Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 25 kwie 2005, 14:23
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 25 kwie 2005, 14:33
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 25 kwie 2005, 14:34
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 25 kwie 2005, 14:42
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 kwie 2005, 14:42
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 25 kwie 2005, 14:57
BUehehe, dobrepiwus pisze:[EDIT] Aha i sprawdzcie czy macie wszystkie kartki, chyba byłem jedynym przypadkiem w Krakowie, co w połowie musiał zaczynać od początku na nowym egzemplarzu, bo ktoś sie nie bał i mi środek testu z...ł .
No dokładnie, nam tłumaczyli, że często odp na jedno pytanie będzie w zadaniu obok.piwus pisze:W każdym razie uczyć naprawdę się nie warto. Albo będą pytania na które odpowiedz jest oczywista, albo poleci cos, czego nawet do głowy by wam nie przyszlo sie uczyc .
Kaczormistrz pisze:jutro o 9 wielki dzienw moim i pewnie Waszym zyciu podobno maja byc 3 wersje
wiec ze sciagania od kolegow nici ale na probnym co nie co sie sciagnelo ja nie uczylem sie gdybym chcial sie uczyc to bym musial zaczac od 1 klasy podstawowki bo tak naprawde nie wiadomo co bedzie zycze polamania dlugopisow
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 kwie 2005, 15:08
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 kwie 2005, 15:17
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 kwie 2005, 15:32
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 kwie 2005, 15:36
Dokładnie to bedą 4 różne wersje, ale jakoś trzeba ściągaćKaczormistrz pisze:jutro o 9 wielki dzienw moim i pewnie Waszym zyciu podobno maja byc 3 wersje
wiec ze sciagania od kolegow nici
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 25 kwie 2005, 15:40
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 kwie 2005, 15:53
Lektury sobie odpuść - nie spytają cię o cytaty z Antygonykama_reda pisze:Dzisiaj sobie powtórze lektury, zeby wypracowanie dobrze napisac, a jutro jakies wzory i wszystko.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 kwie 2005, 15:58
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 25 kwie 2005, 16:06
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 kwie 2005, 16:20
Ja mam identycznie mam babke z maty, wymagajaca jest jak cholera ale nauczy cie jak nikt inny, wszystko przy niej umiesz i wszystko wiesz. A z fizy i z chemii katastrofa, mamy babke co nie umie porzadku w klasie utrzymac, nie umie nauczyc, totalna katastrofa. Ja tez licze ze bedzie duuuuzo zadan z maty bo jestem nawet dobry, a jak bedzie duzo z chemi i z fizy to leze i kwicze.kama_reda pisze: z matmy tez bedzie spoko, bo mamy super nauczycielke i wszystko umieAle w tym tescie bedzie jeszcze chemia
fizyka
i biologia
a tutaj to nic nie umie
Z fizyki znam moze 2 wzory i to wszystko. Licze, że dużo będzie pytań z matmy to troche punktów zdobede.
wazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio