Aby nie tracić zbędnego czasu, tym bardziej, że istnieje spore ryzyko nie udzielenia odpowiedzi na formułowane pytania przekopiuje mojego poprzedniego posta z tematu poświęconego Juventusowi. Są to proste pytania (dla kogoś cechującego taką pewność co do omawianej sprawy) na które nikt niestety nie odpowiedział, ale słowem usprawiedliwienia dodam, że niewielu miało taką pewność co do winy jak kolega Wilmore, więc powinien sobie z tym poradzić.że Inter był tak samo ubabrany w łajnie
Trzy proste pytania na które oczekuje odpowiedziSkoro masz pewność, że Inter jest w umoczony to wyjaśnij mi proszę dlaczego na przestrzeni 5 lat żaden z organów kompetentnych do inicjowania tego typu spraw (różne organy prokuratorskie czy też organy konstytucyjne) nic nie robił a akurat w momencie zakończenia biegu przedawnienia pojawiają się tego typu raporty nie wywołujące jakikolwiek stuków w sferze prawnej a jedynie te które obserwujemy w sferze społecznej i które są związane z negatywną oceną moralną, szarganiem dobrego imienia klubu, co może prowadzić do takich wniosków, że w istocie nie chodziło o wymierzenie sprawiedliwości tylko wywołanie negatywnej oceny moralnej znamiennej dla działań z zakresu czarnego pijaru ? Poza tym czemu traktujesz raport organu upoważnionego do ścigania oraz zbierania dowodów za wiarygodny w zakresie oceny dowodów oraz wymierzania sprawiedliwości skoro bardzo duży odsetek spraw jest umarzanych, zaś domniemani sprawcy czynów zabronionych są równie często uniewinniani nie mówiąc o tym, że do kompetencji prokuratora nie należy wymierzanie sprawiedliwości ? I czemu nie dajesz posłuchu jednemu z podstawowych praw człowieka (osoby prawnej) jakim jest prawo do domniemania jego niewinności (nie mówiąc już o prawie do obrony, czy też do sądu, a nie mam wątpliwości, że finał będzie w sądzie), którego zostało wyrażone nie tylko w większość konstytucji ale również licznych traktatach międzynarodowych ?
To jest twoja ocena, której trudno przypisać jakąkolwiek wartość, choćby dlatego, że w Interze nie brakuje wybitnych zawodników jak chociażby J. Zanetti. Poza tym nie zrozumiałeś mojego posta, bo mówiłem o ostatnich latach kiedy Alex nie zasmakował w zbyt wielu trofeów a nikt chyba nie wątpli, że to one nakręcają najwybitniejszych zawodników a bez wątpienia to do tej grupy zalicza się włoski napastnik.a jednak był wybitniejszym graczem od każdego z obecnych piłkarzy Interu.