Re: FMy

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: FMy

Post autor: Kamil232 » 07 lip 2011, 21:06

Pany pomoże ktoś wykminić taksę ala Fergie
Coś ala to
Obrazek

Chodzi mi oto jakie przydzielić rolę, kminię i nie mogę wykminić. No bo tak Evrze dają boczny wysunięty obrońca atak to jest chyba ok, Giggsowi daje skrzydłowy wsparcie i daje mu: gra szeroko zejście do środka, Nani to skrzydłowy atak, Roo cofniety napastnik wsparcie(ew. kompletny napastnik ale to nie clu problemu) no i Hernandez lis pola karnego. Ale mam problem z tymi środkowymi pomocnikami daje Scholesowi cofniety rozgrywajcy wsparcie, a Carrickowi środkowy pomocnik obrona. No i nie trybi :lol: Jest dziura w środku, jak ustawię jak na obrazku czyli Scholes po lewej stronie srodka pomocy i Roo cofnięy napastnik po lewej stronie napadu to robi się dziura po prawej stronie bo tam jest Lis pola karnego, Skrzydłowy Atak i pod nimi środkowy pomocnik obrona. No z kolei jak dam mieszane czyli np. Scholes po prawej stronie Roo po lewej to cieżko im wyprowadzić piłkę bo Scholes jest tam sam Nani gra wysoko. Próbowałem na tą dziurę wykminić innę rolę dla partnera Scholes czyli np. dać Carrickowi środkowy pomocnik wsparcie, albo Fletchowi box to box, no to jest poprawa bo oni wówczas grają wyżej i wychodzą w to puste miejsce, tyle, że wówczas nie mam dm, bo Scholes jako cof. rozgrywacz nie broni tak dobrze i szczególnie z zespołami które grają trójką pomocy jak miją mi linię pomocy to ich of. pomocnik staje sam przed obrońcami gdy mam środkowy pomocnik obrona to ten problem nie występuje.
Więc jak połączyć jedno z drugim? Bo chcę dokłądnie grać tak samo jak Fergie :D czyli Scholes jako ten który wyprowadza piłkę z linni obrony i potem kapitalnymi przerzutami dryguję grą, Carrick który ogarnia tyłu i asekruje i Giggs który schodzi do środka i pomaga w rozegraniu no i Roo na cofnięym napastniku. Ktoś coś doradzi? :P

Wróć do „Hyde Park”