Reklama - Strona 31

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
LongerSOAD
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Graphicalart - Żyjemy grafiką

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LongerSOAD » 05 cze 2011, 11:12

www.graphicalart.pl

Witam, chciałbym zaprosić wszystkich, którzy mają lub mieli jakąkolwiek styczności z Grafiką na nowo powstałe forum o tej tematyce.

www.graphicalart.pl

Wiele konkursów, tutoriale, paczki, dobra atmosfera - to możemy z ręką na sercu zapewnić wszystkim użytkownikom.

Zapraszam!

Jeżeli zły dział, przesuńcie.

Ciastek1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

World FM!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciastek1 » 07 cze 2011, 21:41

Witajcie, na początku zastanawiałem się, gdzie napisać. Myślę, że jest to odpowiedni temat, zacznijmy od tego, że chcę Wam przedstawić forum społecznościowe, dotyczące Football Managera oraz Championship Managera.
Poprzednia wersja, była taka 'testowa', chcieliśmy zobaczyć, ile będzie chętnych. Ku Naszemu zaskoczeniu, było ich naprawdę wielu. Postanowiliśmy wykupić nowy, wydajniejszy serwer oraz płatną domenę. Dopracowaliśmy wszystko na ostatni guzik. Wiemy co przyciąga uwagę użytkownika, dlatego zostało to dokładnie ustalone i wykonane. Chcemy dorównać istniejącym serwisom na scenie FM-a i CM-a, ale także powalczyć z Nimi o ważne miejsce! Nasz zespół składa się z administracji, moderatorów, opiekunów, taktyków oraz scoutów. Sama nazwa wskazuje, kim dane stanowisko się zajmuje. Dobraliśmy naprawdę dobre osoby, które wykażą się swoimi umiejętnościami. Kończąc, zapraszam do rejestrowania!

www.world-fm.pl

Awatar użytkownika
Gondziasz1910
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gondziasz1910 » 12 cze 2011, 14:35

http://www.buk-typer.yoyo.pl/index.php Zapraszam na nowo otwierane forum bukmacherskie , poszukuje typerów,moderatorów na forum :) Dopiero zaczynamy i mam nadzieje że wszyscy możemy sobie pomagać i podawać trafne analizy na forum by było nam łatwiej odnosić wygrane.Jeśli ktoś jest chętny by pomóc w rozwoju co dopiero powstałego forum to niech zakłada konto na forum i piszę na do mnie na pw tak samo jeśli ktoś jest chętny na typera. :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8716
Kontakt:

Re: Reklama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2011, 15:30

Serwis nie jest nowy, ale chyba zareklamować znów go mogę :wink:
Wszystkim kibicom, którzy chcą się dowiedzieć czegoś o Polonii Bytom, polecam: http://www.olimpijska2.pl/ :P
Masa sprawdzonych newsów, zawsze z pierwszej ręki (czyt. od trenerów, piłkarzy i działaczy), wiele nieoficjalnych wieści, a także garść plotek, jak zawsze w okresie ogórkowym (oczywiście nie wymyślam ich).

Awatar użytkownika
Ciaciek94
Trampkarz
Trampkarz

Re: Strona fanów Realu Madryt - poszukuję "współpracowników"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 29 cze 2011, 17:22

Ja bym Ci chętnie pomógł ale nie mam chyba tyle czasu ;p

besitkasjk
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: besitkasjk » 29 cze 2011, 18:52

Serdecznie zapraszam wszystkich na nowa stronę Besiktasjk.pl codziennie nowe newsy o Besiktasie i jej gwiazdach.

patbor
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

UnitedRule.pl - Portal Fanów Manchesteru United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patbor » 10 lip 2011, 15:18

Obrazek
Nowy portal fanów Manchesteru United!
Eksluzywne wywiady, felietony, plotki transferowe, ciekawostki, nowości, ciekawy design.
- Po co umieszczasz tutaj reklamę BBC? - pyta przeciętny użytkownik.
- To reklama UnitedRule.pl. Wbijaj!
UnitedRule.pl - musisz to zobaczyć!

