No proszę,głosu rozsądku po BO w życiu bym się nie spodziewał...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 lip 2011, 21:21
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 lip 2011, 22:15
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 lip 2011, 13:15
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lip 2011, 14:17
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 lip 2011, 14:25
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lip 2011, 15:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 lip 2011, 15:52
OJOJOJ!! NIe przesadzaj, co do Bojana to tez uwazalem, ze to bedzie transfer tylko, ktos tam wspomnial o wypozyczeniu...Mentor pisze:przy okazji którego znowu będę miał rację bo to nie będzie wypożyczenie tylko transfer właśnie i dostaniemy jakieś 10 mln, ale nie wyprzedzajmy faktów
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lip 2011, 15:59
Także dobrze zapamiętałem, ale mniejsza o toEmerald pisze:Mentor pisze:Emerald napisał(a):
Jedyny problem to fakt, ze ogloszono budzet a te transfery przekroczylyby go dwukrotnie...
Odnośnie kwestii budżet a transfery tego lata to przypomnę kilka rzeczy:
1. Zmienne być może nie są liczone tzn. jeżeli kupujemy przykładowo Sancheza za 27+11 to z budżetu znika 27 mln a nie od razu 38 mln.
2. Rosell jest oszczędny, ale sam powiedział, że istnieje opcja przeniesienia części funduszy z przyszłego lata do wykorzystania już teraz jeżeli to będzie konieczne.
3. Wpływy ze sprzedaży zawodników. Trochę się jednak uzbiera jeżeli Bojan rzeczywiście pójdzie do Romy za 10-12 mln.
Suma summarum - gdybyśmy się uparli to stać nas na dwa duże transfery. Czy dojdzie do tego? Nie wiem, ale nie wykluczam tego.
Ja tez nie wykluczam ALE:
1. Jesli opuscic zmienne i kierowac sie tym co slyszymy to Fabregas 35 + Sanchez 27 = 62 - w budzecie mialo byc 40 - 45, czyli nie przekroczymy znacznie, ale jednak...
2. Bojan przeciez ma isc na wyporzycznie i kasa ma byc dopiero za rok (o ile wogole)... a zyski z Ibry jak kiedys mowiles zostyaly wliczone w budzet...
3. Juz nawet pomijam kwestie wzrostu wydatkow na place przy zatrudnieniu Casca, Sancheza i jeszcze doszedl nowy kontrakt dla Thiago...
4. No i zupelnie pomijam fakt, ze chyba by musial Wenger zwariowac zeby za niecale 40 baniek pchnac Cesca z cztero letnim kontraktem na karku... a jesli mailoby byc wiecej to ten budzet bylby przekroczony jeszcze bardziej...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 lip 2011, 16:24
Ehhhh... nie mam czasu zeby szukac bo jestem w pracy, ale wieczorem poszukam... w rozmowach wczesniej (nie pamietam gdzie) byla poruszana kwestia Bojana i mowilem, ze bedzie sprzedany a wypozyczenie byloby bez sensu...Mentor pisze:Także dobrze zapamiętałem, ale mniejsza o to
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 lip 2011, 19:57
Wy porywacze jedni, to już nawet nie dziecko kradniecie tylko całe rodziny12-year-old Bobby Adekanye leaves Ajax and joins FC Barcelona. The club has offered his parents a job to make the move legal.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lip 2011, 21:37
Młody Brytyjczyk został zaproszony przez trenerów Dumy Katalonii na testy w barcelońskiej Escola Academy. Nie chcąc zmarnować życiowej szansy, państwo Fifield przedłużyli swój pobyt w Barcelonie tak, by mały Kai miał możliwość zaprezentowania swoich umiejętności.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2011, 21:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lip 2011, 21:50
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2011, 21:55
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lip 2011, 21:57
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin