Manchester United (zbiorczy) - Strona 38

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 kwie 2005, 22:02

Co :!: :?: W Angli nie ma bramkarzy :!: :?:
Kirkland,Given,Robinson,Cech,Dudek,Fridel,Cuducini,James :?: oni są słabi :!: :?: to są jedni z lepszych bramkarzy w Europie...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 22:07

Figo11 pisze:Co :!: :?: W Angli nie ma bramkarzy :!: :?:
Kirkland,Given,Robinson,Cech,Dudek,Fridel,Cuducini,James :?: oni są słabi :!: :?: to są jedni z lepszych bramkarzy w Europie...
Przepraszam bardzo ze sie wtracam, ale wg mojej nieomylnej zreszta pamieci :lol: :lol: Brad Friedel broni barw B. Moenchengladbach :wink:

Chwycili go z wolnego transferu :wink:

pozdro

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 22:07

Ale zauważ, że ci piłkarze nie prezentują równej formy... Kirkland ciągle ma kontuzję, Dudek ma ostatnio dobry okres, ale również ma czasem chwile słabości i jest podatny na urazy. Given, Cudicini i James to samo - mają czasem blaski formy, lecz są nierówni. Robinson ma jeszcze czas na to, by go oceniać - za młody jest. Cech od ponad roku pokazuje formę na miarę światowej - nie widziałam jeszcze meczu w jego wykonaniu, by grał słabo albo przynajmniej poniżej krytyki.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 kwie 2005, 22:16

ManUtd mylslalo ze Howard to jakis super golkiper i lekka reka wywalilo na zbity pysk Bartheza, ktory bronilby teraz o niebo lepiej. Nie wiem co ich wtedy napadlo, ale to juz ich sprawa. Musza kogos kupic bo ten Irlandczyk tez nei blyszczy :wink:

POZDRO[/quote]

Przypominam Ci kolego, że Howard został uznany w zeszłym sezonie najlepszym bramkarzem Premiership i wszyscy pokładali w nim nadzieję. Niestety w tym sezonie dobre występy przeplata słabymi.
Przypomnę Ci również, że bramkarz niejakiego Interu Francesco Toldo, nie raz pokazywał się ze słabej, a nawet bardzo słabej strony i nie raz padały w jego kierunku słowa krytyki. A co do Bartheza to grał poniżej oczekiwań dlatego został oddany do OM. Akurat ten ruch działaczy MU jak najbardziej rozumiałem. I skąd możesz wiedzieć, że teraz Barthez broniłby o niebo lepiej od Tima?

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 kwie 2005, 22:27

Manu nie ma szczescia do bramkarzy w ostatnim czasie. Kiedys Schmeichel byl takim lepszym pozniej Barthez ale mu sie zdarzaly czesto wpadki. A teraz to juz nie ma o czym gadac. BARCA tez do niedawna nie miala szczescia do bramkarzy az w koncu Valdes pokazal na co go stac. :D

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 24 kwie 2005, 22:39

no tak ale jak dziś oglądnołem pierwszą połowe spotkania ManU - Nufc to byłem załamany młody Ambrose mijał piłkarzy ManU jak tyczi a Howard jakby stracił refleks...

Buuuh i gol Howard nic nie miał do powiedzenia.

Na miejscu Fergusona nie wydawal bym kasy na Pique czy Rossiego a wydał te 10-18 milinów na jakiegoś klasowego bramkarza jak choćby Kameni czy Casillias.

Ostatnim wariantem Fergiego będzie danie na jakis mecz Ricardo bo chłopak sobie jeszce nie zagrał ...

Glory Glory ManU United

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 24 kwie 2005, 22:44

Nowaczek pisze:
Na miejscu Fergusona nie wydawal bym kasy na Pique czy Rossiego a wydał te 10-18 milinów na jakiegoś klasowego bramkarza jak choćby Kameni czy Casillias.

Yyy, chodzi Ci o Giuseppe Rossiego ?Jeśli się nie mylę to on jest od paru lat w MU, a skoro teraz ma 17, to chyba Alex za bardzo nie zainwestował w niego.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 kwie 2005, 23:11

RoRo pisze:
Przepraszam bardzo ze sie wtracam, ale wg mojej nieomylnej zreszta pamieci :lol: :lol: Brad Friedel broni barw B. Moenchengladbach :wink:

pozdro
Twoja pamięc z czasem staję się omylna! Popełniłeś małą gafę. Różnica polega na tym, iż w Borussi Moenchengladbach gra Kasey Keller, a nie Brad Friedel! Drobna pomyłka :wink: , gdyż Friedel broni barw Blackburn Rovers!
Pozdro

