No i jest jeszcze Luis Filipe, lewa flanka mocna w choleręTHEMANIEK pisze:Salas11 o tyle bedziesz mial dobrze w twoim managerze ze Guardado jest supertalentem a Valeron jeszcze potrafi podac celnie
Brak talentów, proszę bardzoMirek15 pisze:Podzielisz się transferami wtedy, bo kurna w 09 kompletnie nie wiem jakich graczy kupować.
Bosko Jankovic - prawy/lewy skrzydłowy
Razvan Ochirosii - lewy skrzydłowy
Victor Irineu - napastnik (gorąco polecam, bo rozwija się grając regularnia na kozaka + fantastycznie bije rzuty karne, do wyjęcia z Pescary za marne grosze)
Andrea Mazzarrani - prawy obrońca (brać póki młody i nie ma miejsca w drużynie, później może nie chcieć przyjść)
Rene Krhin - środkowy pomocnik
Federico Laurito - napastnik (mój ulubieniec, zawsze go sprawadzam jeśli tylko mam możliwość, dobrze rozwinięty wali po 40 bramek w sezonie + 20 rzuty karne)
Masz zapewne Cigariniego na współwłasności z Atalantą, wykupuj koniecznie drugą połówkę.
To transfery bardzo ciekawych grajków, których na wczesnym etapie gry można wyciągać za małe pieniądze, a w przyszłości rozwiną się fantastycznie. Jankovicia to po pierwszym sezonie zdaje się nawet za darmo da się ściągnąć