Formula 1 - Strona 3

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Mistrzem świata zostanie

Fernando Alonso
27
19%
Felipe Massa
12
9%
Kimi Raikkonen
32
23%
Ralf Schumacher
2
1%
Robert Kubica
36
26%
Jenson Button
3
2%
Giancarlo Fisichella
6
4%
Nick Heidfeld
2
1%
ktoś inny ...
20
14%
MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 24 kwie 2005, 15:47

Dzisejszy wyści "trzymał" nas do końca w emocjach.Nie było wiadomo kto wygra ale cieszę się ,że to wygrał Alonso a nie Schumacher.Ferrari chyba powoli zaczyna odzyskiwać formę z tamtego sezonu choć Barichello nie dojechal do mety.Miejmy nadzieję ,że wlaka o tytuł mistrza w tym roku będzie bardzo emocjonująca.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 kwie 2005, 16:32

To co zrobił Schumacher było niesamowite. Jak nie lubię tego gościa przyznać mu muszę, że jest geniuszem w tym co robi.
Mój ulubieniec - Kimi Raikonen - odpadł na początku, co było najbardziej przykrym momentem wyścigu ;)
Alonso z Schumim zapewnili emocje do samego końca. Oby więcej taki ciekawych pojedynków :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 kwie 2005, 16:34

Alez dzisiaj byl emocjonujacy wyscig, Schumi gonil, gonil, ale nie dogonil :D i dobrze, nie lubie go juz, nudne sie robilo gdy ciagle on wygrywal tym swoim ferrari, teraz jest ciekawiej :)
szkoda ze moj faworyt ma przerwe (Montoya), ale czekam juz na kolejny wyscig !! i wierze ze uda mu sie wreszcie cos wygrac :)

pozdro

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 24 kwie 2005, 16:37

ja tak od czasu do czasu lubie sobie ogladnać Formułe 1 a z zawodników znam tylko paru wiec ...

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 24 kwie 2005, 16:43

cloner pisze:Alez dzisiaj byl emocjonujacy wyscig, Schumi gonil, gonil, ale nie dogonil :D i dobrze, nie lubie go juz, nudne sie robilo gdy ciagle on wygrywal tym swoim ferrari, teraz jest ciekawiej :)
szkoda ze moj faworyt ma przerwe (Montoya), ale czekam juz na kolejny wyscig !! i wierze ze uda mu sie wreszcie cos wygrac :)

pozdro
Widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym sporcie. Michael jest totalnym geniuszem, a Montoya jeździ jak napaleniec i nigdy już nie będzie w czołówce

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 kwie 2005, 16:46

Tardelli pisze:Widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym sporcie. Michael jest totalnym geniuszem, a Montoya jeździ jak napaleniec i nigdy już nie będzie w czołówce
Wiesz, każdy ma prawo mieć swojego faworyta-ulubieńca ;)

Mnie osobiście też nudziły zwycięstwa jednego zawodnika i cieszę się, że zaczyna robić się emocjonująco ;)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 24 kwie 2005, 16:50

futbolowa pisze:
Tardelli pisze:Widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym sporcie. Michael jest totalnym geniuszem, a Montoya jeździ jak napaleniec i nigdy już nie będzie w czołówce
Wiesz, każdy ma prawo mieć swojego faworyta-ulubieńca ;)

Mnie osobiście też nudziły zwycięstwa jednego zawodnika i cieszę się, że zaczyna robić się emocjonująco ;)
Masz rację, ale montoya to nie jest dobry wzór, bo często zachowuje się niesportowo. M.S to prawdziwy mistrz i dzisiaj to pokazał

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 kwie 2005, 17:32

Tardelli pisze:
cloner pisze:Alez dzisiaj byl emocjonujacy wyscig, Schumi gonil, gonil, ale nie dogonil :D i dobrze, nie lubie go juz, nudne sie robilo gdy ciagle on wygrywal tym swoim ferrari, teraz jest ciekawiej :)

pozdro
Widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym sporcie. Michael jest totalnym geniuszem, a Montoya jeździ jak napaleniec i nigdy już nie będzie w czołówce
ja nie mam pojecia o F1 ?? hahaha, a po czym to stwierdzasz ??? przeciez ja tylko napisalem, kto jest moim faworytem :D

