No widze że sie nie czepiasz...
Odpowiedziałem tak bo mnie sprowokował

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 20:53
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 kwie 2005, 20:56
Bym cos, napisał o tej "wspaniałej" druzynie jaka jest Liverpool, ale sie powstrzymam, bo bedzie gadka ze jestem zawistny (wiadomo kto wygral z Juve).Liverpool pisze:Gratuluje awansu do Ligi Mistrzów![]()
![]()
![]()
Chociaż i tak nie wyjdziecie z grupy![]()
![]()
![]()
albo przegracie w eliminacjach![]()
![]()
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 21:03
Okej, okejmetol pisze:Odpowiedziałem tak bo mnie sprowokował
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 23 kwie 2005, 21:49
Dobrze, ze zyjemy w Polsce, bo w Anglii prawdopodobnie byc juz nie zyla za taka wypowiedźfutbolowa pisze:Jedną jednak uwielbiam - Liverpool i jedną kocham - ManUnited [ale już gdzieś o tym wspominałam].
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 23 kwie 2005, 22:13
boca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 kwie 2005, 12:01
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 kwie 2005, 12:33
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 kwie 2005, 13:13
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 13:18
Agent Turka Emre juz rozmawia z klubeem Everton o pensji dla swojego podopieznego. Jest juz pewne ze Emre zagra niedlugo w trykocie The Toffies ...t_JB pisze:Moim zdaniem przydałby sie jakiś środkowy i lewy obrońca, pomocnik (Emre?) oraz napastnik.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 kwie 2005, 13:27
No mysle że bardzo dobra wiadomość, oby tylko sie dogadali w sprawie pensji.RoRo pisze:Agent Turka Emre juz rozmawia z klubeem Everton o pensji dla swojego podopieznego. Jest juz pewne ze Emre zagra niedlugo w trykocie The Toffies ...
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 kwie 2005, 13:57
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 kwie 2005, 15:08
t_JB pisze:Moim zdaniem przydałby sie jakiś środkowy i lewy obrońca, pomocnik (Emre?) oraz napastnik.
Widać, że się w tej kwestii zgadzamy...metol pisze: Napewno musi zrobić jakieś transfery bo po odejściu Shreka zrobiła się dość wyraźna dziura... Myślę że Emre to byłby dobry transfer, ale też obrone powinni wzmocnić, bo nie wiadomo czy Naysmith i Stubbs nie odejdzie, bo kontraktów nie mają i Leeds się nimi interesuje... A poza tym Alan Stubbs już nie jest młody i trzeba kogoś na jego miejsce w najbliżej przyszłości sprowadzić. Przydałby się też jakiś nawet dobry napastnik, bo Everton strasznie mało goli strzela...
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 24 kwie 2005, 15:25
boca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 15:49
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 25 kwie 2005, 17:31
Rozumiem, że chodzi tu o niejakiego Staephana AppiahLakier pisze: cieszłbym sie bardzo gdyby zakupili od Juve pewnego Geniusza piłki nożnej która ma na imię Stephan![]()
olek j
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio