Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 35

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 22 kwie 2005, 22:46

Mazi pisze:radosna nowina:D

Zagłębie Lubin vel postrach czołówki zremisowłąa u siebie z groclinem:D jak Wiśle nieidzie to reszta jakby sie podporządkowuje;] oby tak dalej i wygrana w niedzielę z Amiką:D
Ja myslę ze jest duza szanasa na wygranie we Wronkach.
Widziałem skróty z meczu Amica-Odra i moge powiedziec ze to co robil Rocki z Odry z obrońcami Amici to poprostu miodzio,gdyby lepsza skutecznosć tego zawodnika to Odra wyjechala by z 3 pnk.

A co by nie mówic Franek i Zuraw to lepsi napastnicy!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 11:15

Mazi pisze:tatarata...
Podejrzewam, że to do mnie się odnosi.
Ale masz inne zdanie tylko i wyłącznie dlatego, że to Twoja ulubiona drużyna prowadzi - ja to rozumiem - ale spójrz na to oczami fana Legii, czy Groclinu :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 23 kwie 2005, 11:38

tswidok pisze:
Mazi pisze:radosna nowina:D

Zagłębie Lubin vel postrach czołówki zremisowłąa u siebie z groclinem:D jak Wiśle nieidzie to reszta jakby sie podporządkowuje;] oby tak dalej i wygrana w niedzielę z Amiką:D
Ja myslę ze jest duza szanasa na wygranie we Wronkach.
Widziałem skróty z meczu Amica-Odra i moge powiedziec ze to co robil Rocki z Odry z obrońcami Amici to poprostu miodzio,gdyby lepsza skutecznosć tego zawodnika to Odra wyjechala by z 3 pnk.

A co by nie mówic Franek i Zuraw to lepsi napastnicy!
Amica nie jest najlepsza - fakt. Ale po tym, co zrobili Wiślacy przed tygodniem myślę, że piłkarze z Wronek mogą sprawić niespodziankę i wygrać z 'Białą Gwiazdą'. Stawiam 2:1 dla Amiki: dla Wisły gola honorowego zdobędzie Żurawski. :P

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 23 kwie 2005, 14:01

a co mnie obchodzi widzenie fana Groclinu czy Legii?
trzeba sie patrzec na siebie...

Anka>>> ty sie nieznasz:P moge sie zalozyc ze na 100% Wisła nie przegra... a jesli przegra to odchodze z pilki.pl... ok??:D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 23 kwie 2005, 14:06

Mazi pisze:a co mnie obchodzi widzenie fana Groclinu czy Legii?

Anka>>> ty sie nieznasz:P moge sie zalozyc ze na 100% Wisła nie przegra... a jesli przegra to odchodze z pilki.pl... ok??:D
Eh, nie ryzykuj Mazi... ;)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 kwie 2005, 14:19

Ja jako kibic Wisły życzyłby sobie aby...drużyny Legii, Groclinu czy Amiki były równie silne co i Wisła!! Co to za emocje jak pierwszy zespół traci punkty w trzech kolejnych meczach, a i tak jego przewaga nad drugim w tabeli rośnie?! :shock: Kilka silnych zespołów w lidze to dużo większa szansa na grę któregoś z nich w Lidze Mistrzów...Dla mnie jest obojętne czy to będzie Wisła (choć chciałbym najbardziej :P ) czy Legia czy Groclin - im też będę kibicował w pucharach! Ale ja te zespoły będą słabe to długo kibicować nie będę mógł...

Mazi pisze:Anka>>> ty sie nieznasz:P moge sie zalozyc ze na 100% Wisła nie przegra... a jesli przegra to odchodze z pilki.pl... ok??:D
Ojjj żebyś się nie przejechał na takich deklaracjach! :wink:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 23 kwie 2005, 14:48

silne se moga byc, ale zeby Mistrza Wisłą zdobywała..a jakby grali tak jak teraz od poczatku sezonu to watpliwe czy byliby w 5...

a co do deklaracji to jesli sie przejade to trudno..ja wierze ze uda sie im wygrac:D a jesli nie i przegraja to mi forum zostanie:D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 18:34