Niestety nie wiem, czy jest to odpowiednie miejsce do umieszczenia reklamy, ale to wydawało mi się najodpowiedniejsze.

diablo000
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PPM Manager

Post Wyświetl pojedynczy post autor: diablo000 » 13 lip 2011, 13:10

Zapraszam do gry ponieważ według mnie jest to najlepszy manager jaki powstał.
Są dostępne 2 sporty Hokej i Piłka nożna, na początku nowego roku mają ruszyć beta testy do piłki ręcznej
Zapraszam
http://www.powerplaymanager.com/r17878/

kromekr
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kromekr » 15 lip 2011, 21:10

Chcesz wydać własną koszulke/bluze?? z dowolnymi napisami ? moze byc to zdjęcie ,grafika itd!
juz od 1 sztuki!!

Zajmujemy się produkcją koszulek i bluz z kapturem i bluz ninja! Zapraszamy .

Oferujemy atrakcyjne ceny szybkie i trwałe wykonanie !

http://ab8a66cff3.mamfirme.pl/
gg35867790

Awatar użytkownika
martinbm
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinbm » 16 lip 2011, 12:55

www.takdlakadry.pl - nowy serwis, znacznie innych od pozostałych, mający na celu promować polską piłkę. Chcemy podejść do naszego futbolu inaczej niż polskie media, szukając pozytywnych aspektów, a nie tylko tego co najgorsze. Pomysł już spotkał się z fajnym przyjęciem kibiców i piłkarzy, z którymi mamy obszerne wywiady: Karwan, Dudek, Wałdoch - a ostatnio Grzyb i Tymiński. Serdecznie zapraszam fanów polskiej piłki :)

marafc
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marafc » 22 lip 2011, 20:16

Pozwolę sobie zareklamować prowadzonego przeze mnie bloga o Arsenalu ;)

Obrazek

Znajdziecie go pod tym adresem
Trzech ludzi piszących o Arsenalu. Aktualne informacje, publicystyka, wszystko co najważniejsze w jednym miejscu. Zapraszam serdecznie ;)

ezoteryczny
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ezoteryczny » 23 lip 2011, 16:43

Witam wszystkich .
Chciałbym wam polecić nowy portal związany z tematyką bukmacherską . Portal www.strikerpicks.pl jest dopiero wschodzącym projektem dlatego staramy się go jak najbardziej rozpowszechnić . Portal oferuje płatne typy bukmacherskie. Dodatkowym atutem tego portalu jest to , że jest to Polski portal.
A więc serdecznie zapraszam was do odwiedzenia strony :
Strikepicks.pl
Do administratorów i moderatorów : Jeżeli wiadomość lub temat narusza regulamin proszę o usunięcie lub o przeniesienie do odpowiedniego działu.

dsConstructions
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dsConstructions » 27 lip 2011, 7:15

tanio sprzedam serwis www.madrycki.pl

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 28 lip 2011, 19:02

Witam. Niedawno zarejestrowałem się na tym forum i zaobserwowałem, że pisze tutaj wiele inteligentnych osób, którzy są kibicami Arsenalu. Otóż wraz z jednym z forumowiczów (nie podam nicku, ale jest on z pewnością powszechnie znany) prowadzimy najstarszą stronę internetową o Arsenalu w Polsce - Gunners.com.pl.

Szukamy sumiennych kibiców, którzy znają choć w podstawowym stopniu język angielski (w przypadku newsmana) lub mają jakieś pojęcie na temat obróbki zdjęć (w przypadku grafików).

Praca w naszej redakcji to z pewnością okazja do poznania nowych ludzi, którzy - podobnie jak my - są fanami Arsenalu. Najlepsi redaktorzy mogą liczyć na referencje, które pomogą w dalszym szukaniu pracy w zawodzie dziennikarza.

Chętne osoby z forum pilka.pl niech zgłoszą się do mnie na pw. Dodatkowe informacje na temat współpracy też mogę udzielić na pw. :)

pipita441
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Interesujesz się sportem? Nawiąż współpracę

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pipita441 » 03 sie 2011, 10:57

Portal Helpbets.com poszukuje osób znających się na sporcie (głownie piłka nożna), dysponujących wolnym czasem oraz lekkim piórem w celu współtworzenia sekcji z newsami sportowymi w serwisie. W miarę rozwoju zaproponujemy osobom z nami współpracującym należytą gratyfikację (upominki, koszulki, najlepszym stałą umowę). Zainteresowanych prosimy o kontakt pod adresem mailowym contact@helpbets.com.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”