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 24 kwie 2005, 17:34

cloner pisze:
Tardelli pisze:

pozdro
ja nie mam pojecia o F1 ?? hahaha, a po czym to stwierdzasz ??? przeciez ja tylko napisalem, kto jest moim faworytem :D
no właśnie po tym, to tak jakbyś liczył, że Łęczna wygra mistrza polski

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 kwie 2005, 17:38

Tardelli pisze:
cloner pisze:
Tardelli pisze:
teraz to mnie rozbawiles :D:D:D:D:D:D:D:D
czyli mam kibicowac tylko najlepszym ??? :D:D:D:D:D:D
normalnie SMIECH NA SALI :D:D:D:D:D:D:D:D

wracajac do Montoyi - kto nie ryzykuje ten nie wygrywa

p.s. - smialbym sie gdyby Leczna zdobyla mistrzostwo w nastepnym sezonie :)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 24 kwie 2005, 17:52

cloner pisze:
Tardelli pisze:
cloner pisze:
teraz to mnie rozbawiles :D:D:D:D:D:D:D:D
czyli mam kibicowac tylko najlepszym ??? :D:D:D:D:D:D
normalnie SMIECH NA SALI :D:D:D:D:D:D:D:D

wracajac do Montoyi - kto nie ryzykuje ten nie wygrywa

p.s. - smialbym sie gdyby Leczna zdobyla mistrzostwo w nastepnym sezonie :)
to było proste porównanie - od montoi jest tak wiele lepszych zawodników, że on po prostu nie ma szans na mistrzostwo.
Jakbyś nie wiedział co znaczy słowo faworyt to skorzystaj ze słownika. Można kogoś uważać za faworyta albo po prosytu go lubić.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 kwie 2005, 18:06

Tardelli pisze:to było proste porównanie - od montoi jest tak wiele lepszych zawodników, że on po prostu nie ma szans na mistrzostwo.
Jakbyś nie wiedział co znaczy słowo faworyt to skorzystaj ze słownika. Można kogoś uważać za faworyta albo po prosytu go lubić.
ale Montoya jest moim faworytem, a nie "ogolnoswiatowym" :D wg mnie on jest najlepszy

pozdro

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 kwie 2005, 18:11

Tardelli pisze:to było proste porównanie - od montoi jest tak wiele lepszych zawodników, że on po prostu nie ma szans na mistrzostwo.
Tak myślałam, że o to włąśnie chodzi ;)
Ale każdy ma prawo swojego ulubieńca traktować jak swojego faworyta i tego trzymać się trzeba ;) ;)
Dlatego wydaje mi się, że nieco pochopnie użyłeś stwierdzenia, że kolega
cloner nie zna się na Formule 1.

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 kwie 2005, 18:57

Wyścig dzisiaj był fenomenalny i to co zrobił Schumi... Pierwsza klasa. Najbardziej podobało mi się jak Schumacher wyprzedił pięknym manewrem Buttona na szykanej, zaryzykował i się opłaciło.

P.S.
Każdy może mieć swojego faworyta. Moim "faworytem" jest Button i wiem, że on nie ma szans na tytuł mistrza (przynajmiej narazie, jest jeszcze młody), ale go lubie. Mówiąc faworyt, to chodzi o to, że ja tego zawodnika faworyzuje z pośród innych, czyli inaczej mówiąc LUBIE :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 kwie 2005, 18:58

GP San Marino było ciekawe nie powiem :wink: Alonso znów wygrał, ale Schummi gonił i gonił i .............nie przegonił. Cieszę się, że Jaques Villeneuve w końcu zapunktował, bo powiem szczerze, że to jeden z moich ulubieńców. Lubie jeszcze Jenson'a Buttona i Marka Webbera. Button dzisiaj jechał nieźle, ale dał się minąć Schumacherowi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”