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 25 kwie 2005, 10:43

moim zdaniem powinni kupić cassilasa...bo jak widze jak gra w realu to tak jakby jest przygnbiony....taka jest moja opinnia...kiedyś pamiętał że zawsze się cieszył że tam gra a teraz...na dodatek jeszcze prezes go nie lubi i chce go sprzedać....dlatego też manchester pownien po niego BIEGAĆ!!....wydaje mi się że to jest jeden z najlepszych bramakarzy obok buffona

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 kwie 2005, 14:20

Manumef pisze:
RoRo pisze:

pozdro
Twoja pamięc z czasem staję się omylna! Popełniłeś małą gafę. Różnica polega na tym, iż w Borussi Moenchengladbach gra Kasey Keller, a nie Brad Friedel! Drobna pomyłka :wink: , gdyż Friedel broni barw Blackburn Rovers!
Pozdro
A no tak, tp Kasey Keller :P Pomylilem sie niestety, no ale kojazylo mi sie z bramkarzem z USA :P A co do bramkarzy USA to ktory z tej trojki broni barw narodowych Stanow Zjednoczonych ??

:arrow: Keller
:arrow: Friedel
:arrow: Howard

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nie wiem czy przypadkiem ktorys z pierwszej dwojki nie skonczyl kariery reprezentacyjnej, ale nie interesuje sie kadra USA wiec pytam bo nie jestem poinformowany :P

POZDRO

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 25 kwie 2005, 14:23

Uchi_UfFy pisze:
Nowaczek pisze:

Yyy, chodzi Ci o Giuseppe Rossiego ?Jeśli się nie mylę to on jest od paru lat w MU, a skoro teraz ma 17, to chyba Alex za bardzo nie zainwestował w niego.
Giuseppe Rossi kosztował Alexa 6 milinów funtów ( czy tam euro) a Gerrard Pique 15 !

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 25 kwie 2005, 14:43

RoRo pisze: Nie wiem czy przypadkiem ktorys z pierwszej dwojki nie skonczyl kariery reprezentacyjnej, ale nie interesuje sie kadra USA wiec pytam bo nie jestem poinformowany :P

POZDRO
Zakończył Friedel :(.Szkoda, MŚ 2002 to jego popis :!:
Nowaczek pisze:Giuseppe Rossi kosztował Alexa 6 milinów funtów ( czy tam euro) a Gerrard Pique 15 !
Aha, no spoko :)Rossi jest z Parmy, jo ?A raczej w niej był...a Pique ?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 kwie 2005, 15:40

Całkowicie zgadzam się z Anią.
Większość bramkarzy Premiership prezentuje równy poziom i jedynie Cech zaczął błyszczeć na ich tle.
Myślę, że takie kluby jak ManU, czy Arsenal zasługują na jakiegoś porządnego bramkarza [coś typu Casillas]...
Wiadomo, że są to dobrzy bramkarze, ale jak dla mnie na Premiership za słabi ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 kwie 2005, 16:27

futbolowa pisze:Całkowicie zgadzam się z Anią.
Większość bramkarzy Premiership prezentuje równy poziom i jedynie Cech zaczął błyszczeć na ich tle.
Myślę, że takie kluby jak ManU, czy Arsenal zasługują na jakiegoś porządnego bramkarza [coś typu Casillas]...
Wiadomo, że są to dobrzy bramkarze, ale jak dla mnie na Premiership za słabi ;)
Heh, w Polsce by się co tydzień o miejsce w jedenastce tygodnia bili. :P

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 kwie 2005, 16:42

Anka pisze:
Ale zauważ, że ci piłkarze nie prezentują równej formy... Kirkland ciągle ma kontuzję, Dudek ma ostatnio dobry okres, ale również ma czasem chwile słabości i jest podatny na urazy. Given, Cudicini i James to samo - mają czasem blaski formy, lecz są nierówni. Robinson ma jeszcze czas na to, by go oceniać - za młody jest. Cech od ponad roku pokazuje formę na miarę światowej - nie widziałam jeszcze meczu w jego wykonaniu, by grał słabo albo przynajmniej poniżej krytyki.
Pszepraszam, że się czepiam, ale czegoś nie rozumiem :wink:
Mówisz, że jest za młody, by go oceniać ? To kiedy Twoim zdaniem możemy go zacząć oceniać. On ma już 26 lat! Co do Cecha to się zgadzam, również ja nie widziałem, by czeski bramkarz zagrał słaby mecz. Ale sądzę, że jest za młody, by go oceniać ma 23 lata ! :wink: :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”