był niedoceniany. A Mou na siłę wpychał marnego Kheidire (który powinien grać w pierwszej 11 dopiero za rok, dwa) do składu.RealFan pisze:Lass niedoceniany? Ciekawa teza.
Ciaciek94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 cze 2011, 16:52
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 cze 2011, 17:19
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 29 cze 2011, 17:24
Może trochę przesadziłemRealFan pisze: Wytłumacz mi też, dlaczego Khedira miałby grać w pierwszym składzie dopiero za rok lub dwa, bo nie jestem w stanie tego zrozumieć. No po prostu nie jestem.
Ciaciek94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 cze 2011, 17:34
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 29 cze 2011, 17:50
Ale czy Mateos w pierwszym składzie na nadchodzący sezon wykluczałby transfer Varane? Nie sądzę, a coś takiego można wywnioskować z tego co piszesz. Po prostu wszystko zależy od tego, jakie plany wobec Francuza ma sam Mourinho, bo jeżeli chce stawiać na niego jako na trzeciego obrońcę, to kapitalnie, bo skoro to jest perełka, to należy na niego stawiać. Jeżeli zaś Varane ma figurować w przyszłym sezonie jako czwarty obrońca, to nie wiem, czy nie lepsze wypożyczenie do Ligue 1/jakiegoś słabszego klubu PD.Mateos młodziutki już nie jest, ma 24 lata. Jeśli pojawiła się okazja sprowadzenia wielkiego talentu, to należało z niej skorzystać. Carvalho ma jeszcze rok kontraktu z możliwością przedłużenia o jeszcze jeden rok. Po tym czasie niewykluczone, iż po prostu odejdzie. Dla Mateosa drzwi nie są zamknięte, ale na razie zagrał tylko kilka spotkań na poziomie pierwszoligowym i to w Grecji. Naprawdę nie wiem czy jest taki solidny. Niech to gdzieś w Hiszpanii udowodni, to gdy znów będzie potrzebny środkowy obrońca, może wróci. Pewnie zostałby w drużynie na nowy sezon, gdyby nie transfer Francuza, lecz to nie jest zły wybór.
Pepe?Varana podobno świetnie wyprowadza piłkę z linii obrony, a o tym aspekcie wpominał Mou przy okazji tematu Mateosa i podkreslal , ze potrzebny mu taki obronca, obecnie w Realu nie ma nikogo takiego
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 29 cze 2011, 17:56

Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 cze 2011, 18:06
Mnie naprawde smieszy cala ta krytyka Khediry. Pamietam gadanie jak to Sami byl niby najslabszym pilkarzem Niemcow na ostatnich MSNaprawdę Khedira to bardzo dobry zawodnik, nie wyróżniający się może, bez błysku, ale ciężko znieść niedocenianie tego zawodnika nawet wśród fanów Realu...
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 cze 2011, 18:57
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 29 cze 2011, 19:07
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 cze 2011, 9:28
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio