FMy - Strona 556

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
toporow
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 09 lip 2011, 0:05

Próbował ktoś grać bardziej egzotycznymi drużynami?

PS Właśnie skończyłem pierwszy sezon Green Buffaloes :D

PS2 Arwin, skąd wiedziałeś, że w klubie grałem na prawej flance obrony :D

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 lip 2011, 0:08

toporow pisze:Próbował ktoś grać bardziej egzotycznymi drużynami?

PS Właśnie skończyłem pierwszy sezon Green Buffaloes :D

PS2 Arwin, skąd wiedziałeś, że w klubie grałem na prawej flance obrony :D
To ta siatka scoutów.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 lip 2011, 0:47

Po 3 kolejkach. Cóż mogę powiedzieć... petr w tej grze to jakiś mutant - 3 mecze 7 goli. Emdżej zawala gola za golem. Sergek jest jakiś bezpłciowy. SbQ - szkoda gadać...

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 lip 2011, 1:09

Obrazek

A fieldy chyba jakiegoś bana szykuje powoli :lol:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 09 lip 2011, 4:13

Sinik1988 Widze ze strasznie malo na pilkarzach zarabiasz, sprzedales swietny talent w postaci Bastona za grosze itp.

Mirek15 Babacar gra u mnie jako Lis pola karnego( moim zdaniem najlepsza mozliwa opcja na snajpera, ja gram tylko jednym i raczej wszyscy sa dosc szybcy)
Kiedys gralem nim jako Kompletny napastnik i takze gral dosc dobrze, w 2 i 3 patchu strasznie go skrocili, wczesniej mial o wiele wiekszy potencjal, a teraz jest tylko dobry ale nie wystarczajacy jak chcesz kogos jako lidera w napadzie i legende w skladzie, u mnie jest rezerwowym i daje rade.

Arwin Widze ze i mnie umiesciles i jakos daje rade narazie, jestem strasznie wielofunkcyjny takze :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 lip 2011, 6:05

Ja awansowałem z Nuneaton do 5. ligi i co ciekawe idzie mi o wiele łatwiej teraz niż w poprzednim sezonie, kiedy awans był trochę wymęczony. Jako beniaminek, którego prognozowane miejsce to 24., łoję wszystkich faworytów po kolei i jestem liderem :lol:

Aarwin, da się zmienić nazwę zespołu w edytorze. Ba, nawet całą ligę. Kiedyś zrobiłem sobie zespół złożony z kolegów z boiska, ale co tu dużo mówić byliśmy za dobrzy na tę grę :glass:

PS
Czyżby Pawłem interesował się Rocket Fuel :?:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 09 lip 2011, 9:15

Nie wydając ani złotowki też mozna zostac krolem rynku transferowego :
Torino 1.html
A to skład który z tego zbudowalem:
Torino.html

Obecnie jestem w polowie listopada , idze dosc ciezko bo druzyna sie zgrywa dopiero , w pucharze odpadlem Pechowo z Bari po zacietym meczu na wyjezdzie . Byla to 2 runda dopiero ale coż , mam troche problemow z kontuzjami , lecz waska kadra jest spowodowana tym ze musialem zawodnikow niektorych z wolnego transferu obchnac , bo budzet z pensjami sporo wzrósł . W lidze jestem 9 , ale do pierwszego miejsca trace 4 punkty . Jedynym momentem wkurzajacym byla porażka 2-5 z Empoli gdzie prowadzilem 0-2 a potem mnie pykneli , co najsmieszniejesze w statystykach nie majac ani jednej 100 % sytuacji :lol: Jeszcze nie było połowy rundy a terminarz miałem naprawde ciezki , mecze z sama czołowka praktycznie wiec w drugiej czesci rundy powinnienem uciec stawce . Po sezonie wrzuce screeny normalne z tabelą , wynikami , i statystykami piłkarzy . DO tej pory powiem jedno , Jelen kosi az miło w 13 meczach strzelił 11 i z Bianchim tworza ekstra pare ( 7 goli ) .

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 lip 2011, 14:44

THEMANIEK pisze: Mirek15 Babacar gra u mnie jako Lis pola karnego( moim zdaniem najlepsza mozliwa opcja na snajpera, ja gram tylko jednym i raczej wszyscy sa dosc szybcy)
Kiedys gralem nim jako Kompletny napastnik i takze gral dosc dobrze, w 2 i 3 patchu strasznie go skrocili, wczesniej mial o wiele wiekszy potencjal, a teraz jest tylko dobry ale nie wystarczajacy jak chcesz kogos jako lidera w napadzie i legende w skladzie, u mnie jest rezerwowym i daje rade.
A masz jakąś inna propozycję na napad :?: Ściągnąłem do siebie Yaya Sanogo też, brak u Mnie za to Lukaku który Mnie nie przekonuje :wink:
Arwin pisze:
Ja grałem tym Bostonem Utd co są u ciebie na 5. miejscu :afro:

Ogólnie to idzie całkiem dobrze w 2. sezonie. Tak jak czułem obrońca tytułu Lazio, spisuje się słabo - 15 miejsce w lidze. Sprzedałem Asamoah do Man Utd za 72,5mln zł i kupiłem Bochettiego za 70 mln zł, a teraz poluje na Tremoulinas.