Mazi pisze:silne se moga byc, ale zeby Mistrza Wisłą zdobywała..
Okej, nie będę się wypowiadać :roll: Zero sportowego podejścia...
Ciekawe co byś mówił, gdyby to Legia była pierwsza a Wisła druga. No, ale rozumiem, że nie dopuszczasz do siebie innej opcji - nie będę sie czepiać.
Pisakk pisze:Ja jako kibic Wisły życzyłby sobie aby...drużyny Legii, Groclinu czy Amiki były równie silne co i Wisła!! Co to za emocje jak pierwszy zespół traci punkty w trzech kolejnych meczach, a i tak jego przewaga nad drugim w tabeli rośnie?!
Też o tym mówiłam i zgadzam się z panem 8) :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 kwie 2005, 18:54

Co innego silna trójca pościgowa (Foteliki, Kuchenki i Legia), a co innego osłabiona Wisła i nic nie grające "pretendenty do pucharów". Dla mnie nie jest ciekawa sytuacja gdzie odskakujemy od reszty remisując 3 mecze pod rząd.
Dla Ciebie "Emocje, walka"... Dla mnie nudna kopanina i mistrz Polski zdobyty bez stylu. Spojrzeć okiem Legii... My tu w Krakowie raczej tak nie myślimy :wink:, co nie oznacza, że nie chciałbym przeciwnika na poziomie. Ale obniżanie się o niego to nie moje marzenia. Dla was nasze wygrywanie jest nudne; uwierz, że dla nas nie. Ciekawe czy mówiłabyś jaka ta walka jest ciekawa będąc na naszym miejscu.

A okiem Groclinu na pewno nie będę patrzył... Jeszcze bym się przerzucił :twisted::

Dwa kolory mienią się
Dwa kolory mienią się
Zieleń trawy oraz biel
Im oddałem serce swe
DYSKOBOLIA jest OK.!!!
DYSKOBOLIA Grodzisk,
DYSKOBOLIA Grodzisk

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 19:12

Anka pisze:Amica nie jest najlepsza - fakt. Ale po tym, co zrobili Wiślacy przed tygodniem myślę, że piłkarze z Wronek mogą sprawić niespodziankę i wygrać z 'Białą Gwiazdą'. Stawiam 2:1 dla Amiki: dla Wisły gola honorowego zdobędzie Żurawski. :P
Ale zobacz też jak Amika grała w meczu z Groclinem... Fakt, początek mieli całkiem niezły, ale skończyło się dla nich fatalnie.
piwus pisze:Dla mnie nie jest ciekawa sytuacja gdzie odskakujemy od reszty remisując 3 mecze pod rząd.
Dla mnie właśnie też nie.
piwus pisze:Ciekawe czy mówiłabyś jaka ta walka jest ciekawa będąc na naszym miejscu.
Jakby nie patrzeć - z każdej strony walka taka ciekawa nie jest :wink: :roll: [chociaż w tym momencie nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam ;)].

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 kwie 2005, 19:23

Dokładnie tak. Ta sytuacja nie jest dla żadnego klubu dobra w tej chwili.
To tak jakby Barcelona dostosowywała się do poziomu Villarealu (chociaż bardzo lubię tą drużynę, więc bez obrazy "Nautillus" :twisted:).

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 23 kwie 2005, 20:41

Legia zremisowała...1-1... w tamtym sezonie górnik miał rewelacyjną jesień...teraz ma o wiele lepszą wiosnę od jesieni:D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 16:24

Jest 65 minuta gry, i Wisła remisuje bezbramkowo z Amiką Wronki. :) Czerwoną kartkę w 54 minucie zobaczył Bieniuk, więc od ponad dziesięciu minut 'Biała Gwiazda' gra w przewadze. Jednak Amica dobrze się trzyma - nie widać kompletnie, że są w mniejszości... Czyżby kolejny remis Wisły? :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 kwie 2005, 16:29

Dosyć słaby mecz jak narazie w wykonaniu Wisły.
Liczę na to, że Amika zaskoczy w końcówce i pokona Wisłę :D :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 kwie 2005, 16:50

W końcu Wisła wygrywa ważny mecz. Skromnie bo tylko 1:0, a i tak wiem, że Wisełke stać na więcej. W 75 minucie bramke strzelił Błaszczykowski.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”