Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 234

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 13:52

Cenie go jako zawodnika i w dodatku ma wspaniałe warunki fizyczne jak na EPL. Za 30m bym go wziął przydałby się ktoś lepszy na prawą stronę niż wypalony Anelka i zapewne gorszy od Hulka, Kalou.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 lip 2011, 14:09

Myślę, że spokojnie od Kalou byłby lepszy, o to nie ma się co martwić :wink:

http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 57,00.html

:spoko: :brawo:

Awatar użytkownika
niente
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 15 lip 2011, 15:47

No i stało się, Modrić poprosił zarząd Tottenhamu o transfer. Teraz mówi się już o kwocie 30 mln funtów, którą byliby skłonni przyjąć działacze Spurs.

Tymczasem, jak informuje największy holenderski portal piłkarski dyrektor generalny Anderlechtu udał się dziś do Londynu, aby negocjować transfer Lukaku.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 17:54

niente pisze:No i stało się, Modrić poprosił zarząd Tottenhamu o transfer. Teraz mówi się już o kwocie 30 mln funtów, którą byliby skłonni przyjąć działacze Spurs.

Tymczasem, jak informuje największy holenderski portal piłkarski dyrektor generalny Anderlechtu udał się dziś do Londynu, aby negocjować transfer Lukaku.
??? Przecież mówi im że chce odjeść już od 3tyg. więc dla mnie to żadna nowina.

Awatar użytkownika
niente
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 15 lip 2011, 17:57

Ale nie żądał od Levy'ego transferu.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 19:01

No przecież gadał z Levy'im i mówił mu że chce odjeść mieli niedawno ten meeting. Jedyne co Luka może zrobić to napisać oficjalną prośbę o transfer, ale na to się jeszcze nie zdobył.

Awatar użytkownika
niente
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 15 lip 2011, 19:03

No to właśnie napisał tą prośbę;) o tym cały czas mówię

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2011, 20:34

I skąd masz te informacje ? Bo nigdzie o tym nie piszą

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 lip 2011, 21:01

Modrić nie złożył transfer request, nie wiem skąd niente ma takie informacje.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 21:12

Oczywiście założyłem po przeczytaniu twego pierwszego posta na ten temat że o tego requesta chodzi, ale po tym jak przebiegłem po serwisach SSN,ESPN,BBC, gdzie nic nie znalazłem zacząłem się zastanawiać czy Ci czasem o ten meeting nie chodzi.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 lip 2011, 22:35

Modric jest spalony w Spursach, to jest pewne. Jednak przy Lewym pikarze maja przerabane, pamietam jak facet do ostniego dnia przeszkadzal Berbie, ba nawet po transferze pierd.. ze byl przeprowadzony bez jego zgody.Obiecal Berbie ze go sprzeda jak pojawi sie oferta,oferta sie pojawila a Levy zapomnial o tym, wiec widze ze to praktyka u lysego.Potem sie dziwi ze nikt dobry poza zdesperowanym VDV nie chce u nich grac.Modric odejdzie,Bale za rok pewnie tez i tyle bedzie po spursach.Maly stadion,slabe tygodniowki i brak realnych wzmocnien do ataku.Tak jak pisalem w 2008 na jakies stronce, po akcji z Berba ,naprawde dobry kopacz zastanowi sie 10 razy czy przejsc do Spursow.Taki Rossi by przeszedl, 2 sezony masa bramek i chcialby odejsc do Barcy a lysy by go olal i powiedzial ze nie odejdzie i koniec.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 lip 2011, 23:32

mam pytanie - co w praktyce (tylko odnosnie ceny) oznacza trasfer request jakiegos pilkarza ?
dla przykladu sytuacja na teraz-modric nie zazadal/dal na pismie trasfer request i powiedzmy jego cena dla chelsea to 45 mln euro (tyle zakladam dla przykladu)

jutro powiedzmy sklada na rece prezesa tr- i co ? z automatu jego cena spada ? jesli tak to do jakiej kwoty bo ile wiem to w anglii pilkarze nie maja jak w hiszpanii odgornych kwot odstepnego ?

druga rzecz-to skladajac tr pilkarz musi odejsc czy prezes moze zawetowac i pilkarz wyjdzie na durnia i spali sie oczach kibicow ?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 23:56

Spurs będzie musiał swoje dostać to nie ulega wątpliowści. Torres jest przykładem, napisał rt i za 50m poszedł, więc na promocje mi to nie wygląda.
Jak zawodnik napisze tr to oczywiście zarząd/prezes może się nie zgodzić, ale wydaje mi się że przy rt to już jest raczej dylemat czy z zawodnika robić niewolnika.

MGiggs pisze:Jednak przy Lewym pikarze maja przerabane, pamietam jak facet do ostniego dnia przeszkadzal Berbie, ba nawet po transferze pierd..
Myślę że jak dojdzie do transferu Modrica do Chelsea to po wszystkim nie którzy piłkarzę się zastanowią czy warto dołączyć do Spurs czy lepiej se odpuścić tą całą szopkę.
Pamiętam dokładnie jak Levy w ch**a leciał z Bent'em aż ten nie wytrzymał i skrobnął do prezesa przez twittera:
"stop f****** around"
"Seriously getting p***** off now," was the message posted at lunchtime, followed by "Why can't anything be simple. It's so frustrating hanging round doing jack s***.
"Do I wanna go Hull City NO. Do I wanna go stoke NO do I wanna go sunderland YES so stop f****** around, Levy. Sunderland are not the problem in the slightest."

Interior
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Interior » 16 lip 2011, 1:17

A z Berbatovem jak było? Zaczął sobie chodzić po boisku zamiast grać. Druga sprawa to kontrakty zawodników, nie trzeba było podpisywać kontraktu na taką liczbę czasu. Chelsea mogła powalczyć o niego lepiej w 2008? roku bo pamiętam, że też było zainteresowanie.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 lip 2011, 10:02

niente niezłe masz źródło :)
Sky Sports sources understand Luka Modric has handed in an official transfer request at Tottenham.
Sky Sports wystawił tego news'a przed chwilą :D a ty już wczoraj wiedziałeś :brawo:

Wg MirrorFootball, Luka nie zagra dzisiaj przeciwko Kaizer Chiefs (jest taki zespół, dobra nuta polecam)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”