PS Miał ktoś jeszcze Babacara na łatce 11.3.0 :?:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 09 lip 2011, 16:06

Mirek15 prosze cie zmien na inna walute :lol: Moim zdaniem sprzedanie Asamoaha to ogromny blad, to naprawde bardzo dobry pilkarz, chyba tylko Moussa Sissoko moglby go u mnie zastapic.
Yaya Sanogo to bardzo ciekawy pilkarz ale jego potencjal tez jest zmienny, u mnie przewaznie gra niezbyt swietnie jak go kupuje a u mojego kuzyna strzela gola za golem i jest gwiazda, powiem Ci ze napewno na nim nie stracisz jesli nie bedzie sie lapal do skladu wypozycz go gdzies a tam nabije bramek i wartosc wzrosnie.
Iloma napastnikami grasz? bo jako samotny snajper Babacar jest calkiem dobry jako Lis.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 lip 2011, 16:46

THEMANIEK pisze:Iloma napastnikami grasz?
Dwoma. Właśnie Di Natale upadł, nic kompletnie nie strzela.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 lip 2011, 17:08

Top 20 napastników 2017/2018 (kilkanaście grywalnych lig,łatka 11.3):

- Aguero,
- Messi,
- Neymar,
- Pato,
- Rooney,
- Higuain,
- Araujo,
- Dzeko,
- Kadalec,
- Coutinho
- Javier Hernandrez (Chicharito),
- Paloschi,
- Derdiyok
- Cavani,
- Suarez,
- Bojan,
- Alexis Sanchez,
- Giuseppe Rossi,
- Kevin Gamiero,
- C.Ronaldo,
- Hulk.

Wynika z tego,że jak najszybciej trzeba wyrwać Araujo,Kadaleca czy Derdiyoka póki są tani.U mnie jaszcze karierę zrobił Cedric Bakambu (król strzelców Serie A,najlepszy napastnik reprezentacji Francji).

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 09 lip 2011, 17:19

Hernandez to byla moja zmora jak gralem Tottenhamem.
Sanogo, Erick Torres, Taufic Guarch i Kadlec sa swietni. W nich jak zainwestujesz to nigdy nie stracisz.

Ogolnie francuskie talenty takze sa bardzo dobre, ale po przejsciu do topowych klubow typu Man utd, Barca, Real itp. strasznie sie niszcza jako ze zagraja 1 mecz na 3-4 sezony a potem odchodza na wolny transfer.
Raz u mnie calkiem dobry pomocnik z Man Utd Davide Petrucci, skonczyl kariere w wieku 24 lat z takiego powodu jako ze klubu nie mogl za nic znalezc ;)

EDIT: zapomnialem o Machedzie, obecnie moj topowy snajper w Fiorentinie ;)

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 09 lip 2011, 18:27

THEMANIEK no właśnie tutaj masz racje i to mi się nie podoba bo przeważnie sprzedaje graczy za grosze :evil: ale poporstu jak chce kogoś sprzedać to nie ma ciekawych ofert co z tego ze proponuje gracza jak ciągle albo ktoś chce go wypożyczyć albo za grosze chcą go kupić ,masz jakiś pomysł na sprzedawanie graczy za wiekszą kase??

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 lip 2011, 18:37

Promowanie.Wystaw go w pierwszym składzie - niech zagra 5-6 meczy z wysoką średnią (koniecznie niech wykonuje rzuty karne),zaznacz 'niedostępny do wypożyczenia' i proponuj klubom.Jeśli pozbywasz się piłkarza,który nie grał z 6 m-cy albo zbiera słabe oceny to się nie dziw,że brak chętnych...

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 lip 2011, 18:56

Jakie są różnice między fm0001 a fm0102?

I gdzie mozna ściągnąć 0102 full wersje bo podobno jest darmowa? Tzn. znalazłem jakąś stronę ale przy wypalaniu obrazu iso na płytkę podobno są jakieś dziwne instrukcje, rejestracja, itd. Czy jest gdzieś normalna darmowa wersja do pobrania?

Ale najważniejsze czy są jakieś znaczące różnice (1 pyt.), bo jeśli nie to nie ma sensu :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”